® E-bay - тема 16

• 38 912
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 840
Благодаря за отговора   bouquet  а колко плати мито,че нашите в Пловдив кожи садирали направо,златни ще ми станат ботушите 32$ + 40$ доставка  ooooh!

ThinkingНе знам от кой продавач си купила обувките,но аз съм получавала няколко пъти по два чифта с най-висока ст-ст към 90$/с доставката/ и никога Peace не съм плащала мито на Пловдивската митница-естествено  сумата не беше точно упомената и калкулирана като 90$,а в последните два случая имах и ботуши по един чифт,което си е доста по-тежичко от сандал или обувка Hug

# 841
  • на пистата
помагайте,всичко си спазвам и не съм имала проблеми,преди малко изведнъж ми блокнаха акаунта.
пратили са ми това

We regret to inform you that your eBay account has been suspended due to concerns we have for the safety of the eBay community.

You may appeal the suspension by replying to this email.

Why have we suspended your account?

From experience we know that certain items and actions are more associated with fraudulent activity on eBay than others. As a precaution, we suspend an account if it gives us cause for concern. We then ask for more information from the member before we reinstate the account.

Please understand we're not accusing you of fraudulent behaviour. Our top priority is to ensure that eBay remains a safe and reputable place to buy and sell, so we'd just like to confirm some of the information you've given us.

An account suspension in these circumstances is covered under the eBay User Agreement, which you can read by copying this link into a new browser window

# 842
Помогнете ми,как да платя артикул с наличната сума от Пей Пал акаунта,не от картата?

Просто плащаш. Сумата ще се изтегли автоматично от акаунта ти, а ако не достига - остатъка ще се изтегли от картата ти.
Но само ако е в същата валута, каквато плащаш  Peace

nameika, прилича ми на фалшиво това писмо. Ако наистина е от Ибей би трябвало най-отгоре да са писали двете ти имена, а не никнейма, така ли е?

# 843
Защо Пей пал ми хваща долара на 1,61лв когато плащам ??

# 844
Момичета и момче бързам да кажа, може и да е само при мен, но днес успешно си влезнах в акаунта в www.ioffer.com. Айде сега на ментетата  Joy . И да попитам та да не е само спам, някой беше казвам за рейтинга, че е свързан с ebay, ама как точно  newsm78
Ох, аз не мога и не мога да вляза. Не прави това  срейтинга. То май ме прецака мен.
А да те попитам ти преди можеше ли да влизаш там.

# 845
  • на пистата

nameika, прилича ми на фалшиво това писмо. Ако наистина е от Ибей би трябвало най-отгоре да са писали двете ти имена, а не никнейма, така ли е?
само ника ми е,но защо ме блокираха не знам newsm78

Момичета и момче бързам да кажа, може и да е само при мен, но днес успешно си влезнах в акаунта в www.ioffer.com. Айде сега на ментетата  Joy . И да попитам та да не е само спам, някой беше казвам за рейтинга, че е свързан с ebay, ама как точно  newsm78
Ох, аз не мога и не мога да вляза. Не прави това  срейтинга. То май ме прецака мен.
аз одавня влизам там,но се опитах да купя едни ботуши и ми казаха,че не доставят до българия

# 846
  • на кой му пука, майна
помагайте,всичко си спазвам и не съм имала проблеми,преди малко изведнъж ми блокнаха акаунта.
пратили са ми това

We regret to inform you that your eBay account has been suspended due to concerns we have for the safety of the eBay community.

You may appeal the suspension by replying to this email.

Why have we suspended your account?

From experience we know that certain items and actions are more associated with fraudulent activity on eBay than others. As a precaution, we suspend an account if it gives us cause for concern. We then ask for more information from the member before we reinstate the account.

Please understand we're not accusing you of fraudulent behaviour. Our top priority is to ensure that eBay remains a safe and reputable place to buy and sell, so we'd just like to confirm some of the information you've given us.

An account suspension in these circumstances is covered under the eBay User Agreement, which you can read by copying this link into a new browser window

Ето и превод от чичко Гугъл:

Ние съжаляваме да ви информирам, че вашият отчита eBay е прекратена поради опасения имаме за безопасността на eBay общността.

Вие може да обжалва окачването, като отговорите на този имейл.

Защо имаме спрени вашия профил?

От опит знаем, че определени елементи и действия, са повече свързани с измамна дейност от eBay, отколкото други. Като предпазна мярка, ще спре на сметка, ако тя ни дава повод за безпокойство. Ние тогава поиска допълнителна информация от държавата преди да се върнем обратно в профила.

Моля да проявите разбиране, ние не обвини ви измамно поведение. Нашият основен приоритет е да гарантира, че eBay остава безопасен и уважавани място да купуват и продават, така че ние бихме искали да потвърдим само някои от данните, които сте ни дал.

Профил окачване при тези обстоятелства е обхванато в рамките на eBay Споразумение с потребителя, който можете да прочетете, като копирате тази връзка в нов прозорец на браузъра

# 847
  • на пистата
и аз си гопреведох с преводача ама нищо не схванах

# 848
Я си пусни една антивирусна програмка да ти провери компа. Преди време и на мен ми изпращаха такова, но аз можех да си влизам в акаунта. По съвет на една съфорумка го препратих на ибей и те ми писаха, че е нещо като вирус - фишинг ли беше, що ли  newsm78 И ми писаха да не обръщам внимание на такива писма, щом отгоре не ми пише имената.

# 849
Не, някой беше споделил, че плаща веднага и доставката и не е имало проблеми. Ти вече си платил, за какво ще сложи отрицателен фийдбек? Той трябва да се съгласи с платената от мен доставка при това положение. Иначе трябва да ми върне парите , нали така?

Нали ще ти изпрати тотала, как ще платиш без да ти изпратят инвойс ?  newsm78

Изобщо не  е задължително да чакаш инвойс, можеш директно да си платиш, променяйки цената на шипинга.

Пате, много скъп шипинга от Германия бе ooooh!, ще ти одерат кожата швабите.

# 850
Я си пусни една антивирусна програмка да ти провери компа. Преди време и на мен ми изпращаха такова, но аз можех да си влизам в акаунта. По съвет на една съфорумка го препратих на ибей и те ми писаха, че е нещо като вирус - фишинг ли беше, що ли  newsm78 И ми писаха да не обръщам внимание на такива писма, щом отгоре не ми пише имената.
adds-on може да е проблемът

# 851
Не това ми е третия акаунт, с другите само по веднъж и край  newsm78 не знам каква им е логиката.

# 852
  • у нас
Нова питанка към продаващите в Ибей.
Знам че Пейпъл акаунтите са 3 вида --персонален,Премиер и Бизнес.До колкото съм запозната,Персоналния върши работа само ако плащаш,т.е. си купувач.Интересува ме дали можеш да приемаш плащания ако с план Премиер или задължително трябва да се премине на Бизнес  Rolling Eyes

# 853
  • Отвъд алеята зад шкафа
Lorexa нямам представа за това, което питаш, но тъй като и аз от една седмица се каня да почна да продавам все още проучвам как стоят нещата. Моят профил в пейпал е най-обикновен, не знам къде пише дали е персонален, Премиер или Бизнес. Сега го разгледах по-подробно  и видях, че имам опция да пращам инвойс, така че това предполага, че като пратя инвойс, някой ще ми го плати.  Поне аз така си мисля. Надявам се, че няма да стане следната ситуация - заявявам аз в обявата, че приемам плащане само през пейпал и купувачът се оказва, че не може да ми плати.  Shocked

Сега видях, че има опция в пейпал да напишеш съобщение, което автоматично се праща от ибей и пейпал на този, който купи нещо от мен в ибей. Значи няма проблем да приемам плащания чрез пейпал.

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 08:42 от gadamer

# 854
Защо Пей пал ми хваща долара на 1,61лв когато плащам ??

Коя е най евтината доставка оТ 2кг от Щатите ? По точно по какъв път ?Благодаря  bouquet

Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт