® E-bay - тема 16

• 38 891
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 870
Mamica БГ пощи имат цени на пакети, а не на колети и започват от 20гр тежина нагоре. Цените са доста разумни. Общо взето излиза като от Англия до БГ  Peace

# 871
  • Отвъд алеята зад шкафа
Mamica можеш да пуснеш малък пакет до 2 кг. Тоест виж цените на Международни писмовни пратки, а не на Международни колетни пратки.

# 872
  • София

Коя е най евтината доставка оТ 2кг от Щатите ? По точно по какъв път ?Благодаря  bouquet

Общо взето за 2 кг е еднакво с USPS first-class international mail и USPS priority international mail. Виж в сайта на USPS - www.usps.com. За 4 паунда (около 2кг) излиза 30 долара с first-class и 31 долара с priority. Priority уж идва по-бързо. На мен почти всички пратки от САЩ ми идват с фърст клас и са тук за 8-10 дни ( с няколко изключения, които се забавиха по един месец). Имах една голяма пратка с приорити, тя дойде за 2 седмици. Хубавото при приорити е, че има номер за проследяване на пратката. Така че, при еднаква цена може би е по-добре приорити.

# 873
При пуснат диспут в Пейпал, кога да чакам отговор до 14 дни ли? Имах два артикула поръчани от едно китайче и не пристигнаха, пуснах диспут и сега чакам Crossing Arms

Знае ли някой защо след като съм платила и парите са изтеглени, вижда се в Пейпал, а в Ибей при стоката ми дава това-
Your November 02, 2008 payment is being processed through PayPal.
Remember, your item will be shipped to you after your payment is complete.

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 14:53 от dolores

# 874
  • В сърцето на ММ
dolores,въоръжи се с търпение.Първо се изчакват 20 дни за разрешение между теб и продавача.Ако не стигнете до такова,диспутът се ескалира и в течение на 30 дни се решава от Пейпъл кой прав-кой крив. Mr. Green

# 875
dolores,въоръжи се с търпение.Първо се изчакват 20 дни за разрешение между теб и продавача.Ако не стигнете до такова,диспутът се ескалира и в течение на 30 дни се решава от Пейпъл кой прав-кой крив. Mr. Green

То незнам какво ще чакат, след като продавача вече не е наличен в Ибей. И понеже двете стоки са поръчани по отделно пуснах и два дуспута. Е, няма начин ще чакам. Whistling

# 876
  • В сърцето на ММ
И аз съм на съм на същото дередже.Вече месец ще стане,китаецът естествено не е наличен в ибей. Tired

# 877
Виждам,че за диспутите обсъждате.Аз пуснах един и получих пълен refund,но не ми излиза в баланса на Пей Пал.След няколко дни ли излизат там или има нещо,което трябва да направя,а не виждам къде  newsm78

Brrr,aз вчера за първи път влизах немския и съм очарована какво разнообразие на ЕССО и Геокс има. CrazyДаже играя за едни нови  на ЕССО,да видим до къде ще стигне цената. Rolling Eyes
Аз търся до 24 номер,но предполагам,че ще има и по-големки.

МерСедес,още не са ми отговорили за Персила  Thinking Но си чакам.Дано да излезе свестен и ми вземе колкото трябва.

Ааа,за обувчиците шипинга не ми се стори много-8Е  Peace

# 878
  • В сърцето на ММ
Пате,оглеждай се,че повечето немци не приемат Пейпъл.Аз затова оттам рядко взимам,че малко съм отвеяна и все забравям да погледна какво плащане приемат.Ама големи номера и там нямат,а Геокс-а е към 100 лв като за нас. ooooh!

# 879
  • София
Wild_rabbit , колко ти излезнаха пощенските? Ти ли ги поемаш?
Аз получих един MP3 Player, който не работи и продавача иска да му го върна обаче аз да си поема пощенските?

# 880
Виждам,че за диспутите обсъждате.Аз пуснах един и получих пълен refund,но не ми излиза в баланса на Пей Пал.След няколко дни ли излизат там или има нещо,което трябва да направя,а не виждам къде  newsm78

Refund-а ще го видиш в картата си след 2-3 дена,поне при мене беше така,не се отразява в пейпал-а. Peace

# 881
Моля ви, обяснете ми за таксите в PAYPAL.  Praynig

# 882
  • тук-там
Wild_rabbit , колко ти излезнаха пощенските? Ти ли ги поемаш?
Аз получих един MP3 Player, който не работи и продавача иска да му го върна обаче аз да си поема пощенските?

12лв препоръчано - до хонг конг - моят каза, че ще ми поеме пощенските. телефонът беше тъч-скрийн - голяма гъзарийка за щерката - ама на 2 месец взе да се включва и изключва сам - та затова го връщам иначе в началото си работеше...

# 883
  • София
И аз до Хонг Конг ще пращам, моя пък се инати аз да си поемам пощенските  Thinking Това ще ми е за урок никога повече Хонг Конг. Два пъти пазарувам и двата проблем, поне първия ми върна всички пари без да му връщам флашката. Ама с тоя ще видим до къде ще стигнем. Благодаря ти за отговора   bouquet

# 884
  • у нас
Не мога да не се похваля с това новеничко Miss Sixty за щерката,току що го отстрелях като заех  Mr. Green Пише че е розово с кафяво..........дано не сивее като на снимките  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт