Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с имена и градове?
Какво представляват коментарите за снимки и споделянето им?
Какви са темите на дискусия в коментарите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с имена и градове?
-
Какво представляват коментарите за снимки и споделянето им?
Коментарите за снимки и споделянето им отразяват социалната динамика на общността. Потребителите споделят лични снимки на себе си, близките си и семействата си, като се наслаждават на възможността да видят другите членове. Те също така обсъждат и коментират снимките на другите, изразявайки възхищение и подкрепа.
-
Какви са темите на дискусия в коментарите?
-
Какви са реакциите на потребителите към споделянето на снимки?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
. Напълно разбирам как се чувствате и двете - аз бях така първата година ( с 2г. дете , без книжка , без познати - скука) не че сега не скучая , но като "изперкам" - хващам пътя за нанякъде
)на всеки който види , "бай", на котето казва "кити" .
До сега само пилешки бульон е пил май, друго не му харесва, но гъстото си го яде. И моят син яде с ръце, по-бързо му е отколкото да ме чака да пълня лъжицата. Аз си мисля, че добре си хапва, като гледам output-a, та си мисля, че не трябва да се притесняваш, много бързо се учат.
Обаче за сега нямаме проблем, защото предимно в рими му говоря, установих че на това най-много реагира. Слава богу още не съм почнала да римувам на английски - то малко като рап ще стане, ако го можех.
... но едно другарче имал джезуитски медальон с кръст от едната страна и `crusade!` от другата! обеща да го подари на албена ако я приемат там! нямам търпение да си видя детето с кръст на врата поело на кръстоносен поход с библия в едната ръка и меч в другата!!!
, че и му хареса, ама това ще му е за първи и последен път. След рибата, броколите, карфиола реших да му дам че да пробва / гледа другите деца/, че като му с еотвори една хапка

Успех с курса на теб!
Та такива мисли са ме налегнали тези дни.