Nip/tuck Season 6

• 25 538
  • 449
  •   1
Отговори
# 150
  • Ню Йорк
Абсолютно еднакво.

# 151
Много интересни развития....Джулия болна ли е от СПИН? newsm78 Междудругото никога не ми е харесвала.

# 152
Нали тестът и излезе отрицателен или бъркам? Дъщерята на интимната и приятелка нали и сложи нещо в сладкиша, обаче и аз нещо не разбрах как свърши тази случка, дали съм пропуснала епизод или още не са показали какво се случва с нея накрая?

# 153
Оказа се,че Идън я трови с живак Twisted EvilСерията свърщи как се прицелва в нея.Убива ли я?

# 154
А предишната серия завърши с агентката с прерязани вени, какво стана с нея, умря ли? Показаха ли нещо снощи, защото изпуснах началото на епизода?

# 155
А предишната серия завърши с агентката с прерязани вени, какво стана с нея, умря ли? Показаха ли нещо снощи, защото изпуснах началото на епизода?
Нищо не дадоха за Колийн

# 156
  • София
Няма да ви издавам много,защото интересното предстои,но нито Джулия,нито Колийн са мъртви...
Както се казва,екшънът едва сега започва...

# 157
Aми Шон?Нали не умира Praynig

# 158
# 159
Не знам дали умира, но почнаха да прекаляват с тези сцени на ужасите, едва издържам да не превключа канала.

# 160
  • На погрешната планета
Aми Шон?Нали не умира Praynig

Не Hug

# 161
Много ще ме извините, но кой сезон дават по ТВ в момента?
Защото аз изгледах всичко което са давали по Тв от около 2 години насам.... Нещо ми се смесват тези епизоди сега...хем мат знае че е на Крисчън, хем Джулия лесбийка, хем 4-тото им дете - бебето го няма.............Значи миналато лято като свърши с бебето и онова джудже - което го гледаше, сега това не е следващ сезон така ли..?

# 162
И аз искам да питам за това бебе - какво се случи с него? И кое е третото дете, което Шон имаше предвид като каза на Джулия, че са женени и имат три деца?

# 163
нали имат момче. По-малко от момиченцето...Мат е най-голям.

# 164
  • София
Много ще ме извините, но кой сезон дават по ТВ в момента?
Защото аз изгледах всичко което са давали по Тв от около 2 години насам.... Нещо ми се смесват тези епизоди сега...хем мат знае че е на Крисчън, хем Джулия лесбийка, хем 4-тото им дете - бебето го няма.............Значи миналато лято като свърши с бебето и онова джудже - което го гледаше, сега това не е следващ сезон така ли..?

Сега върви 5-ти сезон.
Децата са 3 - Мат, Ани и детенцето с проблеми в пръстчетата.
Третото дете го показаха един път във филма досега, а Джулия обясни после, че Ани и най-малкото дете /не му помня името/
са при майка й.

Общи условия

Активация на акаунт