Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 371
  • 259
  •   1
Отговори
# 30
  • София
НАН-знаем,че се израства това състояние,но все пак,ако имаш възможност да попиташ приятелката си как са постъпвали и как е отминал този период,ще съм благодарна! Hug
Пиги-много ти благодаря!Не бях чела подобна информация,само тук във форума,каквото намерих,но беше оскъдно.Сестра ми прави точно така-гледа малкия винаги да е спокоен,обяснява му,не се кара,изпълнява всичките му желания,мога да кажа,че не е разглезен,такъв му е характера-по-скоро е сериозно детенце.Но все пак си е детенце и му се случва да заплаче-рядко,но винаги със захласване.И му духаме в лицето,и го шляпваме по бузката,и гледаме да нямаме тревожни физиономии,но е просто страшно.Като кажа на сестра ми,че може да трае до 6-тата година лошо ще и стане ooooh!-бяха и казали,че е до третата.
Както и да е-в крайна сметка педиатърката е посъветвала сестра ми да му направят ЕКГ,защото винаги след такъв пристъп се чувства много уморен,доспива му се и е унил. Sad
Благодаря още веднъж на всички,които се включиха по въпроса! HugМного си обичам племенниците!Малката каква кукла е-не е истина!А голямата тинейджърка ми е голяма любимка!Абе изобщо децата са голямо щастие! newsm63

# 31
  • София
  Party TimeЧестит Имен Ден,Дим! dazzler1
Да си ни жив и здрав и мама и тати много те слушат!
Жоржи-да му е живо и здраво името на твоето момченце и много да си те радва!Весело изкарване на деня!

Честит Имен Ден и на всички останали именници с пожелание за много здраве!

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 10:08 от didito.

# 32
Честит имен ден на Дим  bouquet и на всички други наши именници!Да са ни живи и здрави

# 33
Жоржи честит ти малък именник!    bouquet
Честито и на всички именници,които ни четат!

Hands Clap днес съм доволна от живота..за пореден път нашето ферфи ни излекува и ни отърва от отравяне с АБ.   Hands Thumbsup

# 34
Браво Рени много ви се радвам  Sunglasses
Честит Сладък маък именник на Джорджито да ти е жив и здрав и по -послушен малкия сладурко миличка. Със гордост да си носи името.   bouquet  Heart Eyes

# 35
  • Варна
Едвам се добрах до компа Crazy,посрещам гости от 8ч сутринта ooooh!
Преди малко изпратих проредните,и след малко чакам другите Laughing
Благодаря ви на всички за поздравите и пожеланията,да почерпя Hug

Честит Имен ден на Всички които носят името Димитър, и неговите производни.Със здраве да си носят името Hug Hug Hug

Исито ,Честито бебе в коремче  bouquet
Дидито,и вие сте добре дошли в къщи. Heart Eyes

Рени,Слава на Бога Димитър се пооправя вече Praynig, втора вечер спим спокойно Party
Рени,браво мила на вашето ферфи Wink

Айде аз бягам,че работа ме чака  bouquet

п.п. Рени,мужду другото Хустагила е много добро сиропче.само мащерка е и може да се дава с Хомеопатията.на мен Лала ми го препоръча и не сбърках че го дадох Peace

Всички болнички,бързо да оздравяват Hug

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 16:20 от jorjito

# 36
Цитат:" п.п. Рени,мужду другото Хустагила е много добро сиропче.само мащерка е и може да се дава с Хомеопатията.на мен Лала ми го препоръча и не сбърках че го дадох"

Жоржи нашата Ферфи не дава.Иначе знам,пили сме го веднъж,но тя отсъстваше.Резултат нямаше кой знае какъв при нас.  Wink

# 37
 smile3525Честит Имен Ден на Митето и на всички, които празнуват днес! smile3525

Исито Честито ти ново тумбаче! Party Hug

Браво, че Галко и Друнди са по-добре. Дани пък май лепна от моята хрема. Тя мина през цялата фамилия... ooooh!

Ето да видите нашето "Труд и творчество", не обръщайте внимание на оляната секунди преди това блуза Embarassed: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50556&pid=8545371  - все още се учим да се ориентираме в пространството, иначе без чужда помощ резултата ще е запепени една в/у друга хартиики. Laughing

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 17:53 от Nanny

# 38
Жорка,честит ти именник!Да ти е жив и здрав и много,много да те радва  Hug
И аз давам Хустагил,но имайте предвид каква е кашлицата и според това се взема или с мащерка,или с живовлек.Свеки прави един сироп с мед,тетра и още нещо и го отхрачва буквално за един ден.
Боби,ти не работиш ли в ЦКБ!? newsm78
По отношение на администрацията според мен има две положения-или отиваш да натрупаш опит и контакти и бягаш,или си къташ там до пенсия,тъй като те мързи и не ти стиска да се пробваш в по-динамични среди./Разбира се има и изключения като Надето,при която нещата са по-комплицирани/.
Наде,и на мен на моменти чак ми се реве от отношението на Алекс ooooh! Има ли трети лица.тати или баби,просто не съществувам и ми казва даже Марш Cry
В групата имаме едни невъзпитани диванета,които вече се плюя и нашето хлапе се е научило оттам. #Cussing out

# 39
Честит Имен ден на Друнделчето! Да расте здрав и послушен!
Честито и на другите именници!

# 40
Честит имен ден на Друнди и от нас!!! Нека е жив и здрав, щастлив и любознателен юнак!!!
Жоржи весел празник!!! Колкото повече гости, толкова повече усмивки!!!

# 41
Честит имен ден на Митето и всички празнували вчера  bouquetМалко със закъснение но нямах възможност да влеза вчера във форума.Искам и да благодаря на всички за милите пожелания и на Tizija  и  Пиги  за инфото, което са дали за спрейчето.Още днес ще го потърся из аптеките,дано го намеря.
Мартин не бих казала че е много превързан към мен.Той е на периоди обсебва ту баща си ту баба си ту мен,общо взето този който му угажда в различните периоди.Много е хитър и винаги много точно нацелва при кого ще му мине номера.Аз лично усещам много привързаността му към мен в понеделник сутрин когато го оставям в яслата след като сме прекарали уикенда заедно-та тогава е голямото мамосване . Laughing
Хайде лек ден на всички че ме чака работа!

# 42
Привет мамита. Как сте?

Аз днес съм направо много разочарована.Как може би си спомняте бях писала че ще правим детско клубче тук в Сопот. До сега не съм обиждала града или хората които живеят тук, но днес ми идва да го изкрещя. Та случката е следната - направили сме ние брошурки на клубчето снимали сме кътовете за игра на децата и мястото за кафенце на мамите и раздавам аз силно интосиазирана на майките в кафето брошурките цветни красиви както си му е реда. И познайте единствения въпрос който ми зададоха въпросните "майки" ( за мен са с кавички майки).  Sick А ние ще можем ли да пушим вътре  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire и на отговора ми НЕе. Получих само пренебрежително - Това не е за нас не ни го обеснявай повече  #Crazy. Бях меко казано бясна. Не може това да са майки. В нашия тъп град няма къде да си заведеш детето на торта или на сок без да го токсикираш от цигари, да не говорим че има всичко на всичко една площадка с парзалки от времето на мъжо които са в трагично състояние и тези да ги вълнува не какви играчки има за децата а техните тъпи цигари. Нямам думи да изразя възмущението си.  #2gunfire
Наде извинявай че говоря така и за твоя град, но съм бясна  Hug Знаеш че към теб и твоето семейство имам само топли чувства.  Heart Eyes

# 43
 Simple SmileДани не им се ядосвай,някои майки искат някъде да оставят детето си и на спокойствие да изпушат една цигара помислете и за тях,вярно лошо, но и те плащат за кефа си,пък вие не се връзвайте толкова като почнете да организирате Рд и партита и видят че е хубаво ще мирясат и без дим,ако не им го осигурите с отделно помещение! Crazy Whistling

Аз ще дойда със сигурност като го отворите да пишеш ей,има ли сайт или ще има ли? Thinking

# 44
  • somewhere over the rainbow
Дани, изобщо не се обиждам Naughty  Знам, че селянията в Сопот е силно разпространена, а и заразна. За това и аз общувам с много малко хора /проблемът ми е едно на ръка/, но и да излизах редовно, пак нямаше да ходя там, където са всички. Дет' са вика: Обичам селяните, но мразя селянията! Виждам се с 3-4 майки, за които приятните хора и разговори са по-важни от това да кибичиш насред мегданя /да ти видят всички количката от 500 лв Whistling/ и се чувствам добре.
Ние с Ели ще сме редовни клиенти Flutter

Да ви се похваля, че почнах физиотерапия днес. Павел е в отпуск и ще използвам да ме кара до болницата да се пораздвижа малко. За мой късмет пък там е почнал работа един страхотен масажист и физиотерапевт /който преди идваше вкъщи за процедурите/, та ще се радвам на прекрасни масажи 10 дни, че и без пари Wink

Общи условия

Активация на акаунт