Навън студено стана вече, а в нас расте си ДЕКЕМВРИйското човече

• 14 513
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и от мен! За пръв път от доста време насам успях да се наспя  Laughing  Laughing

От днес съм вече в майчински, урааа! Малко се бях уморила да ходя на работа, честно казано. Днес на обед съм на ЖК - да видим какво ще кажат. Освен това трябва да се видя и с моя доктор за дата за секциото.

Имам още някои неща да купувам за бебето, а и баткото има нужди  Joy - ботуши, дебели блузи....

Лек и спокоен ден на всички!

# 91
Много е сладка кошарата denibs!

# 92
Добро утро и от мен! Успешна седмица на всички работещи. На пазаруващите - успешни покупки.
За Александра Praynig

# 93
Добро утро, как сте тумбачета?  Grinning

Аз днес бях на консултация с кардиолог - няма проблем със сърцето. Явно моментно съм вдигнала кръвно.

denibs честнито лъгелце, много сладко. И ние доста се борихме със сглобяването на нашето.  Crazy

stassi и на мен ми остават официално няколко дни. Но ще се наложи да работя и другата седмица - чак сега намерихме заместник.  Tired

Харем, как си?   Hug

# 94
  • София
Добро утро и от мен!

denibs, много е хубаво креватчето!

Диди, витамини пиеш ли някакви, защото съм чувала, че "Матерна"  така да се каже "напомпват" бебчовците допълнително. А ще се  Praynig  за теб и за всички мами които искаме да раждаме нормално да ни се усмихне щастието!
Пия витамини Пренатал на Джонсън, но сега съм на Хип, че имам едно шишенце останало. За Матерната знам, че такова им е действието, пак и доста химия има в тях. Вече взех да се примирявам с новината за секцио, само бебчо и аз да сме добре!

Приятен ден на всички!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 11:24 от Didi*

# 95
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро тумбачета!

Аз съм със страшен конюктивит от събота и немога да си намеря място. Освен това имам и доста контракции, но неболезнани. Отскочих до работата да предам всичко на колежката и следобяд ще отида за болничен и сигурно няма да се връщам вече, че на 9.11. излизам в болничен.

# 96
Добро утро и от мен.

Аз съм неофициално от днес у дома. Тази нощ трудно спах- къде от сополи, къде от киселини.....

Милена как си днес?

# 97
Добро утро и от мен!
Денибс,много хубава кошарка,снимката можеш да я изтриеш от тумбачета и да качиш нова в другата папка Hug
Аз днес съм доста крива,цяла нощ не съм спала от жега ,киселини,съклет:bad-words:,моя мъж запали парното и в къщи беше баня,цяла нощ държах прозореца широко отворен и се мъчех да изстудявам къщата,а той спокойно си хъркаше #2gunfire #2gunfire #2gunfire,направо щях да го одуша #Cussing outНе ми се мисли,като се роди бебчо,как ще регулираме температурата с това парно Thinking,хич не ми се иска да го изнежвам Crossing Arms,а от както съм бременна,постоянно ми е топло,а на мъжа ми все му е студено и все се разболява ooooh!
Извинете ме за лошото настроение Rolling Eyes
Приятен ден и много усмивки днес на всички   bouquet

# 98
  • София
Добро утро  Hug

Аз бях на ЖК в петък. Казаха, че всичко е наред. Обаче главичката на бебо обикновено излиза по-голяма. Това малко ме притеснява, въпреки че лекарката казва, че няма нищо притеснително. Смятате ли, че това може да е проблем?
А иначе му мериха тоновете, добре са. Говорихме и за раждането. Ако всичко е както трябва, ще е естествено раждане. Но се уговорихме следващият път да ми измерят таза и бебчо, за да преценят все пак как ще се ражда.
Само дето забравих да попитам колко тежи бебчо  Embarassed Ама нищо, на следващия преглед.

А иначе както имах страшно редовен стомах, от няколко дни имам запек  Sad Много неприятно. Взимам мерки, така че надявам се да се справя  Simple Smile

Да ви попитам - от къде си взехте порт бебе? До сега гледах няколко, но не ми харесаха кой знае колко - единият вариант изглеждаше като одеалце, обаче с цип, другият май беше на Bebetо, обаче пък беше много светъл.
Срещам известни трудности и с обиколниците. Вярно не съм обикаляла много, но все пак, не можах да се спра на нещо. Освен това обиколниците се продават в комплект с чаршафи и олекотена завивка, а аз към момента нямам нужда от такава, защото ще имаме чувалче. И така, помагайте с идеи къде да ходя да гледам.

Много хубав и усмихнат ден ви желая  Simple Smile

# 99
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала, но лошата новина във форума ме потресе и много време ми беше притеснено и неспокойно. В събота с майка ми ходихме на пазар за бебчо , но сърцето ми беше свито дали всичко до края ще бъде наред. Харем,  Praynig за теб!
От два дни имам болки в кръста и сега ще се поровя в нета да видя дали може с нещо да се мажа..?
Имам едно въпросче относно болничните. От 1.10-30.10 съм в болничен, но гинекологът ми каза че за 31.10 не може да съм в болничен, тъй като не може да се ползват 2 болнични, одобрени от комисия в един месец. Та въпроса е дали мога този ден да ми го пусне личната лекарка?Или не може да се смесват?
Благодаря ви предварително!

# 100
http://www.pierro-bg.hit.bg/Untitled-pierro.htm
тези кошарки някой гледал ли ги е и има ли мнение по въпроса?

# 101
Здравейте Hug

denibs, и кошарката, и тумбачето са много сладки Simple Smile
Миленка, ходи ли на лекар? И аз подкрепям другите мами - не трябва да отлагаш дори и с ден при най-малкото притеснение.

За сутиените и бюстиетата - голям фен съм на Триумф още преди бременността, но видях сутиените и на Медела - и двата модела за кърмачки са страхотни. Те са по-спортни, много стегнато стоят. Смятам да си взема и двата - този и този

Бамбина, много са сладки кошарките. Но и цените не лъжат Simple Smile

Хубава седмица!   bouquet

# 102
Добро утро, тумбачета:о)
denibs. ,много е красива кошарката Hug
Аз закусих и сега сядам малко на компютъра...Много съм напрегната и притеснена тези дни (покрай тези новини...) Confused Продължавам да имам същото обилно влагалищно течение..бях своикнала с него (защото го имам от началото на бременността и микробиологичните изследвания са в норма), но сега започнах супер много да се притеснявам...Няма търпение да дойде 04.11, за да видя дали бебка е порастнала (нали върви с 2 седмици по-мъничка)...

# 103
все още не им знам цените ще ми изпатят каталог с цени в края на седмицата ,но ако е вярна информацията пишеше че са от 250 до 500 и нещо ,много по евтини от теи на ербеси ,но нещо не ми се вярва незнам защо newsm78
МИЛЕНКА пиши Hug

# 104
Бамби,какво производство са кошарките,много са хубави,мисля ,че нещо подобно съм виждала при "Бебчо",но цените им бяха доста #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт