Навън студено стана вече, а в нас расте си ДЕКЕМВРИйското човече

• 14 515
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • На брега на реката
Леле това обзавеждане е страхотно. Окапаха ми очите  #Crazy Чак се размечтах за отделна детска стая.
Момичета, как сте с контракциите? От няколко дни ме мъчат, може би защото се бях позаморила. Бързо отминават, не са болезнени, но ставам трудно подвижна като ме застигнат.
Освен това съм с непрекъснати болки в кръста, все още само в дясно. Направо вече се чудя колко възглавници да подлагам. И непрекъснато мрънкам на мъжо....как ли ме търпи вече  newsm78

# 106
 Благодаря ви много момичета Hug,сега остава само да си я застеля и да тръпна в очакване-м/у другото преместих снимката в покупки(специално благодаря на zuerich  bouquet)
 Barboran4e опитай се да се абстрахирваш от такива негативни мисли,знам че не е лесно,но заради бебците трябва да сме силни Hug
 Bambi25,супер сладурски са кошарките-много кукленски Heart Eyes
 Maigto и на мен ми казаха,че главичката ни върви по-големичка и аз като теб съм в чуденка,но доки каза,че било нормално Thinking

# 107
 Simple Smile   привет мами! Много хубава тема си направила пак Йоанна     bouquet

И аз не бях влизала във Форума тези дни...

Харем    Hug

Лили си навехна глезена миналата сряда и беше по-нервна и въобще гледах да съм повече време с нея. Сега вече е добре. Ходи си полека и даже ме пита кога ще може пак да тича и се замислих какво е то това нещо майката - от преди бременността, по време на бременността и даже като се роди детето....и като си и расте все има за какво да го мисли. Няма друга такава работа, дето да си като на разположение по 24 часа в денонощието....

Тези дни ние посъбрахме доста багаж за Бебето. Вземаме от племенниците ни кой каквото е приготвил и доста неща имаме вече. Остава ни да купуваме легло, шкаф за дрехи, дъска за повиване и легенче за къпане. Ах...и дрехите, които ни дават са основно в синьо, понеже вземаме дрехи от 4 момчета и едно момиче, та се чудя дали да се опитвам да променям цветовата гама на нещата или да се надявам, че Бебето ще е момче.

Пожелавам ви спокойна седмица и повечко ритничета    Simple Smile

# 108
Добро утро мами!  bouquet

denibs, и на мен много ми хареса легълцето. От къде го взехте и колко струва? А става ли после на юнушеско? Аз все още събирам инфо, но май съм се насочила и аз към тези  Thinking.
  siseto84, и мен ме боли така таза- след разходка,като се изправям от седнало полужение,вечер и сутрин като стана- питах доки и тя каза че като полежа час-два трябва да  минава и че в общи линии си е нормално.Но ако болката е нетърпима те съветвам да се консултираш и с твоя док doctor.
 Pupinka, аз предимно вечер имам контракции- по 2-3 максимум, но са безболезнени както казваш и за окло15-20 сек. изчезват

Снощи моя юнак се беше разиграл нещо newsm68-получих няколко серии шутове и юмруци, главички ,коленца- не можа да се окроти доста време. Надявам се да не се е обърнал пак с главата на горе, но съдейки по хълцането тази сутрин (което се усеща само в долната част на тумбака) май не е.

# 109
С болките в кръста и аз съм така, почти непрестанни са  Sad Но когато започне да става нетърпимо, сядам или лягам за малко...не че има ефект де...
Бамби, кошарките са супер, а за цялостното обзавеждане да не говорим - много е сладко. Когато разбереш какви са цените, пиши и ние да знаем, а може да кажеш и къде се продават, ако знаеш де.

