АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 424
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Alokazia  smile3501 Hands Clap Страхотен колаж, много пипнат!

sisee Както винаги на ниво! И заглавието и анкетата много ми харесват!  newsm20 Ама какво ще рече "иде ми да го маркирам"....  Joy

ей това варненките сме страхотни брей

Емма аз всъщност не захранвам още, че Невена има нещо като разстройство. Давам тука едни хомеопатични, та да видим.  Thinking Отложила съм захранването за по-добри дни.

за хемоглобина  - не зависи от захранването май - има незахранени деца с висок хемоглобин, има и захранени с нисък.  Peace

# 16
Момичета моля за помощ някой има ли сгъваема кошара бертони сгънахме нашата и сега не можем да я разгънем ooooh! ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна, че Марти няма къде да спи  Rolling Eyes

# 17
Eто ме и мене в новата тема! Hug
Сисе,  smile3525 newsm51
Точно такава анкета от много време искам и аз! Embarassed Embarassed Embarassed Какви ли ще са резултатите? newsm78
Алокация,  newsm10 smile3501 smile3501  love001

# 18
здравейте
Алоказия, Сисе, браво, супер Simple Smile
Момичета, аз пък да ви питам - има ли между вас, замислящи се за емиграция? Тоолкова съм отвратена от София (и не само).., както и да е, стана ми интересно Simple Smile

# 19
  • София
Alokazia, разкошен е колажът!!!  smile3501

Сисе, темичката също е много сладка  smile3521

Ама на мен нещо не ми излиза целия колаж, що така  newsm78

никито 1047, аз също съм буквално отвратена от цялата ни държава и ако имам възможност да отида да живея някъде навън, бих се възползвала, но някакси в момента не я виждам тая перспектива .

# 20
  • София
Нямам кошарка, не мога да помогна Sad

Гласувах в анкетата (Сисе, евала...шапка ти свалям!) - "Същите като преди" и "Иде ми да го нацеля в 10-ката"  hahaha hahaha hahaha Само защо си ограничила до 2 възможните отговори  newsm78 ? Сети ли е, че бях избрала и следващия възможен Joy Joy Joy

София и аз я мразя...откак стана 2/3 България  Sick Но съм стара за емиграция...Не си представям емиграцията като домашна помощница или берачка на маслини...Аз у нас немога да изчистя, пък какво остава по чуждите къщи....
Ако бяхме по-млади с мъжа ми сигурно щях да се реша, но само ако имам песпектива да работя нещо по-престижно.
Ох, дано той не ми прочете поста-а...едно заради анкетата, второ заради това признание...толкова ме навиваше човека да тръгнем нанякъде, ама аз "НЕ! Тука си ми е добре..." Признавам, че сбърках  ooooh!

П.С. Искам само да се уточня, че отговорите ми в анкетата са верни, но може би звучат по-страшно от в действителност ... Отношенията ни са същите като преди, но ние и двамата сме много взривоопасни. Така че това с целенето в десетката винаги си го е имало (сигурна съм, че и мойта десетка е била под прицел). Ама си го обичам моя и не го сменям! Може той нищо да не попипва (като Голди-ния мъж), но пък никога не ми е направил забележка, че аз нещо не съм свършила. В смисъл солидарно мързеливи сме.
Иначе моя на фитнес не ходи, мачове не гледа, нито Формула. Има си страст и той, де - судоку, кръстословици, логически задачи. В събота и неделя когато не лежи с това си губи времето Simple Smile

И последна редакция - може перфектно да се занимава с всичкото ни деца...ама когато поиска Peace Разходките ни събота и неделя винаги са с крайна цел - я някой хипермаркет (да напълним хладилника), я някое заведение за вкусно похапване Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 18:53 от ВаняМ

# 21
Само да поздравя авторките на темата - Сисето и Алокация!!! Страхотно се е получило! Колажът наистина е много готин!
После ще пиша и по анкетата и по темата за часа на татко в нашага къща, че сега трябва да приготвя една пъстърва за вечеря.

# 22
здравейте  Tired
честита темичка и благодарности за старанието   bouquetа Колажа е просто ............. Hug  bouquet браво Алоказия  Peace
на мен понеже не ми стигаше едно дете на антибиотик сега си имам 2  smile3514 и за капак и аз съм болна ,че да ми е още по-гадно  smile3511 снощи изкарахме една кошмарна нощ не е спирал да плачка мислех ,че са ушите слава богу не са .Има и температура абе всичко е СУПЕР  Tired
в чужбина никога не съм искала да живея искам да видя пирамидите и до там  Peace
Вени такова легло имаме и ние ама само Жоро го разгъва  Thinking
за анкетата -"обичаме се повече" има и известна доза нервност ,но тя и преди си я имаше на фаза любов сме в друго ниво а за фаза секс   nnnuu

