Навън студено стана вече, а в нас расте си ДЕКЕМВРИйското човече

• 14 514
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • София
iliana_cv, лекцията е на списание 9 месеца. Ето тук: http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool
Утре е на Плиска в пицария "Мис каприз" в 10ч.
Didi, и аз съм на лекцията утре. Кажи къде да е срещата, защото ще има много хора и пак няма да можем да се познаем.

Велизара, аз ще ходя за първи път и незнам къде се чакате, но примерно може да се видим пред Плиска 15 минути по-рано newsm78 . Преди 10ч. може ли да се влезе?

# 121
Диди, аз се сетих да погледна в 9 месеца. И си поправих поста. Далечко ми е, да не се повтарям. Съжалявам, може би за 30ти в ЦУМ?

# 122
Здравейте, още оня ден се бях приготвила да ви се оплаквам, ама като прочетох за Харем ми стана неудобно Embarassed
Ужасно съжалявам и те прегръщам силно  Hug Hug Hug
Цялата предишна седмица се чувствах зле:повръщаше ми се, уморявах се бързо , а корема ми беше твърд почти през цялото време и в петък реших да отида на лекар.А тя така ми се накара, че съм дошла с цяла седмица по- рано, само дето не ме би.Бях готова да ревна, но от къде ми дойдоха сили не знам та като кипнах, много бързичко мие прегледа #2gunfire #Cussing out
Слава богу всичко с бебчо е наред ,но ми предписа магнезий и но-шпа и ми каза да лежа и да не се претоварвам с нищо.Тази дни като че ли съм по-добре, пък ще видим.Ама предишния път след подобни симптоми  след 15 дни родих в началото на деветия, а сега съм още в 8.
Та думата ми беше за морала на тези в бели престилки, не на всички де.
Дълго стана, ама трябваше някъде да го излея, та да ми олекне,благодаря,че ми "изслушахте".
Лек и успешен ден на всички!  love001 newsm51

# 123
КОКА успокой се, не се нервирай и не се напрягай! Ще ти олекне.  smile3521

# 124
Здравейте девойки!

И на мен ми е високо кръвното та се принудих на 24г. да си купя апарта за кръвно  hahaha а свеки на 63 още няма! Но цял ден си варира от 120/80 до 130/80, но Евтимова така ме наплаши, че си записах час за доплер в сряда, да видят дали всичко е наред. Превди време бях ходила н акардиолог и човека каза че не визжда проблем, дано е така!

И аз съм утре на лекцията, а после и в сряда, така че ще се видим значи 10 без 15 пред Плиска.

Аз също съм в голяма чудене с тези кревати....За обиколниците мога да кажа, че доста обикалях и има магазини къде продават само обиколници, но така е малка вероятността да са същия цвят като спалното комплектче и варират от 30-50 лв. нещо такова. Моя съвет е да отидете при някоя шивачка и да питате дали може да ги ушие. Аз така смятам да направя, а като искам друг цвят завивки ще си купя само тях Simple Smile

За бебешката козметика влязах в една любима аптека (срещу 26 поиклиника) и там ми изнесоха "лекция" от която останах много доволна. Обясниха ми че Себа мед (към които и аз се бях насочила не са най-добрите за новородено). Препоръчаха ми на първо място Мустела, Клоран, А-дерма и едва след това Себа мед, които също са медецинска козметика. За момента съм се спряла на Клоран. Bubchen също са хубави но не са медецинска козметика. Ако си вземете гел за коса и тяла за бебето, не е нужно да взимате и миещо блокче.

Дано съм била полезна   bouquet

# 125
  • Бургас
Привет!
Качих снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258151&pid=8567954 от след банкета Grinning
И мен ме болят кокалите от месец и нещо. Доки каза, че е нормално, разтягали се.
denibs, къде в Бургас я поръча кошарата. Аз в магазин Делфин ги гледах.
Аз съм вече в болнични ама не съм свикнала да не бачкам и ми е терсене.
Лека на всички ви Hug

# 126
Здравейте всички,

КОКА мила, надявам се да си добре и да устискаме всички до 9 месец.
Аз утре не знам дали ще успея да дойда на Плиска, че ще водя баткото на УНГ, че има някаква бактерия в гърлото и почвам да се плаша и за бебето.
Но мисля да дойда в четвъртък в ЦУМ.
Жени, уговорката за вторник 14.00 остава.

Лека седмица на всички и само хубави вести.

# 127
КОКА, вземи се разходи утре до Мис Каприз да ти олекне.  Laughing

# 128
  • София
Кока, много правилно си постъпила! Бебчовците са най-важни и затова трябва да сме спокойни, а не да се притесняваме, че нарушаваме спокойствието на лекарите!

Аз моя обиколник го взех от Джъмбо за 20лв., защото като са в комплект с чаршафчета имат и олекотена завивка, а аз няма да я ползвам пък и нямат торба за завивката в комплекта. Чаршафите ще са различни, но все пак те ще се сменят и пак ще се различават, освен ако не се вземат от един вид 2-3 комплекта. Иначе и аз мислех майка да ми ги ушие, но за 20лв., не ми се искаше да я занимавам.

Много сте хубави момичета! Трябва и аз да се наканя мъжо да ме снима и да кача една снимка, че то не остана време.

# 129

Здравейте мами-бърборани! С пожелание за успешна нова седмица и само хубави новини : smile3525
За лекцията утре смятам да се присъединя, ако успея да се върна от ЖК и кардиолога, че са в 3-та градска.Хубаво е срещата да стане пред самата пицария, тъй като темата е интересна и ще дойдат много мами.
  Да, за МД уговорката остава
     Приятен и усмихнат ден  bouquet

# 130
аз много се чудя,тези обиколници не са ли излишни през първите 3 месеца.мислех,мислех дали да си купя и накрая не взех.мамите с опит да кажат има ли нужда от обиколник

# 131
Момичета, 10 без 15 пред Плиска си е късно отвсякъде. Лекцията е много интересна и ще има много хора. А местата все пак са ограничени. Тя всъщност самата лекция почва в 10, но преди това докато се изнижем всички, да ни отметнат по списъците ... Влизането започва по-отрано. Вие си решавате, но според мен е по-добре да дойдете направо пред пицарията, ние там се чакаме. Метнете по един поглед на снимките от софийската среща, все някоя от нас ще познаете. Ако някой не се е записал за лакцията, съветвам да го направи.

Значи утре ще се съберем голям отбор декемврийски тумбаци  Laughing

# 132
Аз съм със страшен конюктивит от събота и немога да си намеря място. Освен това имам и доста контракции, но неболезнани. Отскочих до работата да предам всичко на колежката и следобяд ще отида за болничен и сигурно няма да се връщам вече, че на 9.11. излизам в болничен.

Извинявай за намесата. Аз съм от ноемврийките. Отиди на лекар за конюнктивита, защото такъв проблем не е безобиден. Има много добри капки, подходящи и за бременни.

# 133
  • София
Ненна, аз съм съгласна направо пред пицарията, ама пак ли в 9,45?

Аз затова исках някой, който е ходил да каже в колко и къде, че нямам представа колко мами ходят и колко по-рано е добре да сме там. Ще разгледам снимките, дано да позная някой Laughing

Кога и къде е темата за лактацията?

# 134
  • София
Привет на тумбачетата и от мен Simple Smile

Мен се опитва да ме събори някаква настинка, та колкото и да е интересна утрешната тема, ще я пропусна Sad

Иначе за обиколниците, аз мисля да не ги слагам в началото, ще ми е по-удобно да виждам бебето без тях в първия месец.
Аз си харесах ето този на Christior, имаше ги на Бебеманията изложени и хубавото е, че се продават отделно от спалния комплект:

нашия татко много се кефи на кученцата по бебешките дрешки, и все натам клони Wink Цените им са малко по-високи, но като цяло имат много сладки  модели Simple Smile

Малко им е смотан сайта, ако имате желание да ги разгледате, ето го - само да знаете, че картинките с моделите се показват в дъното на страницата и трябва след всяко кликане да скролирате до най-долу, за да ги разгледате:  http://christior.com/?t=category&c=22

Общи условия

Активация на акаунт