Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с имена и градове?
Какво представляват коментарите за снимки и споделянето им?
Какви са темите на дискусия в коментарите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с имена и градове?
-
Какво представляват коментарите за снимки и споделянето им?
Коментарите за снимки и споделянето им отразяват социалната динамика на общността. Потребителите споделят лични снимки на себе си, близките си и семействата си, като се наслаждават на възможността да видят другите членове. Те също така обсъждат и коментират снимките на другите, изразявайки възхищение и подкрепа.
-
Какви са темите на дискусия в коментарите?
-
Какви са реакциите на потребителите към споделянето на снимки?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
да са ви живи и здрави родителите..
Опитах се он-лайн да уча англ. мииии, мъъъъка, мъъъка. Въобще не сядах пред компа. Все имах нещо друго "по-важно" да правя. Но ти си прецени за теб как ще са.
... хрумнала ми е от няколко дни една идея да си отида с тях за една година в бг и да ги запиша в руското училище на баща им, та с един куршум, няколко заека - бг, руски, математика, дисциплина, създаване на здрава връзка с баби, дядовци, вуйчовци и братовчеди и не мога дори да ги изброя всички благини, за които си мисля... ама не ми стиска да я реализирам, дори да я повдигна за обсъждане с баща им
...
). Себе си не виждам как бих могла да и говоря на английски ( с този ужасен акцент
. Аз постоянно я поправям - уви ... подобрение няма, а става по-лошо.