78 оборота в една американска минута

• 13 614
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • Чикаго / София
Anet, прати ми ги и на мен, моля! irka_e@yahoo.com

Първия РД наистина си е за родителите. Ние бяхме поканили близки и познати с няколко деца -техните.

Следващите рожденни дни,  пак ги празнувахме с близки. Чак на 3ти1 РД поканихме повечко деца. Каня деца толкова колкото познават моите. Обикновенно към 7-8-10. Тук определено познаваме много по-малко хора, така че на РДто на Лъчка бяха 4 деца гостенчета. Но пак им беше весело. Летните РДта наистина си е добре да се празнуват навън - с барбекюто супер. Ама зимните сме в къщи.

Пумпал, приятно разглеждане на Амстердам. Супер.

Агент, как изглеждаш като слаба?   Rolling Eyes Ако ти си дебела....

# 151
  • USA
Агентката, на мен ми се случи по подобен начин с кърменето. Кърмих плътно 6 месеца, после цедих защото тръгнах на работа. Към 8мия месец започнах да допълвам с формула и след 10тия кърмата ми спря. Аз постепенно намалявах кърменето и исках дълго време да кърмя сутрин и вечер, но кърмата ми просто си спря. Много внезапно и въпреки цеденето. Яденето няма да помогне според мен. Не се притеснявай, все пак кърмене 9 месеца си е доста добро постижение. А за отслабването, направо ме разбиваш - ти си си доста слаба и сега.

# 152
Ако ти си дебела, аз съм житената питка.
 Mr. Green

Де го чукаш, де се пука  Mr. Green аз питам за дентала!

По ония въпрос стана ясно, че и двете не си влизаме в дънките, дет ги носехме като моми - ерго дебели сме!

Ирка, като слаба изглеждам доста зле... хммм, ако намеря снимка от по-кльощав период ще пусна, за да вкарам акъл в главите на обсебените от размер 0 Wink

Уинкс, връзка м/у кърмата и храната откривам само, когато се тъпча в истинския смисъл на думата - тогава е маааалко повече, но нищо драстично. Според мен сама се прецаках, защото последните месец-два основно цеда, а не кърмя директно... искаше ми се още малко, 11 мес, годинка... Sad

# 153
Agent, сложих я на дентал няколко месеца преди да навърши 1, за да имаме за следващата година ако се наложи. 

Биз, на--х, не обичам тия игри на популарити. Аз самата не съм голяма социална пеперуда. Просто са такива практиките тука.

Анет, в нашия прискул не дават да се носи храна отвън, кейк вкл.  (алергии, бла-бла-бла), така че празнуването там отпада като опция, за съжаление. Най-много да изпеят "хепи бъртхдей." 

# 154
Агент аз 12 м само цедих - не съм го кърмила "директно" изобщо. При мен намаля когато ме хвана мастит . Но до 1г имах кърма около 600мл на ден - естествено се дохранвахме. Килцата и аз не мога да ги върна ( 3кг имам... ) ,но то е предполагам защото не съм си дала зор. Сега в хладилника стои едно тортено чудовище с размери  18 на 16 ", ще се раздава по комшиите ( няма само аз да дебелея  hahaha).
 Бенс не може да се показва тортата преди 1ви ноември когато Ани ще пусне албума с тортите на всички .
За първи РД и на двамата беше основно с роднини и приятели. За тази възраст партито наистина е повече за родителите отколкото за детето.

# 155
Agent, нашия мъник вече е сложен, просто така се падна периода за добавяне и понеже не е скъпо го добавихме и него.

За кърмата - ако имаш време и желание защо не пробваш "кърмаческата почивка" или както там се казваше? В общи линии отделяш 24-48 часа, outsource-ваш всичко останало на някой друг, а вие двечките си лежите и се кърмите, вкл. и през нощта. Ако искаш повече инфо ще ти препечатам това, което имам. Аз съм го ползвала безотказно като ми понамалее кърмата, напр. като ме беше нахапал.

И аз го мисля първия РД, нали наближава. Simple Smile А някой от вас правил ли е торта, подходяща и за рожденника, ако има да даде идеи.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 21:40 от Atti

# 156
Гледам за тортите приказвате Simple Smile
Рая, прати и на Бенсън на лични или на мейл снимка, то не може да се показва на хората дето участват в предизвикателството, за да не се влияят от идеите, иначе не виждам проблем Simple Smile

Атти, аз правих торта за Ели, беше сладкиш без яйца, крема беше обикновен маслен крем. Спомням си, че много и хареса, изяде 3 парчета  Laughing Нейната беше торта кошер:
http://flickr.com/photos/26588310@N04/2493240110/in/set-72157605087938484/

# 157
И аз го мисля РД от известно време, идея за тортата съм си сформирала горе долу в главата, партито ще е в къщи на барбекю и биричка  Mr. Green, тоалет - купен, подарък още не  Embarassed .
Нашето кърмене трябваше да се преустанови поради здравословен проблем на 9тия месец , а хич не ми се искаше.
Нашите застраховки са в комплект  2х здравна + дентална. Но стоматолог не сме избали още.

Рая, прати и на Бенсън на лични или на мейл снимка, то не може да се показва на хората дето участват в предизвикателството, за да не се влияят от идеите, иначе не виждам проблем Simple Smile
http://flickr.com/photos/26588310@N04/2493240110/in/set-72157605087938484/
И на мен  Рая Mr. Green

# 158
Първата линка правих единия път; признавам си, че за първия РД на Антон тортата си беше съвсем истинска, с яйца, с мляко, масло, и т.н.  Blush
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=58999
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=161012

Ати, мерси за снимките. Страхотен е мъника ококорен!

# 159
 Hug
Пумпал, весело изкарване и ако може снимки, ако не е нахално и на лични че не винаги мога да влизам във форума Praynig
Агент, и 9 месеца не звучи хич лошо, аз се гордея с моите 5 bowuu + 1 1/1 на замразена кърма / върнах се на работа много рано точно когато цедях около 250 мл от гърда, а на работа за 8 часа една почивка от 30 минути то да цедиш ли , да ядеш ли, бебе на 2 месеца да провериш ли как е newsm78. така че за мен 6 месеца са си рекорд
Рая може ли и на мен снимка на лични, доколкото знам правите торти с приказни герои newsm78
Моля ви момичета не подхващайте темата , коя е дебела , че да не ви изпратя една моя снимка, стигнете ме пък тогава се оплаквайте. Много сте си добре, мен ако питате, носели панталони с размер 2-4-мах. 6= ами май ги носех около 8 клас тези номерации

Сега с въпросите
1. имате ли застраховка живот
2. какво ви е мнението за он-лайн курсовете

ако искате на лични, ако искате във форума , но моля пишете

# 160
Малей , че съм заплес днес е секциото на Софко. Надявам се всичко да е ок с нея и бебка Praynig
Накой, ако има инфо нека пише, моля

# 161
Мария, добре, че се сети.. наистина на Софко е днес секциото.

По въпросите, имаме застраховка живот и аз и мъжа ми. По втория, за какви курсивое става въпрос.

# 162
Ох, и аз ги мисля тез моми, Софко устиска до секциото и дай боже всичко да е наред, ще празнува с мен (мама ми е рожденничка днес!)

Мария, извинявай мила, но аз съм всеизвестна циция и хич не ми се купува нов гардероб, а и ми стана много криво, че някой можа да каже, че ще си жертвам кърмата на детето за няколко см. обиколки!

# 163
Софко е родила дъщеричка Виктория Стефани днес, да и е жива и здрава!

Жива и здрава маман и на теб, АП! Wink

# 164
Софко, честита рожба, мила, да ти е жива и здрава!!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт