® E-bay - тема 16

• 38 981
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 195
Някой да има проблем с пейпал днес? Не мога да платя 25 паунда, нещо не ми харесва картата, а имам пари до лимита.

# 196
  • Sofia
аз направих вече 2 плащания Peace

# 197
  • София
Някой иска ли сандалки? Надеее? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … ;item=39000333183

Няма да мога да се покача на такива токове, но съм си ги сложила поне да ги наблюдавам. Красотичка!

# 198
МерСедес и от мен честито и безаварийно!От кой Ибей я купи?Мъж ми след мотора сега си купи един ретро Мерцедес от Люксембург,та ще праща камион да му го прибира

От немския, мъжа ми беше спечелил и едни други машини, та прибра всичко накуп.

# 199
Хааа, опитваш се да ме изкушиш, но линка не се отваря за мой късмет
 Wink

# 200
  • София
Я, наистина, в моите наблюдавани си седи:  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=390003331838

# 201
  • Sofia
Да се похваля - двуетажният автобус на детето пристигна. Чудесен е, точно няма да му мисля за играчка за Коледа вече  Hug

Но имам един гоблен - супер миниатюрен - който е платен на 29.09., изпратен на 30.09. и все още го няма. Продавача ми даде точно номара на пратката, ще го издирвам по пощите, но незнам точно как  newsm78

# 202
Да се похваля-днес пуснах първата си обява в ибей!Стига само съм харчила  Mr. Green

# 203
Да се похваля-днес пуснах първата си обява в ибей!Стига само съм харчила  Mr. Green

Браво! И какво продаваш?

# 204

Браво! И какво продаваш?
Ботушки  Grinning

# 205
Дано ги продадеш на най-високата цена!

И аз похвал:

# 206
  • sofia
Включвам се да кажа, че с ниската кола и дървеното возене се свиква след около месец и няма да ти прави впечатление

# 207
Включвам се да кажа, че с ниската кола и дървеното возене се свиква след около месец и няма да ти прави впечатление

О, мен това не ме притеснява, като бях бременна пак Хонда Сивик съм карала, че и почти година след това, предната пролет я продадох, много ми се чудеха как до последно се друсках с нея. Само слизането ми беше по - трудно. Сега ще отида до сервиза да я пробвам тази, че още не е регистрирана и не мога да я карам по улиците. Друго ме притеснява-улицата ни е еднопосочна и задължително трябва да качвам част от колата горе на тротоара, което май нямам как да стане без да огъна нещо  Confused

# 208

О, мен това не ме притеснява, като бях бременна пак Хонда Сивик съм карала, че и почти година след това, предната пролет я продадох, много ми се чудеха как до последно се друсках с нея. Само слизането ми беше по - трудно. Сега ще отида до сервиза да я пробвам тази, че още не е регистрирана и не мога да я карам по улиците. Друго ме притеснява-улицата ни е еднопосочна и задължително трябва да качвам част от колата горе на тротоара, което май нямам как да стане без да огъна нещо  Confused
с това, че е ниска наистина трудно се свиква
 честито и newsm01безавариино каране
и сега да се оплачачоком от немско едни ботуши вече 15 дни,в пощата ми каза лелката вчера,че съм нямала право аз да си търся колета,ама как не я досрамя незнам.Ще ги чакам и таз седмица и ще пускам жалба вече #2gunfire,зимата свърши,а ботуши нямам

# 209
  • sofia
за качване по такива места,забрави,освен ако височината не е 10см
Дано да измислиш разрешение, щом ти харесва колата и умната

Общи условия

Активация на акаунт