Кипърска славна дружина (16)

• 25 692
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
   Мдаааа, ето ме и мен! И както си му е реда, почвам да черпя! Днес е рожденния ден на моето съкровище или по-скоро моето сладко чудовище Алекс! Заповядайте на масатаааааа

# 151
  • София
Ей, Дани , точно се чудих първо да честитя или да чакам тортата... Joy Мила, да ти е жив и здрав рожденикът, много да те радва и разбира се да има най-прекрасното детство.
Весел празник и вярвам, че всичко ще мине повече от чудесно в Гудис!
Ще чакаме с нетърпение да разказваш! 

За адашчето Алекс

За мама

# 152
  • Larnaca, Cyprus
Ехаааааааааааааааа ДАНИ    честит рожден ден на Алекс   bouquet  bouquet  bouquet
Да ти е голям умник голям красавец и най големата гордост на мама......  bouquet  bouquet smile3525  bigdance2  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada  ura  ura  bigdance2  bigdance2 newsm59 newsm59Муце нищо не съм търсила писна ми от тия лекарства пък и аз по аптеки не ходя имаме си познат с аптека и той ни носи лекарствата в къщи ...... Peace
Деси не се шашкай нека си рови колкото повече рови толкова по добър и умен и развит ще стане определено няма да е от тез тихичките  водички .... Mr. Green

# 153
Добро утро и от мен!
Дани, да ти е жив и здрав рожденника,много да ви радва и обича  bouquet   bouquet
Весело изкарване и на празненството smile3533 Tada  Party Time  party023  Gift и много подаръци Peace
Аз ставам че малката не ми дава повече да пиша Confused

# 154
  bdbaloni baloni  party006 bouquetчестит рожден ден Алекс   bouquet   party006 baloni bdbaloni

Дани, да ви е жив и здрав юнака!Много щастие и късмет в живота му желая!  Hug  Hug  Hug  Hug
Момичета и ПДД ---весел и усмихнат ден от мен.Хайде още малко утре е петък и събота и неделя разпускаме.
Както Деси е споменала много е смърангясало времето тук  Rolling Eyes чак ми влияе и на настроението. ooooh!

# 155
Честит Рожден Ден на Алекс,нека да расте здраво и умно дете радост на мама и тате.[/b][/color] newsm59  ura Tada
Муци мерси за пожеланията.
Говорих с Кати,а и шанкулчето ми прати телефона си,ще се чуем и с нея.Какво ще кажете за другата седмица в петък(защото е края на работната седмица),около 16-17 часа.Доколкото разбрах само Герито може да има проблем,защото работи.Кажи мила в колко свършваш и дали е добре този ден и час.

# 156
 baloni  Дани, пожелавам на Алекс да е здрав , усмихнат и много щастлив!

Дано цялото щастие на света да се "изсипе" върху него...
Знам, че така ти и твоят съпруг също ще сте най- щастливите хова на света... Наистина ви го пожелавам.

Дани,

...изпращам ти много целувки...

desi.a, честито и на вас!

На всички останали: bouboulino, Жужи, shankulova, Кати, Доли, Петър,Блонди, Люси, Гери и всички които изпускам (но само в изброяването, а не в мислите си), прегръщам ви и ви изпращам много целувки с пожелание да имате прекрасен, усмихнат и изпълнен с приятни преживявания ден!  lovekiss

# 157
                                    Данииии,
живо и здраво да ти е порастналото с още 1г. момче!!!

Мерси за страхотната почерпка и много весело парти пожелавам!

Бубулинче, хайде честито вече ново-настанили се!... И само прекрасни мигове за цялото семейство
под покрива на новия ви дом, който наистина да се превърне във вашето гнездо на щастие, уют и любов!

Деска, честита ви месечинка! 1crib

Добре дошли на новите попълнения - Латея и gr.d.!

ПДД, Кате, гледам политиката сте захванали да бистрите... Mr. Green...  Аз също съм от тия, на които Обама вдъхва доверие... Peace

На всички неспоменати /бре много народ се навъдихме -прескачаме се вече... moresmile/ - целувки!

# 158
   Влизам набързо да ви благодаря сърдечно за чудестните пожелания! От вашите уста, та в божиите уши, нали така се казваше??? Целувам ви  love001  love001  love001

# 159
dani73, честит рожден ден на детенцето. живо и здраво, и вие покрай него. тези дни много рожденници...

кати, ако има туристи и работа, цените не са страшни. а и не всичко се вдига - виж бензина.

на тези с лошото време, само ще намекна, че днес имаме 26 градуса и слънце. така се очертава поне още една седмица напред. ама си нямаме вода...

живи и здрави

# 160

ЧРД на Алекс.Много здраве и щастие.Весел купон и щури игри.
Кате,ами както изглежда няма да е от кротките.Аз му се карам,той пак си прави това което е решил.Ами наполовина ината ако ми е взел ----тогава тежко ми.
Весел ден.

# 161
Здравейте, весели и слънчеви момичета! Simple Smile

Честит рожден ден на Алекс!   bouquet  Много здраве и късмет в живота!   Hug

Радвам се, че ви заварвам в добро настроение. Simple Smile
Аз последните няколко дена решавах проблеми с поведението на мойто синче и куп други неща, затова не остана време да напиша тук и да ви благодаря за топлото попсрещане!   bouquet

босилек добре дошла   bouquet дано поостанеш при нас и след почивката ви в Кипър Hug
та какво може да се направи ако наемете апартамент в центъра ще платите малко по скъпо но всичко ще ви е на една крачка дето има една дума ......ако наемете нещо по надалечко ще е по ефтинко но ще ви трябва кола или такси тъй че излиза почти същото.... Naughty.....проблема е че ще останете две седмици надали ще може да наемете апартамент за толкова малко време все пак опитай .... Peacehttp://www.cyprusnet.com/..а вие къде живеете какво ще рече това под аватара нещо не ми стана ясно... newsm78

Кати, ние живеем в Братислава, Словакия. А за апартаментите - имам предвид квартири - гледах, че ги дават и за по няколко нощи, но ние ще стоим цяла седмица.
Та сега да отговоря по-подробно. Simple Smile Ние искаме да отидем на почивка, т.е. да има море и плаж, по градове не ни се ходи много - разбира се, ще посетим центъра на Ларнака, може да си направим и екскурзия до някое хубаво място. Simple Smile
Чух, че имало страхотни селца около Ларнака и сега взехме да се замисляме и за този вариант. Ние ще сме с Мишо, който точно тогава, в Кипър ще стане на 2 години Simple Smile а той ми е малко буйничък, затова ми се иска да сме на място, където да може да вилнее на воля.  Mr. GreenЗатова се допитвам до вас: къде е най-хубаво за една истинска почивка? Simple Smile

# 162
   Добро утро на всички! Мятам ви по кафе ...кой каквото иска да грабва
   Отново благодаря за всички хубави пожелания отправени към моя Алекс! Бъдете здрави!
  Кати, имам едно питане относно организацията на партито за рож. ден. Алекс раздаде покани на съучениците си и аз очаквах до днес да ми потвърдят родителите дали ще доведат децата. До момента обаче имам само 6 потвърждения. Значи ли това, че другите няма да дойдат??? Не ми се иска рожденника да е разочарован...въпреки, че и 6 деца правят достатъчно лудории.

# 163
Блонди голям мерсаж за пожеланията и на теб скорошно безпроблемно заминаване и разрешаване на всичките ти проблеми. newsm10 newsm17
Гери,Кати,Шанкулче нищо не казвате за петъка. newsm78
Аз ще съм на линия пак в понеделник и дотогава се надявам да се вклучите,за да уговорим деня и часа. Rolling Eyes
На всички останали лек остатък от деня и приятни събота и неделя. newsm51 smile3525

# 164
Добро утро и от  мен!
Благодаря за кафенцето  bouquet
Буболино,аз както вече казах съм свободна почти през цялото време,така че мога да се съобразя с по-заетите Peace
Момичета, писна ми вече,снощи и пералнята се повреди нещо,а преди малко като пуснах на малката филмче на лаптопа,пак блокира нещо Cry Напоследък всичко покрай нас се поврежда Close Сори че ви занимавам ама така понемалко да ми олекне
Хубав петъчен ден на всички пожелавам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт