Кипърска славна дружина (16)

• 26 086
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Larnaca, Cyprus
Доброооо утро и от мен... Hug
Буболинке аз проблем нямам за петък децата са до четири на у-ще взимам ги и директно у вас Mr. Green Mr. Green....чакам сигнал smile3552 running lalalala
Дани тенкю за кафенцето Hug..а ей сега дойде на моя хал поканил си всички пък не се обаждат аааааа така правят кипърките точно тия където не са се обадили са опасните те обикновенно идват със закъснение и със разни роднини в комплект тъй че отпусни се и се наслаждавай на партито все пак са ти се обадили шест децича който екстра дойде е добре дошъл...... Peace....хубавото е в Гудис че не поръчваш предварително яденето т.е. като дойдат всеки си поръчва и тогава го правят а не както е навсякъде поръчваш предварително за трийсет - четиридесет човека от които идват 25 и си плащаш накрая всичко като поп уф айде че се ядосах     ........... #2gunfire
Босилек зависи и колко парички сте готови да платите чувала съм не съм ходила че има един комплект близо до Ларнака казва се Мазото имало всичко от което имаш нужда без да се налага да излизаш и да обикаляш било за покупки било за други работи ... Peace.....
Деси днес в  кой шкаф се ровите newsm78 или сте пак на боклука moresmile
Пдд я пусни някоя оферта за почивка на Босилек със сигурност знаеш нещо вие мъжете в това отношение сте мнооого ориентирани направо ви се възхищавам newsm10
Всички други които не споменах вече са ужаааааааааааасно закъснели да не се правят на луди ми да се включват веднага smile3513
Шанкулче за пералнята се обадете в магазините на Андреас Хараламбус те имат поправка по домовете и са чудесни и много точни...... Peace

# 166
   Значи, Кати, казваш да не се шашкам, че ще останем без гостенчета? А и като дойдат на мама и тати приятелите, ще заформим купончето...Мерси!  newsm51

# 167
Дани, не се притеснявай, всички поканени ще дойдат. Да не са луди да изпуснат възможността да прекарат два спокойни часа, докато някой друг забавлява наследниците им. Ти по-скоро се безспокой не от това, че ще дойдат малко хора, а от това, че ще дойдат много Simple Smile Ще разказваш в подробности, нали?

# 168
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
момичетааа, и аз съм тук, напоследък ми е доста напрегнато на работа, а вкъщи Мария не става от компютъра - гледа филмчета за Ягодов сладкиш, и чак сега си издебнах малко време, за да седна и аз
целувки от мен, ще се включа по-късно, а сега ще ви чета, че доооооста съм ви изпуснала

# 169

Почвам ви от рано ,но мойта мама има днес имен ден,та по този повод да почерпя.Пък и на Любо/Любомил/половината име е нейно ,та значи и той празнува пак. Laughing
Кате,ами сега спи докато пиша,но манията в момента да се катери по краката на масите.
Освен това му взех кош за играчки но от плат- голяяяяяма игра.Бута го и се рови вътре,целия влиза.Та има затишие от нашите шкафове.
Как така идва вашите гости с роднините си,какво значи това.Не идват ли само тези които си поканил.Лелле,ми че то опасна работа това.
Айде че звер се събуди.

# 170
Да честитя на всички именници днес.Да са живи  и здрави .
Както и тези покрай именниците.
Весел ден .

# 171
  Деси, да са ти живи и здрави мама и бебе Любомил!
  Същото важи и за всички други именници, празнуващи днес!

А аз днес водих за първи път Алекс на плуване! Отдавна го зарибявах и накрая клъвна! Веднъж в седмицата ходи на футбол и веднъж - на плуване. Не беше много въодушевен, но днес си промени мнението. Оставих го сам да влезе в залата, а аз наблюдавах от вън с другите майки. Сам се представи на треньора и сам го излъга, че може да плува малко! Сложиха го в групата на знаещите да плуват. Да, обаче точно след 5 мин. безславно беше преместен при начинаещите! Не беше уточнил, че уменията му в плуването включват и  надуваеми помощни средства !!! 

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 15:19 от dani73

# 172
Деси, да ти е жива и здрава маманчето-именячка, както и частично-именника малък Любомил!

И други скрити именници ако има, да се чувстват поздравени също!

# 173
  • Larnaca, Cyprus
как сте днес хорааааааа Heart Eyes
пиша набързо че батерията ми е на свършване.... Mr. Green
дани весело изкарване на рождения ден и мноооооого усмихнати децича....  bouquet  bouquet
мириам прочете ли ни  newsm78как сме с клюкинките добре добре Joy Joy
деси честити именници и от мен да им се радваш всееееки ден от все сърце и всеки следващ ден още повече  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
а за тва дето се катери по краката на масата хич не ме учудва .........спомням си как съм се смяла значи моя малкия съм го сложила в проходилката кат беше малък де и се опитвам да простна прането и вече почти успявам...и съм доволна от себе си ...... Heart Eyesето и последната блузка вече проскам и се обръщам да си прибера онзи огромния кош дето трудно го нося аз и кво да видя моя син вече го е взел и го сложил отпред на проходилката и почти не се вижда зад него обаче кара като че ли е на последното рали през живота си ............ hahaha

# 174
Добро утро,

Айде по кафенце.
Кате,мноооого ме разсмя с твоя разказ,но най-вече защото Любо също разнася коша за пране.По същия начин с проходилката и не се вижда но иначе със шеметна скорост и супер щастлив.
Благодаря ви за поздравите.
dani73,браво на вас.Много е хубаво да се научи да плува.И много полезно за децата.
А купона как е минал????

# 175
Лелче,аз вчера бях толкова изморена и беше последен ден на едната работа и съвсем съм изключила,че баба и Любо имат празник..те нашите днес са май на село..
Адашке,аз в петък съм на работа до 6,ама после мога да дойда,трябва да ми дадеш адреса и мъжо ще ме докара ако неможе ще дойда пеш,дано не сте много далече..

# 176
Добро утро, нов ден - нов късмет! В нашия офис правим много хубаво кафе, хайде да ви почерпя аз тази сутрин.

# 177
Не мога да не се похваля със снимката, която ми направи дъщеричката тия дни. Закривахме пикник-сезон 2008-ма, аз бях се нагъзурчила да вадя нещо си и вижте как ме е щракнало на мама диването ...
Мисля си, че Инчето има бъдеще в папарашката публицистика.
Все пак, искам да подчертая, че не съм чак такъв слон, просто снимката е правена от близо и от специален ракурс!

# 178
Снимката си е сериозна, Wink
А,аз да се похваля за това,че мойта перличка става на шест месеца...на мама куклата ще бъде тук към 7 декември и вече нямам търпение..

# 179
Бонжурррр мадами и мосю ПДД!

Понеже Селестин е приготвила кафенцето /впрочем скъпа, щерка ти има нюх към улавянето на ключови моменти -
снимката визирам Mr. Green Mr. Green/
.., нека от мен да е закуската ------>

.... и предварително се извинявам, че тая седмица няма да съм особено редовна - доста неща са ми се струпали....

.....Но на всички вас пожелавам тя да е успешна!

П.П.  Гери, да ти е жива и здрава 1/2-годишната рожденничка! newsm32

Общи условия

Активация на акаунт