® E-bay - тема 16

• 38 925
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, сигурно хиляда пъти вече сте го дъвкали това, но не ми се рови в старите теми... Може ли някой да ми каже за новаци в Ибей какъв е дневният лимит на запитвания към продавачите, които може да прати. И евентуално кога се увеличава този лимит? Благодаря   bouquet

# 166
Не, цената за доставка в ибей включва пощенски и пакетиране, така че явно другите 6 лири ги е дал за опаковка  :mrgreen
Ееее та такава опаковка в нашите поще е 0.50лв  newsm78
И на мен ми изпратиха едни дънки с шипинг 10 лири,а на пакета пишеше 1.75,но щом съм се съгласила на доставката,която са ми казали не мога да протестирам - още тогава ми беше ясно че доставката е завишена,въпреки 1е май нямят право чак на такива фрапиращи разлики

# 167
...но щом съм се съгласила на доставката,която са ми казали не мога да протестирам - още тогава ми беше ясно че доставката е завишена...
Именно !
Дето се вика вие сега : "След дъжд качулка"  Wink

# 168
Пускайте жалби до БГ Пощи - не оставяйте така нещата, защото ще продължат  Peace
Три жалби имам за липсваща пратка. Ни вест, ни кост. Накрая се ядосах и написах жалба от фирма с изходящ номер и с обратна разписка. Е, дори не благоволяват разписката да ми върнат, да видя че поне жалбата е заведена някъде.  #2gunfire
Единият продавач ми се извини и ще ми пусне липсващия артикул  Mr. Green, който междувпрочем се оказа пълен боклук и се чудя дали въобще го искам  newsm78
И на мен ми писна от тези пощи - до сега нищо не ми беше изчезвало,а сега 2 неща ми ги няма повече от месец - и обяснявам и аз на жената в пощата че ми липсват неща,да не би да са там,а примерно бележката да е изчезнала,но така ги мързи - няма ги и това е - нищо не можели да направят и изобщо не се помръдват да поразровят.Днес отивам с бележка и едва ми намериха това,което е написано там,след 5 пъти повторение "къде сега да го търся,няма го" и накрая се появи най отпред сложено де....така че и аз нещо започвам да се отчайвам вече....

# 169
Момичета вижте този сайт с безплатен транспорт
http://www.dealextreme.com/
чудя се дали да не си поръчам нещо......

# 170
Момичета вижте този сайт с безплатен транспорт
http://www.dealextreme.com/
чудя се дали да не си поръчам нещо......

Този сайт отдавна е открит, дори е тестван вече  Mr. Green

# 171
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета помогнете ми. Отказах се от един търг и изтрих снайпера, но той вече беше успял да заложи и засега никой друг не е заложил повече от мен, а аз не искам да го печеля. Има още 20 часа до края на търга. Как мога да се откажа? Изобщо дали мога да се откажа?

Също така там, където пише Your maximum bid:......отдолу пише, че трябва да заложа повече от 22.50 лири, а последната заложена сума е 17 лири. Една приятелка видя обявата и каза, че при нея излиза да заложи 18 лири и че според нея някой тайно е заложил 22.50, което значи, че все пак няма да спечеля търга. Така ли е наистина?

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 19:17 от gadamer

# 172
  • В сърцето на ММ
Сигурно си заложила на снайпера 22,50 и затова така ти излиза.Търгът стои на 17 лири,защото се слага само стъпка върху началната цена,а не цялата сума която си склонна да платиш и си заложила.
Можеш да се откажеш с опцията retract bid,но не е препоръчително да се ползва често.

# 173
Не, цената за доставка в ибей включва пощенски и пакетиране, така че явно другите 6 лири ги е дал за опаковка  Mr. Green

Дуранго, какво стана с Продавалника, още ли се подвизаваш като продавалка  Mr. Green
от време на време ама е бавно и се нервя, някаква иска да изкупи всичко на 50%, сигурна е на nadia79 сестра  Mr. Green
по-добре да го харижа на някой

# 174
търся чанта с черепи за еи тея ботуши,ако някои види ,някъде и не го мързи да пише

# 175
търся чанта с черепи за еи тея ботуши,ако някои види ,някъде и не го мързи да пише
..ето снимка на ботушите.

# 176
Имам тази в колата

# 177
тоя магазин го гледах ,ама не си отива,няма ни череп ни роза,не червено,ни слонова кост или както нтам му е името ,мерси за съдеиствието все пак,не очаквах толкова бърз отговор и то от мъж,трогната съм Peace

# 178
Нова придобивка Laughing

# 179
И аз с нова придобивка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт