Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 370
  • 259
  •   1
Отговори
# 45
Дани, не им се ядосвай на майките. Както е казала и Надето, селянията е силно разпространена и далеч не само в Сопот. Та тук по-голяма част от компанията ни са комплексирани селяндури(за българи става въпрос), и затова избягвам да общувам много с тях, а си кибича тук във вашата компания, която ми е безкрайно приятна. Та така, малко се отнесох. Исках да ти кажа, че аз също съм пушач, но не бих гледала с добро око на детски кът в който да се пуши. Все пак това е място за децата и се гледа техния комфорт. Докато си бяхме в Бг, често водех Ема по клубове, винаги съм излизала отвън и дръпвам цигара. В София не знам дали има детски клуб в който да се пуши. То по тази логика и в детските градини лелките трябва да си пушат при децата. ooooh!
Желая ви успех с клубчето, дано всичко върви по план, и са по-малко майките с предрасъдъци, а да мислят за комфорта на децата си преди тяхното удоволствие за цигара.

Наде, Наде, как ти завидях за мазажиста. Embarassed Желая ти приятна рехабилитация с добър ефект. А колкото до това, че си безполезна...недей така, не съм съгласна. Прекрасно знам колко е трудно в малките градове, било в твоето положение или не. Стискам палци всичко да се нареди и скоро да се чувстваш удовлетворена и полезна. Hug

За привързаността на Ема...Ами какво да ви кажа, до преди седмица Калин беше всичко за Ема. Само за него говореше, само за него плачеше и питаше. Като се прибереше той аз не съществувах. Признавам си, че ми беше доста криво. Но сега нещата се промениха, лепнала се е за мен и не мога да дишам от нея. Чак ми става досадна понякога. Blush

Аз пак съм полудяла. Само се караме с мъжо, аз се карам де. Никакъв го няма на последък, има други по-важни неща за него от нас с Ема. Което много ме ядосва и си мисля за кардинални мерки. Дано като се поразделим за малко си залипсваме и си промени приоритетите.

Ема е по-добре. Я който е наясно да ми каже по колко капки ехинацея се дават дневно, че съм забравила?! Благодаря предварително.

# 46
Ех момичета благодаря ви за подкрепата.  Hug Просто бях афектирана и си излях душата пред вас.  Embarassed

Да се включа и аз за привързаността на Криси. Той е буквално залепен към мен. Като скачени съдове сме, но когато съм на работа и докато се прибера той е заспал. След ставане не ме иска - сънен е и плаче за баща си че той го е приспал. Но след 5-10 мин вече се е копнал за мен.  Wink Не ми е досадно, но понякога наистина тежи особено когато е придружено с едни огромни лиги. Когато съм му на разположение не иска да прави нищо сам. Например може да си съблича якето сам, да си сваля панталоните за да пишка, но ако съм си вкъщи това е мое задължение и за нищо на света не иска сам.  Twisted Evil

Ронка понякога така става за съжаление за пустите пари човек на моменти пренебрегва любимите си хора. Това се отнася и за мен. Ставам рано излизам после имам да уча и почти нямам време за мъжо, той естествено понякога се сърди. Какво да направя изморена съм и обикновено заспивам с Криси, а той остава сам.... но нямам сили. Добре че са събота и неделя че поне през деня да сме заедно.  Rolling Eyes

# 47
Мама Дани-и аз да се изкажа, за тревогите ти. Тук в Русе също не се пуши в детските клубове и когато някой иска да излезе си има жена, която гледа децата и спокойно може да се изпуши 1 цигара. Наистина не мога да приема в детски клуб да се пуши  Naughty Не им обръщай внимание на тези. Нали държиш клубът да бъде посещаван от интелигентни хора Wink Всяко начало е трудно. Пък и аз като пушач винаги ще се жертвам и дори няма да запаля навън само и само детето ми да е добре Heart Eyes Ще свикнат хората, пък и като не са ходили на такива места....Ще организирате ли и детски РД? Пусни снимки, като си готова  Simple Smile

# 48
Дани ми пусна снимки ,да ви кажа Wink много е хубаво клубчето и дано имат много клиенти!Дани направете нещо като сайт- ти можеш,за да може и хора от съседни селища да разберат ,защото постоянните живущи с деца в Сопот незнам колко са ,но ще са ви малко според мен,трябва да има и хора от никъде дошли,а също и ако сте на по- оживена улица ще е супер,измислете някакви промоции за постоянни посетители и промоции за РД ,вие знаете де щом сте почнали сте мислили,аз съм много надъхана за такова клубче и много ти завиждам!хайде успех и когато успеем ще го открием къде е това клубче Wink Sunglasses

Аз имам солфеж утре и покрай мен и Юл пропя ноти- реее миии ooooh!,дано покрай мен да просвири и на пиано и да попива попива и аз ще взема да стана една строга учителка и само ще я карам да чете да чете  Crazy ooooh!  а едва ли ще стана де Rolling Eyes една книга не съм прочела още мн съм несериозна!

Ронка не прибъзвайте ,гушнете се, отворете си нещо хубаво в бутилка, и двамата решете какво  да правите,за мен каквото и да е, двамата сте най- силни заедно,, разделени- пак ще ви е трудно....незнам,не се предавай лесно,намери работа някаква да се разсейваш и тогава мисли  Naughtyвсяко начало е много трудно Whistling

Нан и аз завиждам за масажиста,ще взема да отида на преглед да си кажа че ме боли гръбнака,след тази епидурална ,белким ме огрее некой масажист Mr. Green

Ох и на края да си призная, че със все по голямо желание гледам да се изпаря от нас и да ходя на ненужни лекции,толкоз е готино сред младите хора и на тъпи лекции ми е интересно,и се разсейвам,в къщи като се върна Юл е същата като вашите лепки дето описвате ,дано е период,много е мрънкаща,и досадна ,и лигаваааааа

Айде махам се че се разписах много бай бай бай бай бай бай

# 49
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки Hug

Покрай нас нищо ново,всеки ден едно и също нещо взех да се изнервам и ми се ще да си почина малко,ама да видим докога ще я караме така.Цвето още е с кашлица и сополи,племеника пак тръгна на градина и се чудя този път какво ли ще ни довлече оттам Thinking

Мама Дани,не се ядосвай,едва ли всички мами мислят по този начин,а що се отнася до българската селения повярвай ми нямаме равни по света,не само в Сопот или София,а в цяла България ooooh!  Дай и ние да видим малко снимчици Hug

Аз пък съм очарована от Перник,не бях ходила там нищо,че е само на 30 км от София,много чисто и много приятни хора.Дъщеря ми ще играе баскетбол в Миньор-Перник и заради нея ни се наложи да ходим няколко пъти,а сега пък просто за да се разходим на спокойствие.

Ели,точно така,разнообразие му е майката,чудя се дали и аз догодина да не запиша пак нещо,нали като забременях с Цвети ме приеха да уча информационно брокерство,ама реших че малко нанагорно ще ми дойде и работа и бременност и после бебе та се отказах,но напоследък как ми е тъпо всичко,ще видим Thinking

Ронка Hug по-спокойно няма смисъл да си тровиш нервите,дано се оправят при вас нещата,ти кога мислиш да се прибирате с Емата в БГ?

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 08:53 от Пиги®

# 50
  • София
Добро утро, мами  Hug
Покрай мен нищо ново, още не мога да издрапам от "дупката", в която съм от толкова време, че забравих вече, как е навън  Tired
Цеце е добре, расте, играе, бърбори, като картечница, не спира  hahaha Две седмици е при баба си, че неговата гледачка е на почивка. Но от другата седмица пак си е при нас, липсва ми неговото посрещане, като се прибирам от работа вечер.
Все още е на вълна Макуин светкавицата, купуваме всичко всързано с филма- играчки, одеала и т.н.
В общи линии това е около нас  Hug

# 51
Ронка,давам по 13 акто е три пъти на ден приемът ,а иначе по 20-два пъти.Адски съм доволна от Ехинацеята и дори го метнах вече и на чай против грип с ехинацея.
Ели,да вземем да заформим едо групово посещение на масажиста на Надето Mr. GreenУ мирам за такива неща,но нямам време да ходя повече от веднъж месечно. Sad

# 52
Днес няма никаква активност. Confused

Летинка, мерси за отговора. И аз съм доволна от ехинацеята, но от около 8 месеца не ми се беше налагало да давам.

Ивка,  Hug Хайде излизай вече от тази дупка. Много положителна енергия ти изпращам.

Ели, ние вече сме го решили. Принудени сме да е така, а не че се разделяме заради дразги.
Иначе наистина е хубаво да се разведриш. Колкото и да са скучни лекциите, си е хубаво, защото се откъсваш от домашните задължения.
Та като заговорихте за учене...ще хвана и аз догодина да си завърша моето учение. То прословуто стана, но по-добре късно отколкото никога. Joy

Дани, чакаме снимки на клубчето. Хайде не измъчвай любопитството ни. Wink

Ние сме добре. Ема е голяма лиглаааааа, ама голяма ви казвам. На луда се опитва да ме прави, а аз викам ли викам. Комшийте за луда ме мислят вече. Crazy

# 53
Как сте , юлски мами?  Heart Eyes
Дю, искам да те питам какъв пчелен продукт даваш на малката и от къде си го вземаш. Нали живея наблизо да отскоча да си взема и да почна да давам на Пламена?
Ели, благородно ти завиждам за лекциите. Като почнах да уча в ПУ-то и аз пътувах от Тракия до новата сграда всеки ден. После се преместих до ВМИ и ми беше по-близо. Ех, че беше хубаво на лекции и най-вече на кафетата  Whistling . Как ми се ще поне за ден отново да бъда студентка!  Tired. Цели 6 години учих там.
Иначе Пламенка започна да ме слуша. Прави вече по дълги изречения, понякога се опитва да разказва и тогава просто ме изумява как помни неща, които аз съм забравила. Станала е много подредена - като си играе с нещо след като приключи си прибира всичко в чекмеджето с играчки. Май много я похвалих - да не й е за уроки.  Laughing

# 54
Миростанка, миналата година давах пчелен прашец. Бях го купила от пчелна ферма "Моллов". Има щанд в "Рибката", на първото езеро посока Смолян - Пампорово. Там има и други пчелни продукти. Тази година бях решила да взема пчелно млечице пак от там, но когато ходих нямаха в наличност, защото беше лятото, а то се държи на студено и ми казаха, че евентуално като се застуди ще заредят. От тогава не съм ходила да проверявам, защото купих от аптеката клеева тинктура (това е разтвор на прополис) и давам профилактично по 2 капки на ден в млякото. Пак в него слагам по 1 ч.л. мед. Това давам за сега, но може би ще взема и пчелно млечице, само не знам кога ще имам време да ида до там, че ми идва доста далече.
Тъй и тъй съм почнала да се уливам с писането, искам да попитам НИТА: искаш ли все още да ти взема пчелно млечице, за да имам предвид, когато отида?

# 55
Здравейте мами,
Гали е вече здрав,но пък сега аз пазя леглото  Ill

Мама Дани мн готин аватар  Peace Успех в новото начинание.Така и трябва да не се пуши.Все пак това е клуб за деца,а не за възрастни.

# 56
Дю,пчелното млечице се слага под езика,за да се усвои по-лесно от лимфата Naughty

# 57
  • София
Влизам с молба за помощ-ако някой знае стихче за бабата,много ще съм задължена.Никъде не открих. SadНашата любима баба има рожден ден и исках да напиша нещо мило на картичката.

После ще се включа по темичките..

# 58
Моята баба е кръшна и здрава
модерните танци добре ги познава.
В захлас се завърта и мене
повлича във тази забава.

И танци се вихрят в нощта край морето
за радост на дядо и на братлето.
Баба и внучка – жените любими
в очите им са винаги неотразими.

# 59
Ъ това не става то си е до някоя танцуваща баба,вие си знаете бабата,аз намерих мнооого и за предящи баби и за плетящи и за всякакви но не става за всеки,най оригинално е със свои думи,дано напишеш нещо хубаво после го пиши да видим,аз се заинригувах щото се разрових и почти нищо няма за бабата писано както за майката ,няма и за таткото стихчета ,време е да напишем нещо и да станем известни форумски поетеси,така де то няма стихчета за бабата и татито ,хайде да си организираме конкурс литературен и после да си изберем най хубавите какво
ще кажете? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт