АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 412
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Ха добра вечер и от мен!

Alokazia, страхотна работа си свършила с колажа! Поздравления и благодарности!
Sisee, чудесна тема!

Ние днес бяхме на консултация + 680гр, + 1,5см = 9560кг и 75,5 см. Пак сме качили повечко, ама това е положението. Добре,че сме високи и не ни личат килцата. Laughing

Cenitelkata, бързо да се оправяте с дечицата! И Ема имаше стафилококи, мазахме Бактробан  и най-накрая ги изчистихме. Дано и при вас изчезнат с лечението.
За емигрирането - не съм такъв тип, имахме възможност преди време, на мъжа ми му предложиха добра работа в Италия, но аз не се навих. Тук ми е добре - предпочитам да имам възможност да пътувам и да видя свят, но искам тук да си живея (така процедираме досега и ми е комфортно на душата, въпреки, че периодично мъжа ми предлага да се премести в някой от европейските офиси на компанията, ама аз нещо не мога да си избера между Париж, Лондон, Виена и пр Laughing)
Ven_j, може би сте решили вече проблема, но за всеки случай - от сгънато положение разпускате малко,(без да се разгъва напълно!!!!) хващате две по две в средата противоположните горни рамки на кошарата и ги издърпвате вертикално нагоре докато изщрака и се застопори в права линия. Едва тогава натискате надолу онова в средата на пода (не знам как се казва, ама то няма друго нещо там ) и готово. Дано стана ясно Peace

Лека вечер на всички!

# 31
  • София
Здравейте мацки Simple Smile

Сисе темата е убиец  smile3521
Алоказия колажа е фантастичен, браво  newsm51 smile3525 Малееее това ми се вижда много сложна работа, как намери нерви и търпение за това, ама е станал супер  Hug

Ние бяхме при педката сложиха на Ради хепатитната ваксина и го премери - 8740 и 71 см  Shocked Направо съм много приятно изненадана, имайки предвид нашата сага с яденето #Crazy Та въпросната сага продължава от части - да не казвам голяма дума, но яде почти всичко, стига да му се дава с лъжица и да не е мляко  #Crazy  ooooh! Та сега яде АМ само сутрин, обяче аз във всичко останало блъскам АМ, за да компенсира уж  smile3516

В миналата тема видях някой неща:

Броколи Ради яде (за мое изумление защото ми се виждат отвратителни и на вкус и на аромат  Sick) и купени и мое производство  Peace
Сирене му давам (пак за компенсация на млякото, а и за калции) на Маджаров или такова от тенекия, дето продават на кг, защото знам, че за да е в тенекия и да се продава така насипно сиренето трябва да е добре узряло иначе се размива или раздробява от саламурата.

За моя мъж друг път ще ви пиша защото тия дни съм му набрала много и няма да напиша нищо хубаво, а е възможно и доста цветисти неща да кажа по негов адрес   smile3515 newsm61 fight

Петя стискам палци да се оправяте по-бързо и да мине леко, егати болестите, много е гадно така  Weary

Спокойна вечер  smile3524 newsm46

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 22:21 от doly_dog

# 32
Алоказия колажа е фантастичен
Sisee, чудесна тема
Акварел- аз също давам безмелчени каши заради АБКМ.досега съм давала на хип и хумана ябълка.
Но аз не спазвам нищо от описанието.Правя си мои смеси

Слагам едно плодово малко пюре на хип- те са доста редички-прибавям две лъжици от кашата.ако е хип прибавям 30-40 мл мляко а ако е на хумана направо слягам 2 лъжички мляко и то става идеално.И така комбинирам яденетата защото иначе не става.

Сега яде на обяд зеленчуково/ местно и към 18 тази моя смес. после чак към 8-9- вечерта преди лягане мляко което тя изяжда на порции чак към 12 и сутринта към 6 пак.На мен ми се струва че малко яде, но надава, пълни памперсите и съм спокойна.

Моя мъж се прибира към 18-19.занимава се с бети.къпем я към 20.00.като неговата помощ е да и прави физиономии и да я заведе в спалнята докато дойда.После вечеряме и се лягаме той гледа телевизия а аз съм на компютъра.в събота и неделя  по обяд излизаме, след това си стоим в къщи, вечер излизаме или имаме гости.

лека и непробудна нощ с дълбоко спящи бебета

# 33
Веси мерси за съвета, ще пробвам и твоят метод Wink

Ласи как е оченцето на Ема?

Имам пак въпрос...за количките, как ги перете, имам предвид коша , който не се сваля и в който ляга бебето. Аз не съм го прала него, а вече май е време, иначе другите части които се свалят си ги пера редовно. Peace

# 34
Един късен Привет и от мен!

arodoet, Честит Рожден Ден!   bdbaloni

Alokazia Браво за колажа!  smile3501

Ясмина вчера купихме кошара Play Station na Bertoni. Преди да я видя тук на място се колебаех дали е необходима, но сега съм супер доволна! Тя си е кошара за игра, а не е от типа на сгъваемите легла-кошарки. С р-р 100/100 и хубавите си цветове, направо ти се иска да влезеш да си поиграеш в нея.

за емиграция сме мислили, но като сложиш на кантара плюсовете и минусите и то става почти все тая. Повече ни допадат пътешествията по света ...

за останалите неща ще пиша друг път, защото вече мнооооого ми се спи.

П.П. За играта на папмперс с Жирафчето, някой спомена, че още не е свършила. Та по този повод, ако някой иска мога да му дам мечета, че ние събрахме повечко.

# 35
Здравейте в този късен час  bouquet
сиси ние ги мазахме към 2 месеца тия гадини и нищо-накрая АБ ги разкара! Peace
Ласи как е оченцето на Ема? Ужас #Crazy И мойта мацка си бръкна в окото и имахме кръвоизлив 3 дни,ама минахме само с Тобрекс Hug
За кошарките за игра-това е велико откритие на човечеството! Само така има покой и и е удобно да си игрие-на земята не става,защото имам котка Peace
Лелеее тия Хъджис са егати боклука ужас-първо мислих,че са хубави-а те пропускат,зачервяват и дупето,супер твърди са,а отгоре на всичко взех най-голямата разфасовка #Crazy
Относно живеенето-никога не бих живяла в чужбина,макар че съм създадена да пътувям-това е най-голямата ми страст Peace

Сиси темата пак е много чаровна Hug
Алоказия благодаря ти за старанието и за желанието! Peace
Днес цял ден обикалях да гледам коли и си харесах нова кола-Алфа Ромео147 и се надявам да мога да си я взема до 2 месеца Heart Eyes
Пете ,милаа много е гадно да ти е болничко детенцето,камо ли пък и 2-те да са ти болни! Скорошно оздравяване Heart Eyes

# 36
Алоха в таз разкошна съботна сутрин    bouquet    и  Big Mountain - Baby I Love Your Way

МММ такаааа и аз съм ви приготвила няколко въпроХчета (както казваше учителката ми по пиано  Wink!!! И само да посмее някоя хубусница да не ми отговори.....аз ви водя по списък, кво си мислите  Mr. Green!
 1). Носите ли бижута - къде и какви?
 2). Ако имахте право на едно желание - какво би било то (ама без световния мир и да сте здрави-това се подразбира от контекста).
 3). Напишете поне по една любима песен и филм.
 4). Ако имахте машина на времето - къде бихте искали да ви отведе и бихте ли живели в някой друг век?
 5). Също ако можехте да се върнете назад в живота си бихте ли променили нещо в него и какво?
  МММММ стига толкова за сега . Айде ще ви чакам. И ще пусна още една песен с риск да изгубя ЕнтЕлЕгентната аудитория
Ъпсурт

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 09:34 от Анонимен

# 37
  • София
Добро утро ooooh!

Мойто дите снощи уж беше заспал както обикновенно към 21,00 и към 21,30 като се събуди като се разигра, направо ни подлуди до 1 часа #Crazy Събуди блока, то не бяха писъци то не бяха крясъци и си приказва а аз едвам гледам сега, а той си възобнови снощата игра с пълна сила  Shocked

Мира аз мислех че моята количка не се маха, но случайно открих че се маха всичко и я изпрах даже в пералнята Simple Smile
За емиграцията - аз немога да вирея на различно място от дома, трудни са ми дори пътуванията, много съм зле нали? Embarassed Обичам си страната, аз съм невероятен родолюбец и патриот, но много ми се иска тя да стане малко по-добро място за живеене  Cry
Кошарка за игра нямаме, но другата седмица мисля да отида до Щъркела да видя какво предлагат и да се сдобием с една  Hug

Емма:

1) Не почти не нося, ходя си с едни мини обеци и с една верижка която не се вижда - емо то като се мъкна все спортно какво да сложа, пък и за моя супер квартал - тук сред братята няма нужда от такива разкрасителни елементи  Joy
2) Повече пари и още едно две деца  Mr. Green
3) Много са....... за филми  newsm78
4) Не не бих живяла. Всяко време си има своя чар, но не ми се иска да го опознавам отблизо  Mr. Green
5) Не не бих променила нищо, правила съм много глупости и много грешки, но не съжалявам и мисля, че те са ме научили на доста неща  Simple Smile

Хфуууу времето май и днес ще е скапано, то все по-кофти ще става Sad

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 12:26 от doly_dog

# 38
Добро утро kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2
За майсторките на темата Sisee и Alokazia  bouquetБраво,момичета  smile3501 smile3501
По въпроса на Сисето:Мъжо се прибира към 17ч,ако има някаква работа из къщи я върши,след това се занимава с малкия.Към 18-19ч къпя Иван и той си заспива веднага и се събужда вече сутринта.А ние с мъжо се отдаваме един на друг,след 20ч си е нашето време. newsm62 smile3503.Всяка седмица сме във Варна,шматкаме се и така.А събота и неделя са ми любими,защото мъжо си е вкъщи.Е,до обяд ходи на лов,но после е с нас.Всеки път правим различни неща.
За емиграцията-вече съм старичка за такива промени/ама ако опре ножа до кокъл..../
Емма:
1.бижута почти не нося
2.всичко с дечко да е наред,да е здрав и проблема с крачетата да отшуми
3.има доста,които ми харесват
4.не,ще си остана тук,че знам ли какво ще ме чака на другото място newsm78
5.едва ли бих променила нещо,или поне в момента не се сещам
 Голямо писане днес направих.

# 39
Хай !
Първо искам да изкажа големи благодарности за непосилния труд на Алокация за прекрасния колаж ! Браво,мамче!  bouquet
Сисе, то се знае и на теб едно голяяямо Брависимо !
Емма, на твоите въпроси да отговоря сега Simple Smile
1.Бижута, откак съм родила почти не слага, иначе имам 1 чувал, най-различни,ама нали съм циганска душа ( както казва сестра ми ) все налитам на лъскавкото, шареничкото . Харесвам авторси и масови бижута, абе с една дума няма значение какво е, стига да ми хареса. Ето едно място откъдето си поръчвам  http://sugar-and-candy.com/
2.Желание - още 2 деца и да има кинти, с какво да ги гледаме Simple Smile
3.песен - оф, много са, а филм - "Дина" ,както и много други
4.машина на времето - май тук щях да си остана,знам ли какво има в другите времена  newsm78
5.да бих променила - някои мои тъпи постъпки,ама няма начин за съжаление

По въпроса с емиграцията,хич не искам да живея на друго място и силно се надявам да не ни се наложи да си търсим прехраната другаде Sad

На Готината Анкета ( Сисе  Hug ) , отговорих с "обичаме се" и " искам да го нацеля в 10-ката", то е ясно що,нали Simple Smile
Улях се май ,а ? Ами айде простено да ми е , толкова рядко ми се случва  Crazy

# 40
Добро утро мамчета и бебочета! Hug

Ема:

1.Носите ли бижута - къде и какви?-Нося като излизам, ама май все по-рядко слагам.  newsm78

2.Ако имахте право на едно желание - какво би било то - Да имам 2ро дете! Simple Smile

3.  Напишете поне  по една любима песен и филм.- Radiohead- Greep, това е нашата песен с Васко-много я слушахме като се бяхме сгаджосали Wink Иначе съм пълен музикален помияр (без майнета и резачки  Stop) За филм, вие вече знаете- Властелина и Тетрадката Peace

4.  Ако имахте машина на времето - къде бихте искали да ви отведе и бихте ли живели в някой друг век?- Ако имам опция да се върна обратно пак , бих искала  да видя отблизо как рисува Леонардо Да Винчи,да чуя на живо Бетовен как твори,  да вида видя как  Шекспир пише "Ромео и Жулиета да видя как се строят пирамидите, да присъствам  на игрите в Колизеумът в Рим, абе ей такива неща искам да видя. Също така искам да отида в бъдещето след 1000 - 2000 гд да видим дали ще сме се самоунищожили или сме успеели  да се научим да живеем с природата. Но след всичко искам да се върна пак тук и сега  Peace

5. Също ако можехте да се върнете назад в живота си бихте ли променили нещо в него и какво? - да! Едно единственно нещо бих променила, една моя грешка, за която ще ме боли цял живот! Предпочитам обаче да я запазя за себе си  Embarassed :(

Вижте какво ще пускат скоро по кабеларките и сателитните- много е готино- http://www.kenanoff.com/blog/archives/242, тя без тва Габа отсега обожава да гледа анимация по Джетикс-а и им говори на всичките там  Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 11:39 от Aquariel

# 41
  • в илюзия
Ха здравейте
Много ви благодаря за хубавите пожелания и дано се сбъднат

Сисето и Алоказия Бравос   bouquet  bouquet  bouquet

Емма по въпросите ти:
1.Носите ли бижута - къде и какви? - Нося винаги обеци , висулки са, хълката си , годежния пръстен и понякога синджирче с висулка на врата. Много обичам бижута   
2.Ако имахте право на едно желание - какво би било то - По принцип имам много смели мечти за себе си , но със сигурност бих си пожелала цялото щастие , здраве и късмет да е за Боряна Heart Eyes, а пък иначе искам мнодо да влезна във политиката , но на ръководна позиция .
3.  Напишете поне  по една любима песен и филм- H.O.H.A.- Toma kafe страхотна е много ми харесва. А за филм Ефекта на пепрудата , Мостовете на медисън , който не го е гледал да го гледа на мен ми преобърна начина на мислене- СТРАХОТЕН
4.  Ако имахте машина на времето - къде бихте искали да ви отведе и бихте ли живели в някой друг век?- Искам да прескоча до Франция по времето на Краля Слънце , много ми харесва пищтността на тази епоха , но разбира се , ако съм придворна дама
5. Също ако можехте да се върнете назад в живота си бихте ли променили нещо в него и какво? -Бих , една драма , която мислех , сега я мисля , дано за напред да не я мисля.

# 42
Добро утро, момичета!

Такааа - да дам обещаните отговори. В анкетата  - отношенията ни не са се променили, макар че може би след появата на децата някак сме по свързани и обичта ни един към друг е по-дълбока.
Моят мъж няма фиксирано работно време, затова пък работи нон стоп и вкъщи. Тъй че гледаме да му осигуряваме максимално благоприятна работна атмосфера, доколкото това е възможно в нашата тясна хралупка. Инак може да се справи с всичко около децата. Оставяла съм го и с двете за по няколко часа, когато се налага. Но от месец гледа Марта 2 пъти седмично за по няколко часа, докато аз се трудя. Като скоро вероятно заетостта ми ще се увеличи и ще липсвам по 4 или 5 пъти. За тогава търсим бавачка, защото просто не можем да си натамъним програмите така, че да може той да остава с бебка.  Вкъщи всеки + Теди има своите задължения, тъй че къде по-добре, къде по-зле се справяме  Laughing
Емма, за да не става прекалено, ще отговоря на въпросите ти после. А и да си припомня коя ли ми беше любимата песен  newsm78, че май от доста врееме само радио звучи у нас - вкъщи сме на Радио1 (там пускат любими парчета), а в колата сме на Алма Матер  ФМ класик.

# 43
  • Добрич
ммм,добро утро!

Ема,добре си се постарала да ни пораздвижиш малко:

1:нося доста неща,предимно сребро с полускъпоценни камъчета и джиджавки.
2:всички в семейството ми да са здрави
3:Мостовете на Медисън,Love actually---песни много,по-скоро групи-Massive Attack,Portishead,Depeche Mode...и много още...
4:Матей Миткалото е моето гуру-бих се попренесла на много места,ей тъй да поразгледам Peace
5:Бих лудувала още повече.

Хеленче,какво става със вас?Не си писалаече доста време.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 12:16 от naana

# 44
Да се разпиша и аз преди да се е върнал моя,че днес май рано щял да се прибира /нали сме скарани../ Tired

1). Носите ли бижута - къде и какви? Преди да родя носех пръстени и гривни,но сега вече само халката!Обици не мога да нося /а много искам/ ушите ми са някакви калпави ooooh!
2). Ако имахте право на едно желание - какво би било то Да имам още 2 деца...да имам здраво и сплотено семейство!
3). Напишете поне по една любима песен и филм. най-най любимата ми песен е Believe In Me на Lenny Kravitz......а филм  newsm78 ами много са!
4). Ако имахте машина на времето - къде бихте искали да ви отведе и бихте ли живели в някой друг век?
ако имах такава машина бих се възползвала и бих надникнала назад във времето,как са живели хората преди векове...не искам да гледам в бъдещето...няма да ми хареса това което ще видя най вероятно!
5). Също ако можехте да се върнете назад в живота си бихте ли променили нещо в него и какво?
Правила съм някои дребни грешки,но сега като се замисля добре,че съм ги правила,защото ако не бях сега нямаше да съм женена за моя и нямаше да  я има най-голямата ми любоФ...Дани Heart Eyes Сега се смея на грешките ,които съм правила на времето..което значи,че не са фатални Peace

Общи условия

Активация на акаунт