# 110
 Iliana_cv,кошарката е от ямболската фирма "АВ мебел",аз я поръчах от бургас и я чакахме около 2 седмици.После се преобразува на юношеско легло с нощно шкафче.Хубавото е,че има две нива за матрачето и коша е с механизъм за люлка.Иначе като цена беше около 350лв.,но на нас ни дойде 395,защото аз държах да е бяла на цвят и нощното шкафче да е с 3 чекмеджета(базовия модел е с пантичка и само една преграда ето го: http://avmebeli.com/kombdl.html  Нашето е "Гергана". Надявам се да съм била полезна  Hug

# 111
Бамби, страхотни креватчета  Hug Моля те дай повече инфо   bouquet

Аз съм на ЖК днес, чакам с нетърпение да разбера колко е параснала бебка  Heart Eyes
Мами, утре ще ходите ли на училище?

# 112
Относно моята болежка в таза: iliana_cv тя си поотминава болката особено като се поразтъпча.не мога да кажа в никакъв случай,че е нетърпима!Благодаря ви за бързите отговори и от всичко до тук разбрах,че почти всяка от вас ги има тези болки и че са нормални!моя бебчо също е доста активен тези дни Laughing!обърнал е корема ми на футболно игрище,но по-добре така,отколкото да не го усещам!
Миленка къде се изгуби?като влезеш пиши да сме спокойни,че си добре Praynig Praynig Praynig
Желая лека седмица на всички мами и много подритвания в коремчетата  bouquet

# 113
  • София
Бамби, наистина са много хубави тези легла, но доколкото бях чела тук във форума са доста скъпи. Магазина в София е на Симеоновско шосе.

Шарк, аз съм се записала за лекцията утре и мисля да отида. Може да се уговорим всички, които ще ходим да се чакаме по - рано някъде, за да се запознаем Wink

Болки в кръста и аз имам ако се преуморя или ако се залежа ooooh! Но са симптом и при болезнени контракции. Аз ги имах целодневно преди да вляза за задържането, а си мислех, че ме болят бъбреците. ooooh!

# 114
здравейте от мен.
аз съм добре(страх ме е да го кажа,че всеки път като кажа че съм добре и нещо ми се случва),няма нито кръв,нито нищо.продължавам да си лежа.само тази седмица да мине по-бързо и без проблеми и следващата вече ще ми е по-спокойно.
Бамби,аз в началото се бях спряла на горе доло същите кошарки,дори щяхме да си вземем такава сигурно,но в последствие се пообъркаха нещата.
обаче незнам защо неможах да видя легълцето на denibs

# 115
опс сега видях че denibs е дала второ инфо за кошарката-и на мен много ми хареса

# 116
Кошарките се произвеждат от гръцка фирма,има ги в софия и от време на време в магазин бебчо,цените им са (до колкото разбрах ) от 260-300лв до 600лв но в края на седмицта ще знам със сигурност ,от масивно дърво са и картинките им са ръчно нарисувани от художник.Сега четох малко инфо от мами които ги ползват и казват че са много доволни.Като ми изпратят каталог ще ви пиша подробно
За болкте в кръстта и аз имам и понякога стават нетърпими но вече се опитвам да не им обръщам внимание и таза ме боли и срамната кост -тя ме боли угасно наистина ,но явно така ще е все повече ще се оплакваме вече с тези големи бебчовци няма как само да са ни живи и здрави

# 117
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258151&pid=8566564 най-накрая след дълго потене пред компа и аз май успях да си кача тумбака при вашите newsm44

denibs, много беше полезно инфото!   bouquet
Миленка,радвам се ,че си добре и дано да продължаваш да си  Praynig

За лекцията- аз живея в Надежда-много далече ми идва хотел Плиска , мъжо не може да ме докара че пак е в командировка, а аз със градския транспорт не съм много в час.
А за лекцията в ЦУМ на 30ти може да се уговорим.

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 13:05 от iliana_cv

# 118
Аз смятам да ида на лекцията- "първи грижи на новороденото" е темата. 

# 119
Didi, и аз съм на лекцията утре. Кажи къде да е срещата, защото ще има много хора и пак няма да можем да се познаем.

Общи условия

Активация на акаунт