Nip/tuck Season 6

• 25 476
  • 449
  •   1
Отговори
# 30
Саундтрака от последната серия

I'm Not The Man I Used To Be      Fine Young Cannibals     
How Deep Is Your Love    The Bird And The Bee    
Mera Naam Chin Chin Chu    On Camera

# 31
 Grinning Виж как добре си ме преценила, Гад Чевръста!   bouquet
И аз преди малко гледах 16 епизод, свалих си го още сутринта. Малко ми беше слаб звука на говора и се налагаше да опъвам уши към компютъра, ама това е нищо, в сравнение с удоволствието да проследя развитието на събитията. Сигурно звуча като някоя вманиачена тийнейджърка, но определено този сериал ми действа доста силно на всичките сетива!   Blush Simple Smile
О и още нещо - Крисчън си ми е слабост именно защото зад лъскавата фасада на чаровен мръсник, всъщност се крие едно жадно за обич момче.. Blush

# 32
  • София /Абсурдистан
Чакам субтитрите Simple Smile

# 33
  • На погрешната планета
Субтитрите са готови вече Whistling
http://subs.unacs.bg/search.php?page=6&task=1&umovie=nip … r=0&uploader=

# 34
  • София /Абсурдистан
Страхотно!

# 35
# 36
мдааа, отново драма , ей затова го харесвам тоя сериал- супер нереален, а драмите - реални.
Чудя се защо миналия вторник не излъчиха серия, аз се бях нагласила пред тв с чаша вино, подготовка страшна и накрая - почна Damages. Много неприятно.

# 37
Много ми хареса 17 епизод! Много красиво и трогателно се получи това между Крисчън и Лиз!  Hug
А относно миналия вторник, мисля, че не го излъчваха заради встъпването в длъжност на Обама. Поне така четох някъде...
Гад Чевръста, ти на сателитна ли си, че можеш да гледаш FX? Искам и аз!!! Simple Smile

# 38
Preciosa, какъв Обама, даваха The Devil wears Prada. Аз се подвизавам в широките студени канадски полета ....

В трейлъра към 18 еп дадоха, че Лиз почва да ревнува от други жени ... Matt gets jealous when Sean and Raj starts to develop a father / son relationship. Christian and Liz try to make their relationship work. Raj's father makes a surprise appearance и иска от сина си да му направи удължаване на пениса  Laughing

Eто парчетата от еп 17

"Save A Prayer"   Duran Duran   
"40 Days"                   Billy Brooks   
"Piece Of My Heart"   The Move   
"One"                           Tao Of Groove

# 39
Eхоо, фенове и фенки, днес е вторник!

# 40
За нас в БГ - сряда е the lucky day... лошото е, че до края на сезона има само 5-6 серийки Sad много тъпо, че почти е към края си...а изобщо не ми е омръзнал!
До утре Wink

# 41
  • На погрешната планета
Днес не трябваше ли да има нова серия newsm78

# 42
Трябваше, но нещо са го изместили за тая вечер в САЩ...не съм гледала защо  Thinking

# 43
Скок и аз във фен клуба. ))))
Пуснах да тегля 2те серии и засядам да ги гледам. )))))
Предишните 15 ги изгледах за 3дни. )))))

# 44
  • София /Абсурдистан
Има ли някъде субтитри за еп. 17 ?

Общи условия

Активация на акаунт