Кипърска славна дружина (16)

• 25 570
  • 284
  •   1
Отговори
# 180

Добро утро,
аз да почерпя за на Гери дъщеричката.Днес става на цели 6 месеца.
Да е жива и здрава Елинор.

# 181
Добро утро и от мен! Благодаря за кафенцата и закуската,добре ми дойдоха Heart Eyes
Гери,да ти е жива и здрава дъщеричката  bouquet, а новината че ще бъдете отново заедно искрено ме зарадва Hug
Деси,а на тебе с малко закъснение-честити именници, да са живи и здрави и те  bouquet
Селестин,чудесна снимка Wink и въпреки че е отблизо си личи че обектът не е слонски,ами напротив Peace
Хубав ден на всички Hug

# 182
  • Larnaca, Cyprus
Доброооооооооооо утрооооооооо Hug
Как сме днес момичетаааа и той си знае кой newsm47
Селестинчеее мерси ама за пръв път ще пия кафенце с такваз панорама.... newsm62 newsm62 newsm62 чудих се кое да похваля умението на щерката да прави добри снимки или това че въобще въобще не ти е такъв д++то.... newsm51.....мисля си че трябва да внимавате с татко защото щом ви издебва така малеееееееее кви снимки ще има да прави в скоро време..... smile3511 newsm65
Гери честит половин рожден ден
На малката Еленорка от мен.....  bouquet  bouquet
Деси нацелувай я много много и й кажи че
са от каката с червените коси.............  bouquet  bouquet  bouquetехееееееееее пак на поезия ме отвя.... hahaha.....ако искаш в петък да отидем заедно след шест да те взема и от работа може за да не ходиш пеш щото бая ходене ще удариш..... newsm78
Буболинка казвай душа в колко часа накрая да си направим сметките .... newsm78
Блонди това е ябълково пайче нали ммммммммм от любимото ми тенкю ..  love001..обаче имам една забележка от вчера те гледам много лаконично и много бегло избягваш обяснения и въобще ако си мислеш че ще се измъкнеш  smile3516въобще не си го мисли..... smile3516...надявам се татко ти да е добре ....... newsm10..изкрено се надявам с любимия всичко да е наред newsm53...и с Лорка най вече smile3521...друго не ми ражда мозъка толкоз рано .........какво ли се е случило..... newsm48
Момичета имам въпрос аз ли не съм в ред или ме е хванала студената БГ вълна колкото и смешно да ви звучи нещо ми е студено ходя си вече с чорапче и полуботушки пък гледам хората има и по без ръкави и джапанки още.... newsm78...мъжо също вече е с риза с дълъг ръкав и рано сутрин и късно след обед слага и сако........ newsm78 newsm78.....кво става......иди го разбери............ newsm78 newsm78 newsm78

# 183
Малиииии, Катене бях и помислила за таз опасност!! Студена пот ме обля, като си представих Инчето как дебне с фотото пред вратата на спалнята ни! Добре, че ме предупреди, веднага ще разглобя всяка аудио-визуална техника, налична в къщи, просто за всеки случай! Не ми се става известна на стари години!
На Гери – щастливо и здраво дете! Да си я гушнеш скоро!
Shankulova, свършиха ли най-накрая техническите неволи?
Блонди, като слагаш такива изкусителни снимки, ами давай и рецептата!

# 184
Да кажем 16:00 в петък за да вземеш децата и право у нас Кати.Шанкулче мисля нямаш проблем, а Герито да доиде като свърши в 18:00.Да ви кажа защо искам да е колкото може пораничко,за да могат да поиграят наван малко,че бързо се стъмнява.Гери зад Мамулос съм,не е далече,но ти нямам телефона.Обади ми се да ти обесня точно.С другите ще се чуем.

# 185
   Привет на всички! Я да рапортувам как мина партито ни. Много добре! Можеше и по-добре да е, но от 12 поканени деца, дойдоха само 8...Не че това помрачи празничното настроение на някой де! Децата бяха забавлявани от една какичка - имаше песни, танци и игри до дупка   bigdance2. А мамите и татковците лафосвахме на воля. Хапнахме, пийнахме и така...2-та часа, които ни се полагаха минаха неусетно! Бяха ни недостатъчни обаче и се наложи да продължим в домашни условия. Рожденника не се спря през цялото време и вечерта само докато опря глава във възглавницата, заспа smile3524!!!

# 186
Здравейте, здравейте...

Много се извинявам, че се "загубих" през в последно време... Аз обаче си ви чета редовно.
Доли, ама Инчето наистина страхотна снимка е направила. Не се шегувам. Добре е кадрирала... Освен основното в кадъра, на заден план се вижда и тати... и всичко е на фокус...  newsm62
Блонди, каквото и да се случва, пожелавам ти късмет... Всичко ще се подреди както е най- добре за теб и Лорка.
Честити 6 месеца за Елинор...   Party Time Да е здравичко и щастливо дете!
Милата Гери... Представям си как си се е чувствала днес. Но нали всички се опитваме да направим най- доброто за децата си...
Гери,  smile3525 остава съвсем малко до 7 декември...
Кати, моят съпруг също продължава да се облича с къси панталони вечер, когато отива до И клубът... Гледам го и замръзвам... (да си призная, изпитвам и лека завист) Аз самата предпочитам да ми е топло. Колкото по- топло- толкова по- добре... замечтах се...
Дани, чудесно е, че сте си изкарали добре. И още по- чудесно е, че вече премина... Толкова се притеснява, а сега можеш да си отдъхнеш спокойно... мисията да направиш детенце щастливо е изпълнена успешно...  smile3501
Предполага, че и с тати вече сте се помирили...  newsm53

Сега пожелавам на всички лека и спокойна нощ и до утре...

# 187
Дамите от Лимасол - засичате ли някъде из града Христо Йовов ? Сега играе в ФК Аполон... Един от любимите ми футболисти е Embarassed

# 188
Добро утро, момичета. Хайде на закуската!

А за всички нещастни женици(визирам себе си) с баааавен метаболизъм - ей това удоволствие!
А за преглъщане на угощението -

Павлинче, мерси много, че оценяваш талантите на дечко. Всъщност, това на снимката не е точно таткото. Таткото скоро ще го копна и пейстна, защото наближава страхотен ден - двоен рожден ден на детенце и на тати. Родени са на една и съща дата. Е, с четиридесет годишна разлика, де ...
Дани, СНИМ-КИ, СНИМ-КИ!!!Радвам се, че сте се забавлявали! А дано ни се връща!
Прекрасен и слънчев ден на всички!

# 189
  • Larnaca, Cyprus
здравеййййййййййте ...........  bouquet
буболинке аз потвърждавам и заявявам че ще съм първа кипра у вас в указания час... Peace...е може пет шест минути след това все пак ще съм с кола и ще ми трябва малко време от светофарите след Мамулос по уличките точно вашто къще докат открия..... Mr. Green
ДАНИ newsm53 newsm53 smile3503 smile3503...браво на вас всичко е минало ч у д е с н о просто прекрасно щом всички са се забавлявали и дечко се е уморил до такава степен значи му е харесало определено .......а от тез дето не се обадиха появи ли се някой все пак newsm78........да да а сега чакаме снимков материал да попълниме албумчето в кукунделката.... Mr. Green
зорничка   тук спортистите и по точно футболистите не са на чак такава почит като в БГ например рядко някой би ги познал по кафетата особено ако са самички и дегизирани знаеш ги как ходят .....с нахлупените шапки ....иди познай кой кой е ...... newsm78............виж от нашия собствен отбор трудно би ти убегнало нещо щото са баскетболисти всички над два метра #Crazyняяяяяяяяма как да ги подминеш ........ #Crazy......много са смешни като идват в офиса и кат се понавеждат за да влезнат.... hahaha
селестинче кви са тез диетни истории бе човек ..... newsm78 newsm78 ми ние гладните кво да ядем яяяя пусни нещо обилно да напълним окото ако не стомахчето..... Peace

# 190
# 191
Добро утро,
какви са тези бутове от сутринта.
Кате,много си гладна бе жена.Това ще ти стигне ли или и аз да се вкл.
Дани дай снимки да гледаме.
Селестин ,снимката е върховна.Може да е начало на скрит талант в детето.
Айде толкова от мен.
Нямам мира от това дете вече.Много взе да става буен и беладжия.Ама да е жив и здрав.Ще се радваме на белите му.

# 192
   Ехооо, има ли някой тук??? Нема! Ама къде се дянахте, бе хора?
   В момента качвам няколко снимки от партито на Алекс в Кукундела. Реших, че мястото им е при снимките от рожденния ден на Катиния Анастаси - албума "Birthday parties". Дано не съм сгрешила! Муцка ще се изкаже по въпроса ако има грешка. Не съм снимала много, т. к. от приказки с мамите и татковците време не намерих  Embarassed! Само най-важното, т. е. рожденника и тортата Simple Smile !!!
  Павлинката, наистина отмина партито на детето, но предстои това на татко му! Той също е роден през този месец.
  Кати, ти беше права! Дойдоха и деца, чиито родители не ми се обадиха предварително. Но това не се оказа проблем, т.к. очаквах повече хора. Само 2 от майките се присъединиха към партито, другите се възползваха от възможността да си свършат туй онуй, докато са без деца и на спокойствие!
   Селестинче, да ви се връща тъпкано веселото прекарване и на вашето парти! 100% всичко ще мине ОК. Децата са най-непретенциозните същества що се отнася до забавленията - и 2 деца да са само, намират какви щуротийки да скалъпят!

# 193
Привет момичета и ПДД,

Дани, за съжаление няма да мога да видя снимките ви, но съм сигурна че носят позитивната енергия на щастливите деца...
А моят съпруг също е роден през октомври, но в края на месеца и е стрелец...
Момичета, мога лида ви помоля да ми разясните, какво трябва да направи съпругът ми, относно някаква регистрация в организация подобна на синдикат  newsm12...
Негов колега му е казал, че макар да има здравна осигуровка, това не е достатъчно, ако се наложи да ползва медицински услуги... Тоест, до колкото разбрах, става въпрос за цената на мед. услуги, която за здравно осигурени е по- ниска, но само осигуровката не била достатъчна.
Надявам се, че разбирате за какво точно питам...  newsm53
За сега спирам, че това дето Доли го е сервирала...  eat ...
Приятна вечер на всички

# 194
  • Larnaca, Cyprus
данииииии newsm44  newsm44 видях снимкитеееее.....  smile3521......еееееееееее уби звяра с тая торта ама я кажи сега Алекс ли си я избра или ти.... newsm53....и този втория рожденник не е ли малко големичак да духа свещички smile3533
селестинче кво е тва бутчеееее малееееее чак кат го видях не ми трябваше да вечерям от снощи съм на пости чак таз сутрин си похапнах добре.......малка закусчица с десерт вафличка Боровец еййййй много ми харесват тез вафлички tooth
деси нали имаше една приказка ....каквато ти е работата точно това ти липсва....така ли беше newsm78....поправяйте ....че ние така с ресторант пък аз все съм гладна ............ newsm62
павлинката наистина се опитвам да разбера за какъв синдикат иде реч ама нещо нищо не схващам newsm78 newsm78....щото по принцип като му се плащат социални осигуровки и има постоянно работно място има право да си извади карта за болницата а там доколкото ми е известно поне прегледите и лекарствата са все още безплатни............ newsm47....виж за тия синдикати я да се изкаже ПДД
пдд изкажи се бе човек кви са тези синдикати newsm78
аааа да ви се похваля тук при нас вали newsm44....че се уплаших днес че ще си остана в къщи да вадя зимните дрехи уууууууу че студено  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт