АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 455
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мили мами,
Когато имам работа на компютъра, редовно ви чета. И така ми се иска да съм по-активна. Може би ако бях присъствала на поне една от вашите срещи и ви познавах лично щеше да ми бъде по-лесно. Вие сте си толкова сплотени и темите ви са уникални.
Сега ми се иска да се изкажа за забавленията. Миналата седмица ходих на работа с Калоян и колежката ми, която има 3-годишен син се беше приготвила за нас и ни беше донесла дисковете си с Бебе Айнщайн и определено по възклицанията на малкия имаше ефект, от една костенурка изпитваше и нещо като страх, когато тя периодично се появаваше той издаваше звук на боязън. Сега виждам че могат да се изтеглят. Иначе му пускам един диск от бебе.тв и за половин час съм свободна.
Отказвам за момента да му купувам играчки, дадох сумати ти пари за шумуляща книжка, а той снощи разказа играта на един каталог на weleda (козметика за бебета, която държи високи цени) и въобще всичко наше го привлича повече. Ще опитам и аз да си играя с неговите играчки, та барем прояви интерес.
За запушения нос и аз съм малко притеснена, дали като му правя изследванията не помоля и аз изследване за стафилококи, защото ние май от родилното сме така. Вчера опитах и сложих евкалиптово масло във водата за да размекне, не съм опитвала само да го вкарвам в банята когато е цялата в пара. Да не прекалям пък с ниситата крем?
Прочетох и как бебчо, хранен от баба си е изял повече отколкото от ръката на майка си и имайки вредвид и нашето захранване стигнах до извода че за него аз съм мляко и от моята ръка все още той не желае да приема по-големи количества от другата храна. Но имам търпение, нали казват 7-8 месец по енергично.
Благодаря че ме изчетохте, сега на работа!
Колажа е много добър. Поздравления на Алокация за нейния усет към красивото, другия с порастналите бебета се надявам да ми гласувате доверие и го сътворя аз.

# 151
Привет, момичета! Пускам малко красоти и аз и после ще се включвам. http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=145334&co … s=1#startcomments
и един хубав романтичен филм:http://hd-torrents.org/details.php?id=46bacbe9cb44cf765a4054350775b9c3a02c40ac

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 14:17 от cow

# 152
  • Някъде на път....
Момичета, чета ви най-редовно!  Peace

Просто нямам много време да пиша. Петър от вчера е на градина и сега май съм по-свободна......
Иначе с двамата ми трябваше перфектна организация цели 4 месеца, за да имам време за всичко. Сутрин ставах към 7:00 и до 8:00-8:30 пиех кафе пред компа с вас и каквото успея да подредя и почистя.
След това ги хранех един по един, после излизаме на разходка в парка.
На обяд ги хранех навън.
Прибирахме се към 13:00-13:30 часа и Петър и Габриела заминават по леглата, а аз сядам на компа да работя - работя по 2-3 часа на ден, колкото успея, толкова.
Към 16:30-17:00 те стават, пак хапват и докато готвя вечерята циркулирам между компа (да ви чета) и децата (да си играем).
И така докато към 19:00 се прибере половинката.
После къпем, хапваме, говорим си и към 21:30-22:00 по леглата. Та така общо взето ми минаваха дните.....
Сега е почти същото, но са ми понамалели задълженията, защото Пеши е на градина....... Wink

Не съм ви изпускала от поглед нито миг!  Hug

# 153
Емма, дай да ги видим тия "ненормални" изследвания! Нимой седя тревожна 2 седмици! Пусни ги за тълкование! Да видим що ги е Сумо свършил...

Имай иЗпредвид, че обичайно на бланките са посочени референтните стойности за възрастни - това е така, щото се принтират автоматично от машината и не се вкарват по възрастови разбивки.

# 154
  • Варна
не мога да изтегля тези филмчета Baby Einstein и това си е  Crossing Arms  Опитах от линковете, дето ги даде hrisi-pisi, пробвах и от замунда, нъцки. Много ви моля, обяснете ми как става  Praynig

Емма как върви захранването?

# 155
Ясмина, аз успях от там да изтегля. Аз цъквам на линкчето и после му давам "save as" на моя компютър. То си се тегли известно време и после става. Може би ти трябва BitComet програмата, но тя по принцип е за филми. Може би Акварелчето ще помогне  Hug

И да се похваля, че трети ден успявам да "хвана" Марти как се напъва, слагам го на гърнето и има мириизлив резултат Heart Eyes   

# 156
  • Popovo
Да му се не види, писах, писах, нета заби и ми отиде поста.  Crossing Arms
Айде сега отначало.
Колажа и темата са супер, благодаря на майсторките.   bouquet
При нас нищо ново, нямаме зъби ( Гого де) но е кисел след обед и вечер.
Имаме заместени почти две яденета. Казвам почти защото често се случва след пюрето да иска и да суче (  като десерт). За последния месец е качил 800 гр и докторката ни се скара, че е много, трябвало по 300 гр.
Мале, трябва да си наваксам с четенето на темите, че хич не съм в час за последните новини и теми.

# 157
Разгеле, сколасах.....
 Ходих на доки-много интерсен 2-уминутен преглед ми направи с напъхана ръка и опипване по шкембето-заключението.....супер си...каквото и да значи. Ама каза да не забременявам, че сме живеели в трудно време и трудно се гледали тез деца  Mr. Green. Направи ми цитонамазката, другата седмица трябва да се обадя за резултати, много ме е страФ  Praynig Rolling Eyes.
 Мамо Lassi (абе ник-а ти нали не е от оня филм с кучето, че много го мразя беееее), сега ме мързи, ама утре ша понапиша туй онуй от изследванията, че много цифра, много нещо бе.....ама благодарско за загрижеността  Hug!!!
 Ясмина, аз писах - 3 дни подред пробвах тиква-ник'ъв резултат, мисля че и микродоза не успях да му напъхам в устата. След това един ден почивка и днес му е втори ден в който пробвам круша (ползвам пюрета, купешки)-резултата е абсолютно същия, днес дори му я дадох (пробвах де) след млякото, да не би да е гладен и заради туй да не иска, ама.....и това не доведе до нужния резултат. И вече не знам какво да го правя. Приемам съвети всякакви......
 Също имам едно ГРАМАДАНСКО питане: Днес гинеколкожката също ми препоръча вече да го отучавам от нощното кърмене-моля ви се дайте акъли, че полудявам вече!!!! Туй будене ме побърква, аз не мога да спя дори и да го кърмя легнала, а това продължава вече повече от 2 месеца, нощем спя 3-4 часа на 6-7 пъти, пез деня не мога да спя и днес като си погледнах очите в огледалото...ми те са пожълтели бе! Тя ми каза да му давам вода, аз мисля наистина да се пробвам, защото положението става все по-зле-не стига че започна да се буди по-често, пристрасти се и към биберона, не заспива без нещо в устата си и е някакъв ужас направо. Мислите ли че ще имам успех с водата? Знам че Хелън скоро пробва, ама удари на камък......
 Айде отивам за нещо сладко до магазина, че туй само ръмжи тука и не мога да го трая вече....

# 158
  • Разпиляна във въображението
И мен ме подлудява нощното кърмене, но Димана беше болна и много раздразнителна. С кърменето хем я успокоявах, хем успявах да подребна. Виктория не съм я отучвала от нощното кърмене - тя сама се отказа около 10-11 месец. Дори тогава я се будеше, а не. Променлива работа.

# 159
Мамо Lassi (абе ник-а ти нали не е от оня филм с кучето, че много го мразя беееее)

ААА, сакън не е! Naughty И аз не мога да го трая, даже не съм направила и асоциация като съм се регистрирала и така си и остана...
Да взема да се прекръстя ли? newsm78  На Василиса Прекрасна например...

Или на принцеса Консуела Бананахамак (за феновегте на приятели)

# 160
Ей мами,
Да ви питам бързо нещо. Къпете ли бебчовците докато са болни? Ето сега Дари не е къпана във ваничката хубаво от петък вечер, само вечер на мивката дупето и мия. Това по препоръка на нашето педи. Но ме интересува вие как процедирате? Иска ми се да я изкъпя тази вечер, ако трябва ще затопля стаята на 25 градуса.

# 161
  • Бургас
Честито на всички, които празнуват с нас днес  bouquet  bouquet  bouquet
Почерпки няма да пускам днес, всеки да си налее според предпочитанията, аз черпя Heart Eyes
Аз с този майстор не мога да смогна с форума, ама го изпратихме вече Laughing
Ласси, разминах се с тортата; в събота изнасяхме мебели и завивахме всичко с найлони преди боядисването, та нямаше къде да правя торта Embarassed Иначе, бяхме на заведение с нашите и със сестра ми, и изкарахме супер.
За сексуалното възпитание честно казано ми беше доста неудобно да питам, но виждам че всички мислим по въпроса Blush Поговорката на Танцен много ми хареса, но на мен проблемът ми явно е в това да преценя кой е правилния път. Много ми се иска децата ми да не се съобразяват с мнението на другите, но все пак човек е социално животно и малко или много мнението на останалите винаги рефлектира върху нас в известна степен Rolling Eyes Уф, много сложно ми се струва всичко ooooh!
Бибо, аз сега гледам косата на Дима да я мия поне през два дни, защото е много хремава и ме е страх да не я разболея още повече Rolling Eyes И аз така набързо я къпя без косата.

# 162
Нана абе аз дръпнах ето това , Но се оказа че не  е същото от клипчето Sad, а бяха написали че уж било това, както и да е ако ти се гледа ги дръпни, те са  5 части - Вулканите, Атмосфера, Лед, Океани, Необичайно- с водещ са, нямат бг субс, ама имат английски и се разбира Wink Иначе  сега заредих да се дърпа BBC-The Sky at Night' Black Holes and Black Magic. Ако намеря нещо красиво ще ти го пусна тук да го дърпаш  Hug

Ясмина дай направо на файла десен бутон и Save As... или Save Link As...и го запемети на компа, аз така ги свалям в момента даже.  Peace

cow мерси за красотичките и филма (гледала съм го- хубав е наистина  Hug )

Хриси давай снимки (ако не е нахално де) да видим тез зъбчета отгоре  Hug

t_ilieva ей тва се казва отчет  Party Hug Разбирам те защо си нямала време до сега, аз с едно не мога да се оправя, пък с две незнам  newsm78 Wink Надявам се да си все така отчетлива и подробна  Hug Hug Hug

Ей имам един въпрос - Колко градуса държите сега като е по-студено в къщи? И при колко градуса долу горе къпете бебетата?
У нас е постоянно 24 през деня и 20 през ноща  newsm78 За банята затопляме стаята и до повече  Peace

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 00:06 от Aquariel

# 163
Ей мами,
Да ви питам бързо нещо. Къпете ли бебчовците докато са болни? Ето сега Дари не е къпана във ваничката хубаво от петък вечер, само вечер на мивката дупето и мия. Това по препоръка на нашето педи. Но ме интересува вие как процедирате? Иска ми се да я изкъпя тази вечер, ако трябва ще затопля стаята на 25 градуса.
НЕ го къпя когато е болен, пък и по принцип го къпя кога всяка вечер, кога през вечер  Peace
Иначе дупето и крачетата мия задължително, де  Peace

# 164

Хриси давай снимки (ако не е нахално де) да видим тез зъбчета отгоре  Hug

Мирка, хич не е нахално, ама като съм смотла...Днес сума ти снимки направих с идеята да снимам поне долните и не успях, а за горните...Явно ще трябва татито да го разсмива, а аз да дебна с фотото. Ти беше направила много хубави снимки на Габка, как успя Hug?

Общи условия

Активация на акаунт