Бабо Марто ти къде си, МАРТ да гушна мъничко човече

• 21 139
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Bella,хубави подаръци си имаш  Party !Биби,залагалки,шишенца...Аз все дрехи харесвам,ама съм малко суеверна и ще по4акам да мине и нова година!А за коли4ката натискай дядовците още от сега  Joy !
sluncetoo,ммм тия Линдорчета са много вкусни  eat !
До после !  Hug
Оу,Добре Дошла на новата мама  Flutter и 4естито и  stork-girl !

# 91
Здрасти на всички мами... Sunglasses
Аз понеже си тръгнах първа от срещата в Люлин, побързах да сложа една снимка в албума. Е, надявам се и другите мами да се вкючат със снимки.  Моля, да не ми се сърдите, ако съм объркала нечии ник, а просто да го поравите. Embarassed
Ама сме готини, а? Laughing

# 92
  • София
И аз се завърнах от срещата, дори постоях навън с баткото 1ч Crazy  Simple Smile Беше много приятна  Hug Радвам се, че се запознах с нови мами. Тони-ст, така са никовете  Peace Hug
Добре дошла на  stasi8510 Hug
Бела, много са ти хубави покупките  Laughing Мен още не ме е ударила бебе-шопинг-манията  Rolling Eyes , ама като се знам - преди в 9м почнах да пазарувам.  newsm78
Даниелка, честита 5-ца  Simple Smile Какво учиш, ако не е тайна? Винаги съм се възхищавала на майки-студентки. Аз не бих могла да съчетая и двете неща качествено.  Rolling Eyes Затова си избутах първо ученето, сега съм се отдала на децата  Sunglasses
vihrogonche , това са вариатните за съжаление - тежка и супер порходима, или лека и по-нестабилна.
За извеждането - зависи от времето. Баткото е роден август, изведох го на 7мия ден. Сега може би ще е по-късно.

# 93
Привет и от мен!Мнооого хубава срещичка! Heart Eyes Hug Добре,че беше половинката на Роси,та да ни щракне всички вкупом.. smile3509  Много се радвам,че се запознах с всички,и се надявам да се видим поне още веднъж преди да ни е изненадала зимата..  lalalala Жалко,че някой мами бяха възпрепятствани,но нищо-другия път ще се съберем повечко,иначе ще има неизвинени отсъствия..  Naughty  Mr. Green
Добавям и от мен две снимки,да ни видите к'ви сме Убави.  newsm47  По-късно може да се включа,че чакам гости от провинцията,а и мойто мъж днес е именяк.
Да честитя хубавия празник на бъдещия батко Митко на slancetoo,на половинката на veselina_s_p и на всички,които празнуват днес!

# 94
Хайде и аз да се включа!

Честит имен ден на  малкият Митко на slancetoo на половинката на БОДЛИВКА и на veselina_s_p на мъжа и , и естествено на всички празнуващи- от здраве и пари да не се оттървете! Hug
За срещата , който не дойде изгуби много- бяхме страхотни. Ама не спряхме да приказваме- дъра бъра 2 часа Laughing, а сякаш беше 5мин.
Всички мами са страхотни, много е интересно да се запознаеш с хората , с който ти минават най-важните моменти от живота и разбира се , че трябва още една среща преди да сме станали трудно подвижни  Joy.
За количките - аз също харесвам най-много Peg Perego-skate, тя ми е мечта и задължително искам зимен кош. Аз мойто дете като беше бебе , го изкарах чак след 40 ден. и сега така смятам.

Белла- много са ти готини подаръците, аз нищо си нямам , дори и биберонче.
БОДЛИВКА- къде  си сложила снимките  newsm78 , щото аз видях само снимката на Tony?
tan4eto_rs, veselina_s_p, yani_ta, честити  сладички  момиченца! На Айрис- синичко  stork-boy. Добре дошла в групата на мъжките мами.
Яница- видях ти коремчето  е не може да се отрече имаш си(много ти е сладък), моят е същия, но за жалст не мога да намеря апарата и да се снимам.

Хайде лека вечер на всички!

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 16:51 от dianaknikolova

# 95
Здравейте,мами!
Честит имен ден на Митко на Слънцето и на всички, които празнуват днес!    bouquet
Да кажа и аз за Бебемания, вчера ходихме там с таткото, определено е интересно, но очаквах да е по-голямо това изложение  newsm78 За сметка на това обаче имам и аз страхотни подаръци - като тези на Белла/ без стерилизатора, естествено  Crazy / : обзаведох се с 2 шишета на Авент, 2 бр. шишета на Др.Браун против колики, доста подплънки, памперс, 2 бр. биберони на Авент, 2 бр. на Чико, 1 бр. на Нук и много талони за отстъпка/които надали ще ползвам,като се има предвид цените в съответните магазини.../А, и чанта на Чиполино, като тази на..май Зелено човече беше, оранжевата, но моята е синя. И мостри от лосиона за тяло на Бюбхен, разни чайчета на Хип и т.н. Определено си заслужава  Peace
Иначе не съм купила още нищо за бебка, прекалено рано ми се струва, а количка са ни обещали.Ако не стане, ще купим след като се роди бебето, има време.
За извеждането - каката я изведох на 13-я ден, към края на април се е падало някъде. Но дори да е по-хладно, аз лично няма да чакам да минат 40 дена, това е страшно много време да не излезне детето.
Кошарка също ще ни дадат, такава сгъваема, а по-нататък таткото ще трябва да прави двуетажно легло, защото определено няма място за 2 детски легла+ нашето.Дрехи имаме много от каката, корито също..общо взето повечето по-големи неща си ги имаме и за това няма да бързам още нищо да купувам.

# 96
Bella, много хубави подаръци! И при нас майка ми обеща да вземе количката, аз съм си избрала на Чико Дуо. Днес си харесах и легълце на Дизайн Бебе, но мисля да пазаруваме след Нова Година.

Stasi8510, добре дошла newsm51 Лека и безпроблемна бременност! И аз съм нова в този форум.
Момичета, много е хубаво, че си правите срещи Simple Smile Аз да питам има ли мама която да има проблем с венците , да ми препоръча нещо. Има моменти в които не се търпи Sad

# 97
Здравейте и от мен!

Днеска е е..... деня защото гостите се обадиха ,че няма да идват ,оттам звъня на Зелено човече да ни чакате на срещата ,но колата по пътя се развали и закъсахме и защото бяхме по Цариградско отскочих до Бебеманията!Доволна съм от там! bowuu bowuu bowuu

И така сега отивам да гледам снимки и се надявам следващия път като има среща да си дойда както му е реда!

Хайде засега чао от мен!

# 98
БОДЛИВКА- къде  си сложила снимките  newsm78 , щото аз видях само снимката  Tony?

Ами не съм ги сложила,забравих как става.. Embarassed newsm78

п.п. Успях най-накрая,slancetoo   bouquet

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 17:01 от БОДЛИВКА

# 99
  • Стара Загора
Заповядайте сега и вечерната почерпка, която ви обещах сутринта - макар и виртуално

# 100
zdraveite na vsichki badeshti mami.za parvi pat piha vav tozi forum.Az sam opledelena za 8-mi mart i ni kazaha momchenci.

# 101
БОДЛИВКА- къде  си сложила снимките  newsm78 , щото аз видях само снимката  Tony?

Ами не съм ги сложила,забравих как става.. Embarassed newsm78

БОДЛИВКА, изпратих ти паролата на лични. И честит имен ден на мъжът ти...аз така и не разбрах днес, че и той е именяк. Embarassed

Добре дошли на dani81 и stasi8510.

# 102
  • в гората
 Здравейте мами!Честит имен ден на всички именници!
Аз да се похваля, че и на мен ми изби коластра вече  Grinning.За покупките аз също още нищо не съм купувала, засега само набелязвам разни неща.Единствено купихме климатик за бебешката стая и сега мислим малко да я поосвежим и това е.
 Слънце тази салатка дето си я публикувала  ooooh! направо ми потекоха лигите, сега трябва да ходя да си направя  Whistling.

p.s.:Мамите от люлинската среща - много сте готини всички  Peace.Аз не знам кога ще се престраша да дойда и аз  Embarassed, така като ви гледам много се изкушавам.Може би следващия път  Thinking.

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 17:15 от m@m@

# 103
Мерси много,Тони!   bouquet

Хайде,гостите ми дойдоха-то се е видяло,че днес съм от маса на маса.. Whistling   261uu

# 104
  • Стара Загора
zdraveite na vsichki badeshti mami.za parvi pat piha vav tozi forum.Az sam opledelena za 8-mi mart i ni kazaha momchenci.

Пиши на кирилица. Правилата на форума го изискват.

Общи условия

Активация на акаунт