® E-bay - тема 16

• 38 986
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 525
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ..Колко ще ми е таксата през Пейпал за превод от 160 евро  С Уестърн юниот ми искат 25 евро , а по банков път 35 евро  ooooh!

# 526
  • В сърцето на ММ
Случвало ли ви се е  да сте дали най в исока цена на търг, а да не спечелите защото пише това -
You Lost
- You have bought the maximum allowed number of this seller's items in the last 10days

мда Crazy
Някъде към 8 неща бях купила.Предполагам,че е заради фийдбека.

# 527
Моля кажете как да разбирам това:
But I do not receive your payment.
The paypal account should be: --------
I am sorry for my mistake.
I have made a spelling mistake ,the letter after the "p' should be "r" ,not "e".
Please cancel the previous payment.
Then pay it again.
You should pay via paypal directly.
Thanks!
Sorry for the inconvenience caused.
  Спечелила съм го но още не съм платила

Моли те да откажеш плащането и да платиш отново, защото не го е приел, нещо бил объркал в буквите - буквата след p трябва да е r, а не е - това за пейпал акаунта.

Случвало ли ви се е  да сте дали най в исока цена на търг, а да не спечелите защото пише това -
You Lost
- You have bought the maximum allowed number of this seller's items in the last 10days

мда Crazy
Някъде към 8 неща бях купила.Предполагам,че е заради фийдбека.

И какво толкова изпупувате, ако не е тайна?

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 13:04 от pepi7096

# 528
  • В сърцето на ММ
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ..Колко ще ми е таксата през Пейпал за превод от 160 евро  С Уестърн юниот ми искат 25 евро , а по банков път 35 евро  ooooh!
Vikuna,виж какво открих. Peace

..........И какво толкова изпупувате, ако не е тайна?
Аз бельо си купувах. Simple Smile

# 529
Просто купих МР 4 един брой и сега спечелих втора това е.

# 530
Здравейте!Да се похваля-продадох и двете неща,които бях пуснала  Party В последния 1 час се продадоха и двете.

# 531
  • В сърцето на ММ
Здравейте!Да се похваля-продадох и двете неща,които бях пуснала  Party В последния 1 час се продадоха и двете.
Браво ,Пате.Голяма си куражлийка-поздравления!Дано да стигнат нормално и навреме. Hug

# 532

http://myworld.ebay.co.uk/lilyana1954/?_trksid=p3911.c0.m198

Ето тази нашенка-пловдивчанка продава също в Ибей,но в момента няма нищо за продаване.
И бизнеса си върви  Peace

Тази мама я знам от Продавалника. Peace Mисля,че там ника и беша мама-лулу

# 533
Не че откривам топлата вода, но си сложих iGoogle на първа страница на браузъра. Та там си сложих unit converter. Няма се блъскам вече с тия инчове и подобни Simple Smile Много удобно.

# 534
Моля ви ми кажете,че вече съвсем се обърках в таблицата за номерата за обувките.
Търся кой номер отговаря на бг 31-32 за дете на 5 год на американския номер

# 535
Момичета,коя от вас си беше поръчала от тези слушалки http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=260300937762 и работят ли вашите? Моите пристигнаха днес и или не работят, или аз нещо не мога да ги включа правилно.....

# 536
  • там, където ми харесва
Моля ви ми кажете,че вече съвсем се обърках в таблицата за номерата за обувките.
Търся кой номер отговаря на бг 31-32 за дете на 5 год на американския номер
БГ 31 =  US 13       БГ 32 =  US  1

# 537
Момичета,коя от вас си беше поръчала от тези слушалки http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=260300937762 и работят ли вашите? Моите пристигнаха днес и или не работят, или аз нещо не мога да ги включа правилно.....
Аз.
Ще питам моя като се върне, че той се занимава.

Включвам се пак.
Ми значи моя каза, че няма нищо специално. Ти сложи ли батерии в устройството и в слушалките?

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 21:29 от Mamica

# 538
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дайте ми някаква таблица за английските размери. Кой размер отговаря на френския 36? Или нa M?

# 539
Дайте ми някаква таблица за английските размери. Кой размер отговаря на френския 36? Или нa M?
12-14

Общи условия

Активация на акаунт