Банда готини плетачки, майсторят дрехи и играчки - 25

• 52 672
  • 495
  •   1
Отговори
# 270
  • Глоджево/близо до Русе/
mama na dili,жилетката е направо върха.Бродерията също е много хубава,изпипана работа отвсякъде.Някой ден и аз ще захвана такава жилетка за мойта мома и ще те ползвам за съвет ако е удобно разбира се.
винаги съм насреща,стига да мога ще помагам Peace

# 271
"къдрева лицела бримка"- как се прави това нещо?
Мисля,че това е "превита"-та бримка.Знам как се плете,ама не знам как да го обясня... Blush

# 272
Здравейте момичета  Heart Eyes
Не пиша, но ви следя. В момента плета пуловер с къс ръкав, сигурно от месец+  Mr. Green
Ще се похваля като свърша  Hug
Честито на Летящата   bouquet
Амели липсваше ми  Heart Eyes

# 273
# 274
  • Глоджево/близо до Русе/
kabzimalka,много оригинални топки за елха,браво  bouquet,а относно колосвонето на снежинките не може ли като се изгладят да се минат с безцветен лак за да стоят по-твърди(а ако лака е и с блестящи частици още по-добре),мисля,че миналата година някое от момичетата беше ги направило така

# 275
Ето и нещо от мен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=301121&pid=8797018

За Вас един огромен :  bouquet.  bouquet.  bouquet

# 276
  • София/Овча купел 2
kabzimalka,много са красиви.Имаш ли схемичка?

# 277
Anelya, чудесни неща!
Кабзи,   bouquet!

# 278
"къдрева лицела бримка"- как се прави това нещо?
Мисля,че това е "превита"-та бримка.Знам как се плете,ама не знам как да го обясня... Blush

Поздравления на всички  за новите придовивки bouquet

# 279
# 280
kabzimalka,много са красиви.Имаш ли схемичка?

Нюня,импровизирам.Попреглеждам схеми,които имам примерно и за снежинки и пробвам.Ето ти няколко точно за топки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306280

Радвам се,че ви харесват,защото това значи,че ще се продават на базара.

# 281
Мама на Дили,великолепно изпълнение,по-добро от оригинала,поздравления!   smile3501
kabzimalka,страхотни топки!  bouquet

# 282
  • Пловдив
http://tani4ka.multiply.com/photos/album/10/Pletka
Привет!
Влизам да ви покажа докъде стигнах с моята плетка.
Лека нощ !Спорна седмица!

# 283
Браво на всички за чудесните неща, които сте изплели!
Ах, как завиждам на тези, които имат момиченца!  Crazy
Коте, много артистичен аватар! Не го сменяй повече.
Кривондела ,отдавна не беше се мяркала тук, добре завърнала се!

# 284
  • с. Драгоево, обл. Шумен
Браво  Hug на всички(няма да ми стигне място и време да изброя имената)!!!!  Много сте производителни и красиви неща творите. Hug
Относно колосването - кошничките за сватбата на дъщеря ми колосах по следния начин: купих най-обикновено тапетно лепило, спазвах указанията за употреба, като след разтварянето на лепилото добавях още малко вода. Накисвах кашничките за около 8-10 часа и ги поставях върху форми ( гърлата на ботилки за бира Laughing ). По същия начин колосах няколко покривки плетени на една кука и пердета също плетени на една кука, оставих ги да изсъхнат леко и ги изгладих през тензух. Резултата е прекрасен, стоят като картонени Wink. Предполагам, че и снежинките ще могат да се колосат по същия начин. За допълнителни ефекти могат да се лакират с лак за нокти с лъщящи елементи в него или лак за коса с брокат.

Общи условия

Активация на акаунт