® E-bay - тема 16

• 38 966
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 780
Stryper,как точно да ги withdraw към картата? Rolling Eyes
Намерх менюто,но само това.Никакви активни бутончета.А и ми дава само сумата за артикула,без пощенските. newsm78
...........
Намерих го.Благодаря ти!Но ми иска 2 евро такци,дори и на по-малка сума.Обирджии! ooooh!
А как мога да ги използвам да плащам с тях?

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 14:13 от Groznoto_pate

# 781
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гррррррр. Още не мога да регистрирам дебитна карта Виза Електрон на ПИБ в пейпал. Не мога да разбера къде е проблемът.

# 782
Имаш ли пари в момента в нея ?

# 783
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами не всъщност. Да не е това причината?

# 784
  • Sofia
От частно лице се обмитява над 45 евро, а от фирма - над 22 евро. Съответно равностойността им в долари по митническия курс.
Само допълвам, че това е цената с транспорта, т.е. във фактурата задължително трябва да пише, че е включен транспорта, иначе се начислява допълнително и може да стане сумата повече от 45Е.
По принцип, ако са няколко неща могат да се разделят на отделни пратки, като всяка да е на ст-ст до 45Е с транспорта, но пък така продавача трябва да плати за всяка пратка транспорт.
Транспорт не се обмитява бе хора!Хиляда път съм го писала и в митницата изрично са ми казвали,че не се обмитява стойността на транспорта Peace

# 785
  • Sofia
Аз пак да питам за митниците.  Flutter Ако продавачът ми декларира много по-малка стойност, примерно 30%, а стоката струва 200 и не сложи фактура никаква, защото е частно лице, какво става в митниците? Могат ли да решат,че откровено ги мамим и да си определят някаква тяхна стойност за обмитяване? И до колко Е не се обмитява от Щатите? Нали Дуранго пусна някакъв линк, че вече до 200Е или нещо такова. Това влязло ли е в сила?
Не може без фактура,ако няма такава взимат еспертна оценка и по тяхна преценка ти пишат цена Peace

# 786
        Чоча, обмитява се транспорт, и още как! Зависи в какво настроение е митничаря. Преди няколко месеца  си поръчах от УСА една хартия за $100. Транспорта й беше %94. Обмитиха ми гадините всичките $194! Ако искате вярвайте!

# 787
Транспортът се обмитява, та дори и ако е за въпрос и застраховката влиза в стойността на обмитяване, с контейнери се занимавам и е точно така, както го казвам.

Аз за моя диспут да попитам - как да го класифицирам, казусът е следният, от ибейския магазин на ягодка си купих един серум, който е на повече от 3 год от датата на п-во, демек е стар, ягодинци са коректни и обикновено връщат пари, но не знам каква причина да пиша за диспута.

# 788
Чоча, митническата стойност се образува като сумата във валута се сметне по митн.курс за месеца+транспортните разходи
т.е. най-добре е в инвойса да се впише, че в цената са вкл.трансп.р/ди.
така е на Варненска митница, то вярно, че всяка митница си има своите привички, но законът и правилникът са един за всички.
друг е въпроса, че ако ст-стта е близка до максимума, разрешен за пратки с незначителна ст-ст (45Е) може да направят компромис.

# 789
Ами не всъщност. Да не е това причината?
Ами при мен така не стана номера миналата година, бях се отказала вече, но по-късно реших да пробвам пак, след 2-3 месеца, картата ми беше захранена ...и стана от първия път Peace

Транспортът се обмитява, та дори и ако е за въпрос и застраховката влиза в стойността на обмитяване, с контейнери се занимавам и е точно така, както го казвам.

Аз за моя диспут да попитам - как да го класифицирам, казусът е следният, от ибейския магазин на ягодка си купих един серум, който е на повече от 3 год от датата на п-во, демек е стар, ягодинци са коректни и обикновено връщат пари, но не знам каква причина да пиша за диспута.

О, имаше нещо....не отговаря на описанието или не може да се ползва..нещо от сорта.

# 790
  • София
Добре де, физическо лице каква фактура да сложи? От разпечатката от ПейПал ли? миии, там не пише точно 60$.  Wink

# 791
Mamica
моля те обясни каква е системата в тоя сайт?
Май не е точно като и-бея?
Нещо гледам голяма кореспонденция тече м/у купувач/продавач, пазарят се за цените, никъде няма явно обявен шипинг....
Приемат ли плащания с пейпал?

Ми четеш. Някъде в описанието пише шопинг,а  другаде не. Питаш директно и излиза като чат. Продавача отговаря. После натискаш "купоувам" и тва е. До името ан всеки продавач има дали ползва пей пал.
Все пак внимавай с тоя сайт, че четох доста негативни неща.
Ох, как искам да си вляза в акаунта, ама цъ.

# 792
.... казусът е следният, от ибейския магазин на ягодка си купих един серум, който .........а.
Ъ? Къде е този магазин?

# 793
.... казусът е следният, от ибейския магазин на ягодка си купих един серум, който .........а.
Ъ? Къде е този магазин?

http://shop.ebay.com/merchant/strawberrynet_online_W0QQ_nkwZQQ_a … Z1QQ_fromZQQ_mdoZ

# 794
  • Sofia

Мъжа ми също с транспорт се занимава и според него не се обмитява транспорта Peace
На мен никога не са ми го включвали в сумата за обмитяване

Общи условия

Активация на акаунт