78 оборота в една американска минута

• 13 579
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Ева, ако искаш да видиш най-големите дупки между врата и рамка, заповядай в тоалетните на летището в Далас  Laughing. Направо е кошмар това, и аз се чудя кому е нужно  newsm78 .
За смесителите- мисля, че във Великобритания нямат, но може да е пак някоя легенда  Thinking .

Аз явно нямам никакъв усет, всички си ги представях по коренно различен начин  Wink .
Преди време Кейси беше пуснала своя снимка с къса коса на каре...винаги като чета Анет и си представям точно по начина, по който изглеждаше Кейси на онази снимка.
Кюбит си я представях с чуплива коса до раменете.
А Ева с дълга, права черна коса, светла кожа и сини очи.
Останалите (повечето) съм ги виждала на снимки и вече са ми избледнели представите от преди да придобия образ към текста.
Ютурна ми е доста мистична, не мога да си я представя, а и тя се крие  Wink .

# 76
Страхотни снимки, Атти ако може и на мен на лични някоя снимчица Praynig
Джи, страхотно ти е детето, а на Ирка момиченцата са като кукли
Аз, за срамотите една снимка на съм направила за 3 месеца, ама ще взема да се стегна, надявам се до края на темата да пусня някоя и друга снимка, да го видите Пухкавел-Белята Laughing

# 77

А така, стари кучета подават морков на новобранци за добро утро.  Simple Smile

Супер неща има в тази тема, евала, Агентке, че я откри.

И, леле, Блажка, леле, какво има в тази тема, ако знаеш.... Whistling отсега те виждам как пишеш бележка на Дивиана

Стела, много сладки деца имаш, прекрасно, свежо, младо сем -во сте!

# 78

И, леле, Блажка, леле, какво има в тази тема, ако знаеш.... Whistling отсега те виждам как пишеш бележка на Дивиана

Дивианаааа, невольоооооо ... ела да ми изтриеш снимкатаааа!  Laughing (Не е майтап това  Stop ).
МрсГ, добро попадение, целиш с ножа направо в гръбначния мозък.  Sunglasses
опс, тя Агентката била, да си дойдем на прякора. Crazy

# 79
  • Чикаго / София
Добро утро от мен, рано, рано в събота!

Atti, големи сте сладури с малкия и двамата. А той с тези зъбчета да го изядеш! Пу, пу!

Други снимки не видях. Може ли лични плииииз! Джи, кюбит,  и другите ....
Чак сега сварвам да влезна във форума от вчера.

Снимката от подписа ми я има в албумчето което бях пуснала вчера. Изтрих го от старата тема, че после не мога да влезна в нея.  Пускам го тук пак до довечера. Всъщност не знам защо го трия след това, ама и аз да съм модерна! Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300356

Лек ден момичета!

# 80
Агентът си е Агент...видях Блажка, че ми се губеше...показва ми една малка снимчица. Както и Анет...Хей, Анет, на каква дата ще празнуваш тази година, а?  Laughing
 Падна смях с картинките. Познавайки по-добре потребители, темата бе още по-забавна.  Джи, врабче, а? Бях забравила.  Laughing

# 81
аз май само МисЗ не съм виждала  newsm78

Аааа, и аз като Блажка не се показвам из нета. Имам 2 редки изключения в миналото. Биз евентуално ще ми направи сефтето  Mr. Green
В този ред на мисли след като вече не съм у Американско е редно да ме ваднете от списъка си мисля.

Хайде дано се вредя в пощата на Джена сега.

# 82
Ирка, мойте снимки седят още в постинга на 2-ра страница. Гледайте внимателно препинателните знаци..
Clairette, беше до раменете и сега пак е. И е чуплива  Close, аз си я изправям.

Аз искам Анет да видя. И още някои дето се спотайват - МВК, Джена и компания. Блажка, значи на едни може, на други не може.  Crossing Arms

Ха добро утро от мен.

# 83
Ето в действителност,а инак знаете че съм хран.пирамида и пр Laughing 

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 16:23 от anette1104

# 84
А така, браво на Анет, ей туй се казва снимка на показ. Няма линкове, няма туй-онуй, направо директ за всички.

Джена, пак не ме огря, айде трийни още малко деееее Praynig. С таз часова разлика докато се вредя и той лимита ти пак изчерпан.

# 85
Абе каква е далаверата да се пращат лични съобщения на Джена?!   bouquet Вече започнах да си мисля, че като пишете на Джена и Мамма и Татти ви дават пАреMr. Green

Анет, евала как се пусна на показ без свян!  Hug Аз чак в препинателните знаци се скрих.  Rolling Eyes

Спите още, а?  Flutter

# 86
Блажка, наистина съжалявам... много по-бързо ще стане, ако я преместиш в друг пикаса албум!

А темата е прекрасна и аз наистина имах спомени, че съм я чела и смяла и МрсГ като я спомена ловджийският ми дух се метна по дирята!

# 87
Уау, много сте продуктивни! Аз изглеждам като пикси (не, не прическата), така че имате представа за мене Simple Smile

Исках само да кажа, че вече е започнал тур на известни опери, в които има доста сериозна българска изява. Повечето от певците изглежда, че са българи. Ще обикалят доста градове в Щатите. Ето линк: http://www.jennykellyproductions.com/tour.htm

# 88
Дамм, темата за форумеца е супер, аз тъкмо се сефтосвах из този форум тогава, помня, помня. И Блажка помня, и другите.  Sunglasses
Тез снимки дето на лично се раздават сигурно на живо съм ги виждала. С няколко дами се изпуснахме, ама ще се мернем друг път  Wink.  В този ред - Зора по Крисмас, обади се диър.  Simple Smile МисЗ - тоже.

Иначе аз не съм страшна, Джена да потвърди, като дойде да си изчисти пощата.  Mr. Green

миз - червен беше, и черен ми носят  Stuck Out Tongue Winking Eye

35 е по-добре от 25! Йе!
tooth

уф, успях за 1 американска минута да го напиша.

# 89
Biz - да живее червеният!

Общи условия

Активация на акаунт