Банда готини плетачки, майсторят дрехи и играчки - 25

• 52 649
  • 495
  •   1
Отговори
# 300
  • София/Овча купел 2
Даааааааааааа,и аз това много го харесвам,но само с това ще си остана.На вилка е плетено и нямам идея как се прави.

# 301
Здравейте момичета! Някой може ли да обясни как се започва така нареченото "машинно плетене"? Имам предвид ластика да не стои по-стегнат от горната част на плетката, както обикновено става.  Rolling Eyes

# 302
Направих си жилетката newsm44
Като замисъл това очаквах, като сглобяване на частите  ooooh! имам много да уча
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8825415

# 303
Драги ми господине, жилетката е прекрасна.   Hug Не знам какво не ти харесва откъм сглобяване. Въобще не си личат кусури.   bouquet

# 304
Да, от лицевата страна проблеми няма, но от опаковата не е това, което искам Rolling Eyes

# 305
Поздравления на всички за невероятните творения!Страхотни неща!Много ми хареса детската жилетка на mama na dili,може ли да попитам ластика,който "обточва" жилетката отделно ли се плете и се зашива,или заедно с жилетката?Много искам и аз да изплета такава на моето момиченце!

Аmelly,хареса ми това моделче с късия ръкав,и аз много харесвам семпли и изчистени неща,копирах си го,да видим дали ще имам време,все за малката плета Simple Smile

Спорна работа на всчики! Hug
здравей,след като е готова и зашита жилетката,от края изваждам бримки и ги нанизвам на обръч и така  кръгово плета,надявам се да си ме разбрала Peace

Разбрах,много благодаря!А бримките от възелчетата ли ги изваждаш-нали отстрани на плетивото се получават едни възелчета?Извинявай,ако ставам нахална.

# 306
  • Севлиево
Машинно започване
Драги ми господине супер е жилетката  Heart Eyes

# 307
Драги ми господине, много е хубава жилетката, може ли да ми кажеш по каква схема си я плела? И аз искам нещо подобно да си изплета.

# 308
  • Глоджево/близо до Русе/
Поздравления на всички за невероятните творения!Страхотни неща!Много ми хареса детската жилетка на mama na dili,може ли да попитам ластика,който "обточва" жилетката отделно ли се плете и се зашива,или заедно с жилетката?Много искам и аз да изплета такава на моето момиченце!

Аmelly,хареса ми това моделче с късия ръкав,и аз много харесвам семпли и изчистени неща,копирах си го,да видим дали ще имам време,все за малката плета Simple Smile

Спорна работа на всчики! Hug
здравей,след като е готова и зашита жилетката,от края изваждам бримки и ги нанизвам на обръч и така  кръгово плета,надявам се да си ме разбрала Peace

Разбрах,много благодаря!А бримките от възелчетата ли ги изваждаш-нали отстрани на плетивото се получават едни възелчета?Извинявай,ако ставам нахална.
според мен възелчета се получават ако плетеш първата бримка,аз не я плета само я взимам,но на въпроса ти -да оттам ги вадя бримките с една кука за по-лесно и след това ги нанизвам на обръч,ако има нещо неясно ще се опитам да помогна Peace

п.п.Драги ми господине,жилетката е страхотна и като модел и като изпълнение,а опаката страна ще си я виждаш само ти Wink

# 309
Драги ми господине, много е хубава жилетката, може ли да ми кажеш по каква схема си я плела? И аз искам нещо подобно да си изплета.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306824&pid=8828076
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306824&pid=8828079
Нямам конкретна схема това са ми вдъхновенията, останалото импровизация.

# 310
  • София
Преправих пуловера, впрочем. Даже ходих с него. Утре ще гледам да снимам какво се получи...

# 311
  • в баира
Драги ми господине :  Страхотна е жилетчицата!
Аз завършвам нещо подобно, но с по-къси ръкави. Тия дни ще се фукна. Mr. Green

# 312
Драги ми господине, много стилна жилетка! Да си я носиш с кеф без да мислиш за обратната страна.
Кати, браво, не очаквах да го спретнеш толкова бързо.

В момента завършвам комплект от шал, шапка и ръкавици.

# 313
doci , много благодаря за схемата за машинно плетене!   bouquet

# 314
Нямахме нет някоко дни и сега влизам да се похваля Embarassed - с новата шапка на Косьо!!!

Страхотни неща сте сътворили, момичета, както винаги!!!  bouquet

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 21:29 от Bulechka™

Общи условия

Активация на акаунт