# 23
Здравейте мацки!

Анкетата я пуснах понеже мен много ме вълнува този въпрос напоследък,вие сте усетили де  Mr. Green искам да видя крайните резултати!Много съм любопитна!
Alokazia наистина много се постара за колажа...имаше дълги безсънни нощи от нейна страна,но ето,че резултата е страхотен колаж Hug
заглавието на темата е на aquariel аз почти никаква работа не свърших този път Mr. Green
cenitelkata много ми стана мъчно за теб...и двете на АБ,че и ти си се разболяла!Оправяйте се по скоро HugИскам да те питам за стафилококите...колко дни му маза нослето с гела и правихте ли повторна посявка!ЧИсти ли са резултатите?Днес Даниел дава секрет за кокита има съмнения,че и той ги има тез гадинки Rolling Eyes

По късно пак ще намина Peace

# 24
  • Някъде на път....
Страхотна тема, момичета!  Hug
Колажа е невероятен!   bouquet
А вие сте вълшебници!  Hug

sisee, Alokazia!   bouquet

# 25
Айде Сис не скромничи  Wink

Ванче и моят мъжо не гледа Формула, нито мачове (аз обичам да ги гледам и да пия бира  Crazy), не фитнесува, общо взето имаме еднакви хобита - компютрите и филми Wink

За емиграцията- нямам желание да живея в чужбина, живяла съм- не ми хареса- ужасно много ми липсваше всичко българско и родно. НО искам да се махна от София- не искам детето ми да расте и учи тука. Последно говорихме с Васко че имаме желание да се ориентираме към прибиране в Стз, където имаме празен 3 стаен апартамент на супер място. Просто нас чака, а ние тука плащаме наеми като луди. Абе живот и здраве и ако е рекъл Господ, ще се приберем в родния град  Hug

Пете дано бързо ви минат болестите и да не ви хващат повече! Praynig

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 19:39 от Aquariel

# 26
cenitelkata много ми стана мъчно за теб...и двете на АБ,че и ти си се разболяла!Оправяйте се по скоро HugИскам да те питам за стафилококите...колко дни му маза нослето с гела и правихте ли повторна посявка!ЧИсти ли са резултатите?Днес Даниел дава секрет за кокита има съмнения,че и той ги има тез гадинки Rolling Eyes

Сисе 3 месеца трябва да мажем с тоя крем 10 дни мажем 10 дни почиваме с АБ се лекували но изчаквахме ама сега така и така го взимаме може и да се изчистят след като оздравее живот и здраве ще пуснем едни изследвания да видим
Дано вие да нямате  Hug

не писах за темата за мъжете - моя се прибира винаги различно няма работно време и като си дойде гледа като пребозало теле в железница  newsm27 затова не го карам да прави нищо сяда на дивана и се радва на децата ,ядем и после се къпе и ляга разбира се винаги има и изключения понякога той готви аз се занимавам с малкия абе всеки път различо

# 27
  • София
За мъжете - гласувах с опция 5, ама сега, след като го чух по телефона ще добавя и 4-ката  Close
За емиграцията - предпочитам да живея в БГ, но все по-често се замислям дали да не изпроводя таткото на нейде

Хрумна ми едно заглавие за новата темичка, малко дългичко стана:

Златна есен, листопад, Априлчо все-по любопитен става и озъбени усмивки ни раздава

# 28
  • Варна
аз пък никога не съм искала да емигрирам. Чувствам се много добре тук, някакси усещам, че тук ми е мястото. А Варна не си я сменям за нищо на света. Heart Eyes Преди години предлагаха на мъжът ми да отидем в Сф, условията финансово бяха 2 пъти по-добри, ама никой от нас не искаше. Сега бизнесът му е наполовина във Вн и в Сф, но пак не искам да се местим. Чудничко сме се наредили тука  Laughing Исках да живеем в къща с голям двор, но пък само като си представя какво разнасяне на децата щеше да е - заведи, прибери... Не сме се отказали и от тази идея, ама ще е доста по-късно.

И не си помислите, че всичко при нас е цветя и рози. Мъжът ми е доста припрян и избухлив понякога, но пък аз съм спокойна и рядко му се ядосвам. (И понеже рядко избухвам, като избухна тътена кънти поне няколко дни.  Mr. Green) Знам, че ни обича безкрайно и аз него и че всичко ще се нареди. (пък и с три деца къде ще хукна да намеря друг  hahaha)

cenitelkata Съчувствам ти, миличката кой знае колко ти е трудно. Да се оправят бързо дечицата и ти, разбира се.  Hug  Hug

sisee защо се съмнявате за коки?

Напоследът сериозно се замислям да си вземем кошара за игра. Невена мога спокойно да я оставя единствено на земята, много шава туй дете. Alokazia вие имахте май такава кошара, доволна ли си ?

# 29
  • Разпиляна във въображението
Вече е доста късно - за кошарата - първо се изпъват четирите рамки до изщракване на механизма и след това се натиска в средата надолу за да се изпъне леглото.

За емиграцията - и аз не съм искала да емигрирам. Тук ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт