АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 419
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Нана и аз много харесвам Massive Attack и Portishead (особенно "Only You",  a слушала ли си Lamb?
 Ето една любима (не само заради името и текста) - Gabriel

# 46
1). Носите ли бижута - къде и какви? Обичам много бижута - всякакви! Злато, обеци, дрънкулки. Сега на работя се кипря, ама нямам много време и слагам обеците в чантата и си ги слагам в колата! Mr. Green Laughing

2). Ако имахте право на едно желание - Да сме живи и здрави, да имаме голямо и сплотено семейство! Praynig Grinning Heart Eyes

3). Напишете поне по една любима песен и филм. Любими песни - адски много са! - The Proclaimers Lyrics - I'm Gonna Be (500 Miles), NO ME AMES на Дженифър Лопес и Марk Антъни

4). Ако имахте машина на времето - къде бихте искали да ви отведе и бихте ли живели в някой друг век?
Бих казала, че живеем в момента в едно от най-добрите времена на историята, обикновения човек има равни права, живеем в демокрация, е не бих казала, че в целия сват е така, напротив, има много места на планетата, където все още хората живеят в страх. Sad Sad Но ако трябва да бъда откровена искам да се поява пак на Земята след едно 1000 години! Ужасно съм любопитна какъв ще бъде животът на Земята!!! Mr. Green

5). Също ако можехте да се върнете назад в живота си бихте ли променили нещо в него и какво? -
Бих искала съпругът ми да ми беше първият мъж, а не едни смотльо!!! Sick Sick Това е единственото, нищо друго не искам да променям! Grinning  

За емиграцията - еми аз съм в чубжина сега, има много плюсове, много минуси! За себе си аз оправия нямам - както се казва, Mr. Green къщата на съседите винаги е с една идейка по-хубава от моята! Mr. Green Mr. Green Затова стигнах и до чужбина, да пробвам, да видя, да мога да сравнявам, да имам личен опит. Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 18:34 от ЛУРДЕС

# 47
  • Бургас
Дзак, аз се завърнах Crazy
Минавам да изкажа специални благодарности на Сисее и Алоказия за страхотната работа, която са свършили по темата и колажа   bouquet  bouquet  bouquet
Гласувах - обичаме се повече, но често ми идва да го маркирам в десетката Mr. Green И аз като Ваня да си кажа, че ужасно ме е яд на мъжа ми за много неща, често го изтипосвам тук, но осъзнавам, че това са дреболии и в повечето случаи не си струва да си тровя нервите с тях Rolling Eyes Всъщност знам, че този човек ме обожава, както и аз него и в момента, в който го докосна, се чувствам някак завършена; все едно всяко парченце от някакъв странен пъзел си е дошло на мястото. Не мога да го обясня по-разбираемо Embarassed
По въпросите на Емма ще се включа по-късно, че още ми е едно такова винско и мисля да полегна Mr. Green

# 48
  • Добрич
Лелеле,Акварелче ти ме разби-честно не очаквах някой да ги слуша Hug Hug Hug Hug,имах период в който ги слушах денонощно.На Портисхеад имам много рядки ремиксове,които мога да ти запратя ако имаш интерес разбира се.Сега вече не слушам колкото преди,че малко ме налягат депресии,но е страшна група.А за Масив нямам думи.

Ламб също съм слушала,но по малко ето мия тяхната любима песен http://www.youtube.com/watch?v=bzmynLwiB3c

# 49
Добър ден и от мен!

Сиси, Алокация,   bouquet

Да се отчетем и ние след вчерашната консултация - Саши е 9000 гр. и 74 см. +800 гр и +2 см. за около 45 дни.

Леле naana, Aquariel, и аз съм от лудите по Massive Attack и Portishead! Слушахте ли обаче последния албум на Портисхед? Аз съм малко в двоумение, хем ми харесва, хем ми идва малко свръх идиотски. naana, мога ли да се навра и аз за миксовете? Напоследък съм се отворила на миксове и кавъри нещо! А Депеш съм слушала винаги по малко, обаче след концерта им в София ми станаха много любими!

По въпросите на Емма:
1. Носите ли бижута - къде и какви? Ами нося, но откакто дойде бебето ги махам когато съм с него, защото няколко пъти го драх с пръстени и с едно колие. Иначе обожавам сребро, а и напоследък стоманените! Голямата ми болка е, че почти не мога да си купя гривна, малка ми е китката и повечето ми изпадат. Освен това имам и пиърсинг на пъпа със сребърна обеца. За ушите нося халки само.
2. Ако имахте право на едно желание - какво би било то? Бих поискала да съм следващия космически турист!
3. Любимите ми филми са няколко, за сметка на песните: "Зеленият път", "Контакт", "В какво се превръщат мечтите" - тоя филм ме побърква!!! и "Ефекта на пеперудата"
4. Ако имахте машина на времето - къде бихте искали да ви отведе и бихте ли живели в някой друг век? Бих ползвала машината, за да си начеша някои красти - да проверя разни спорни в историята моменти... а за живеене не знам, може би бих живяла във време като Средновековието - бих им скрила шапките!  Laughing

После пак, че ме домързя да пиша за емиграцията и за мъжо! А и днес не заслужава hahaha

# 50
Привет! Ама, че време днес. Ходихме до зоопарка, ама беше затворен. И с право - такава мизерия е вътре, горките животинки  Cry
Мъжът отиде малко на работа, аз приспах Люли и ми идва и на мен да се катурна.

По въпросчетата:
1. Бижута нося - сребърни обеци и халката, която е бяла също.
2. Желание - освен да сме здрави, и да сме щастливи, също и да имам повече време за нещата които обичам да правя - да ходя на кино и да се разхождам /без децата/.
3. Песен нямам- за някои групи и певци се сещам: "Пинк Флойд", Нора джоунс, "Колдплей", Арета Франклин, преди слушах Депеш мод, Пърл Джем и доста други.
Филми - /нямам любими освен Властелина/ - харесвам на Алмодовар, Мел Гибсън /като режисьор/, Клинт Истууд /пак като режисьор/, Фелини, Чарли Чаплин, Майкъл Ман, "Отблизо", "Жега", "Животът е прекрасен", "Апокалипсис сега", "Рататуил", "Кил Бил", абе толкова са много...
4. Машината на времето искам да ме отведе по времето на Ренесанса и пак да ме върне.
5. Да, бих променила професията си, бих учила друго и бих била по-добър човек в един период от живота си.

За емиграцията - хората, които обичам са тук и не ми се заминава никъде без тях.

# 51
записче...  Embarassed , че ви отървах края.  ooooh!

Сисе   bouquet за темичката!
Бисе страхотен колаж! Невероято готин е станал!  smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 smile3525 smile3501 newsm51
Благодаря за положените усилия, за недоспиването покрай изготвянето му и за търпението ти!  Hug Hug Hug

а сега се връщам да ви изчетаааааа
  smile3508

# 52
По въпросчетата:
1. Бижута вече не нося - бебка иска да ми ги скъса....
2. Желание - По условие беше да не е за здравето, нали? в такъв случай - така да живея, че да се чувствам жива, удовлетворена, да се развивам..то тва малко общо звучи, ама..
3. Песен  - например wicked game на Chris Isaak , филми - доста са, абе то и за песните тъй..
4. Машината на времето  - назад, не и напред..
5. Можеби нямаше да уча това, сигурно нямаше да съм в бг, някои неща са принципни - черти от характера и поведението ми- за тях не е късно, абе то за почти всичко не е късно.
хубава идея с тея въпроси, на който му хрумна, да излезем малко от бебешката тема Simple Smile

# 53
Ародоет честит рожден ден!/на патеричка  Wink / Много здраве и късмет и любов,любов и пак любов! bouquet bdbaloni
По въпроса на Сисе за прибирането на мъжо... И ние не сме най-светлия пример Sad Половинката излиза сутрин, кара Теди на училище и е на работа до късно вечер. Прибира се късно- 21-21:30, къпе се, хапваме набързо, къпем Течко, аз отивам да кърмя и приспивам, а той откъртва пред телевизора... В най-добрия случай към 23-23:30 успяваме да се видим и след това всеки поема към леглото си, къде спи някое детенце...  Wink Аз със Стефчо, а татито с Теди.  Laughing Събота е работен ден при нас, а неделята официално от почти 2 месеца е почивен ден. Е тогава май все сме на някъде...   car003 Ама вече си копнея за една спокойна и мързелива неделя само ние у дома....  Mr. Green Мойто мъж не гледа нито футбол, нито формула  Naughty - обича да гледа за животните, природата... и др. документални филми с образователна цел  Simple Smile
milena1976 направо ме разби с тоя пост.  rotfImao rotfImbo rotfImbo Е ще трябва да му оставяш по-честичко съкровището и да забегваш на нейде, че току виж мъжо те светнал и в други тайнства на гледането и обличането на бебе.  Wink
Lassi как е Ема с оченцето?  Shocked #CrazyИ Стефан обича да играе с пакета мокри кърпи....  Confused Rolling Eyes Shocked
cenitelkata  Sad оздравявайте бързо!  Hug Hug Hug
nikito1047 като бях млада и зелена/къмто 18  Sunglasses / мислех да изляза зад граница, пък дори и за малко... Но с напредването на годините, а вече и със семейство... нямам такива мераци. Пък и ВаняМ много точно е казала, че в къщи не мога да си оправя, камо ли да ходя да чистя по други домове- и аз не си го представям...  Crazy  Но никога нищо не се знае...  Thinking

айде после пак ще пиша...  Embarassed Blush

# 54
Здравейте сладури!  Hug

Sisee, Alokazia страхотна тема и невероятен колаж! Благодаря ви от сърце за старанието и усилията!  newsm51

Емма да споделя и аз своите размисли и страсти по твоите въпроси Wink
1. За бижутата - нося от сребро или бяло злато, преди обици, пръстени и колиета, но откакто станах мама само пръстени, защото всичко останало дава фира, вчера пак се разделих нейде из парка с поредните обици
2. Ако имахте право на едно желание - какво би било то - нищо друго не искам, освен здраве за мен, моето семейство и близки
3. Напишете поне  по една любима песен и филм - много са, но това което в момента ми изскача за песен - Непознати улици на Мери Бойс Бенд, филм - Жега
4.  Ако имахте машина на времето - не знам къде и кога точно, но някъде в миналото където ЧовекЪТ е имал значение, имало е свобода, жените са били дами, а мъжете кавалери ....
5. Ако можехте да се върнете назад в живота си бихте ли променили нещо в него и какво - Бих променила поведението на баща си... живота на мен и моите близки щеше да бъде коренно различен

Sisee не можах да довърша старата тема за да видя въпроса ти  Embarassed, но съдейки по отговорите на останалите ... мъжо се прибира след работа и заедно се забавляваме с малкия, после заедно го къпем към 20.00 - 20.30 ч. Нашето време за съжаление е ужасно малко, от 22 ч. когато заспива Алекс, до към 00ч. когато задремваме пред ТВ-то Sad Общо взето почти всичко правим заедно. Съб и Нед докато изчистим, поразходим, напазаруваме, времето е отлетяло и всичко започва отново. Въртим се в едно отвратително, сиво и еднообразно ежедневие, което ме побърква, но се надявам като порастне Алекс нещата да се променят

За емигрирането - бих емигрирала, но не на всяка цена т.е. само ако там където отида мога да имам същия стандарт на живот, който поддържам в момента. Обичам страната си, но ненавиждам родния си град в сегашния му вид

# 55
Хайде едно провет и от нас:)

Аз първо по старите темички ще се включа.

Мислили сме за емиграция с мъжо, още като гаджета. Даже ни приеха в Квебек, Канада и бяхме на фаза финализиране на документите, но се отказахме. После аз успях да отида за една година във Франция (където стана и Марти Heart Eyes) и понеже и двамата с мъжа ми сме франкофони и Франция много ни харесва и кумовете ни са българи и живеят там и евентуално след второто детенце (това ми е желанието) искаме да отидем там. Но незнам дали няма кризата да ни промени плановете. А и те са доста дългосрочни, така че ще видим.

Аз да ви кажа, че ми е много мъчно, че Марти не ми хареса домашното пюре Sad Толкова се старах, толкова...Но детето на два пъти се задави и повърна и явно са били малко големи парченцата. В тази връзка вие как ги пасирате? С блендер, пасатор, друго...Ей по-гадно ми стана от това мъжо да не ми хареса манджата ей...голяма драма:)

Иначе да се похваля, че ходихме на музика за бебета Simple Smile Беше много сладко - десетина дечица на възраст над 6 месеца до към 3 годинки слушат и пеят песнички, танцуват, тактуват, майките и татковците с тях. Марти беше едно от най-малките бебета, но въпреки че ужасно много му се спеше, му беше много интересно и според мен забавно. После спа цял следобед милото.

А за бебешката телевизия и аз се интересувам. Май някои кабелни го хващат този канал. А чували ли сте нещо за Бейби Айнщайн?

# 56
  • Добрич
Devi ,Акварелче качихме ги тук ремиксите на Портисхед http://sng.linkbg.org/music/Portishead%20(Rare%2032)/ поздрав с последното парче Hug

# 57
  • София

Аз да ви кажа, че ми е много мъчно, че Марти не ми хареса домашното пюре Sad Толкова се старах, толкова...Но детето на два пъти се задави и повърна и явно са били малко големи парченцата. В тази връзка вие как ги пасирате? С блендер, пасатор, друго...Ей по-гадно ми стана от това мъжо да не ми хареса манджата ей...голяма драмаSimple Smile

А за бебешката телевизия и аз се интересувам. Май някои кабелни го хващат този канал. А чували ли сте нещо за Бейби Айнщайн?

Hrisi, не провесвай нос заради това...Сигурна съм, че ти е мъчно, но следващия път ще е по-добре Hug Аз съм забелязала, че когато най-много се старая и най-много обич хвърлям да направя нещо и...все нищо не се получава. Или поне не става така, както съм очаквала. И винаги съм разочарована Sad И накрая...примирих се с мисълтта, че нИ ста'ам...
Иначе аз домашно пюре не съм правила, та акъл за блендването не мога да ти дам. Единствено веднъж сварени броколи на пара му дадох на Косьо, но просто ги намачках с вилица и ги смесих с готово пюре на Хипп.

Бейби Айнщайн беше показвала Дидимора. Нейната Калина има едно клипче в това изобретение. Изглежда супер  Peace Но Диди тогава обясни, че въпреки, че не е скъпо, просто не се внася тук Sad

Ами да взема пък и аз да отговоря на Емми-ните въпроси...

Бижута - нося само семпли обеци, колиета и гривни (тип верижка) от сребро или бяло злато. Като пълна простакеса ги комбинирам с венчалната си халка, която е от жълто злато, но...никой не ме е питал навремето каква халка искам, пък от суеверие никога не бих я свалила...
Сега си нося само халката, защото рискувам или да остана без обеци, или да ги намеря някоя сутрин в памперса на Косьо (ако не се е задавил с тях преди това). А колието си го свалих, защото на погачата милото ми детенце го стисна в юмруче и...все едно му взеха кръв от всички пръсти Sad Колието ми е от споени листенца с остри връхчета...

Любимият ми филм - сигурно има и други, но като прочетох въпроса веднага се сетих за "Четири сватби и едно погребение". Мога да го гледам хиляди пъти...Е, Анди Макдауъл ми идва в повечко, но го преживявам. Невероятен хумор има в този филм... Харесвам и "Love actually" ( абе аз и преди си признах, че си падам по Хю Грант), но там малко депресиращо ми действа историята на улегналото семейството, в което понатежалата и поостаряла (Ема Томпсън) се раздава за мъжа си и децата на 100%, а тъпото мъжко парче се подава на една въртиопашка и е**** майката на връзка, градена с години...

Музиката за мен е като оня лаф "Няма грозни жени, всичко е въпрос на повече алкохол". Е, ако изпия толкова алкохол, че да харесам сръбска музика, сигурно ще умра....Но в общи линии всичко мога да слушам, зависи най-вече от емоционалното ми състояние...

Ако имах машина на времето щях да я върна на 19.08.1971 (когато съм родена)... всъшност може би на следващия, че да не причинявам отново родилни мъки на майка ми и да спестя едно безпаметно напиване на баща ми ...и бих живяла живота си отново с любимите си хора.  И пак,  и пак, и пак...Но бих поправила няколко грешки, за които много съжалявам... (отговорих и на следващия въпрос Wink ) Има една песен на Queen  "Who whants to live forever"... Ами аз искам !

Оф, прекалих... но утре няма да пиша за компенсация !

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 20:12 от ВаняМ

# 58
Ех, Ванче, права си, напълно си права!  Благодаря ти за хубавите думи Hug

И се извинявам, че съм изпуснала клипчето на Калина. Това което аз знам е, че може да се изтегли, това ми ти "гениално бебе" но аз лично не съм търсила и се чудех дали не са малки бебчовците още Thinking.

# 59
  • София
Ех, Ванче, права си, напълно си права!  Благодаря ти за хубавите думи Hug

И се извинявам, че съм изпуснала клипчето на Калина. Това което аз знам е, че може да се изтегли, това ми ти "гениално бебе" но аз лично не съм търсила и се чудех дали не са малки бебчовците още Thinking.

Hrisi, дали говорим за едно и също нещо  newsm78  Дидиморка беше показала под това име един стол с хиляди джунджурийки, светкащи, мигащи и т.н. Бебето седи по средата и може да се върти на 360 0...
Ама като чета написаното от теб, ти май имаш нещо друго предвид.

Общи условия

Активация на акаунт