Пиги-много ти благодаря!Не бях чела подобна информация,само тук във форума,каквото намерих,но беше оскъдно.Сестра ми прави точно така-гледа малкия винаги да е спокоен,обяснява му,не се кара,изпълнява всичките му желания,мога да кажа,че не е разглезен,такъв му е характера-по-скоро е сериозно детенце.Но все пак си е детенце и му се случва да заплаче-рядко,но винаги със захласване.И му духаме в лицето,и го шляпваме по бузката,и гледаме да нямаме тревожни физиономии,но е просто страшно.Като кажа на сестра ми,че може да трае до 6-тата година лошо ще и стане
-бяха и казали,че е до третата.Както и да е-в крайна сметка педиатърката е посъветвала сестра ми да му направят ЕКГ,защото винаги след такъв пристъп се чувства много уморен,доспива му се и е унил.

Благодаря още веднъж на всички,които се включиха по въпроса!
Много си обичам племенниците!Малката каква кукла е-не е истина!А голямата тинейджърка ми е голяма любимка!Абе изобщо децата са голямо щастие! 

и на всички други наши именници!Да са ни живи и здрави
днес съм доволна от живота..за пореден път нашето ферфи ни излекува и ни отърва от отравяне с АБ. 

,посрещам гости от 8ч сутринта 

, втора вечер спим спокойно 

Честит Имен Ден на Митето и на всички, които празнуват днес! 

А ние ще можем ли да пушим вътре
. Бях меко казано бясна. Не може това да са майки. В нашия тъп град няма къде да си заведеш детето на торта или на сок без да го токсикираш от цигари, да не говорим че има всичко на всичко една площадка с парзалки от времето на мъжо които са в трагично състояние и тези да ги вълнува не какви играчки има за децата а техните тъпи цигари. Нямам думи да изразя възмущението си.
Дани не им се ядосвай,някои майки искат някъде да оставят детето си и на спокойствие да изпушат една цигара помислете и за тях,вярно лошо, но и те плащат за кефа си,пък вие не се връзвайте толкова като почнете да организирате Рд и партита и видят че е хубаво ще мирясат и без дим,ако не им го осигурите с отделно помещение! 

Знам, че селянията в Сопот е силно разпространена, а и заразна. За това и аз общувам с много малко хора /проблемът ми е едно на ръка/, но и да излизах редовно, пак нямаше да ходя там, където са всички. Дет' са вика: Обичам селяните, но мразя селянията! Виждам се с 3-4 майки, за които приятните хора и разговори са по-важни от това да кибичиш насред мегданя /да ти видят всички количката от 500 лв