Навън студено стана вече, а в нас расте си ДЕКЕМВРИйското човече

• 14 519
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Привет, мами!

Най-накрая се прибрах. Сутринта ходих да дам кръв и урина. След това поставих нов рекорд по чакане в Шейново - от 10 до 12.30ч за доплер  Rolling Eyes Толко бях гладна, че имах чувството че ще ми прималее. Поне си заслужаваше чакането - от доплера всичко е наред. Кръвотоците са нормални, а бебчо го измериха 2400гр. (+/- 300гр. отклонение). Странното е, че на другия апарат в Шейново в петък беше 2050гр.. Да не говорим каква разлика показа във Фемина. Не може ли да си въведат някакви официални настойки за апаратите? Винаги се чудя колко ли тежи реално. Но предполагам най-сигурно ще се разбере като се роди  Grinning Все пак тази лекарка каза, че едва ли ще е голямо бебе. Само да е живо и здраво се моля  Praynig, че какви ужасни неща се случват...

Купих си Шопинг гайд за бебето. Разделено е на сектори: за мама, хранене, хигиена, козметика, текстил и обувки, детски стаи, играчки, колички, кенгура и столчета, адреси. Показани са различни продукти с кратко описание, цена и вносител. Ще го донеса утре на лекцията.

Вчера замъкнах и таткото на изложението да гледаме колички. Ама и той ги харесва едни ooooh! Стоке, Муци, Бугабу... Страхотни са и аз бих си взела, ама 2000лв за количка...може и по-пълноценно да се похарчат. Аз най-много клоня към този модел на Чико: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2763 Ще го мислим още.

Това накратко от мен. Ще се видим утре на лекцията!!!

Лек следобед!

# 136
Привет и от мен !!!!Нямам никакво време,но трябва да се похваля че от днес официално и аз влизам в болничен.Вече му разпускам края и започвам със  сериозните занимания по покупките за бебчо.Слушаха ни тоновете-добри са  и това е .Пожелавам н а всички лека и безпроблемна седмица и много положителни емоции.  Hug

# 137
6u6inka, откъде си взе този гайд, я кажи? Че аз бях чувала, че ще излиза към края на октомври, началото на ноември и си мислех да го потърся. Heart Eyes

# 138
Здравейте мацки с тумбаци!
И аз се  Praynig само хубави новини да има оттук нататък.
Elmina и аз като бях на консултация при Евтимова в петък ме изкараха с високо кръвно 130/90 и сестрата ми каза да се следя.
Но според мен беше, защото закусих шоколад  Laughing или пък защото закъсняваха с графика и много чаках отвън и умрях от жега.
Предния ден на ЖК в Тина Киркова /аз се следя и на двете места/ ме изкараха с ниско кръвно 110/70.
Мерих го няколко пъти с апарата за кръвно на баба ми и нямам проблем. Дано да е така до края. Стискам палци и с теб всичко да е наред.
Иначе беб е ок. Седи си с главата надолу, ритка здраво и расте. Всички казват, че върви с 2 седмици напред пък да видим накрая какво ще излезе.
Надявам се да мога да родя нормално.
Някой беше споменал, че ходи на йога за бременни. Може ли подробности къде и кога. Аз се каня от началото на бременността и все не стигам, но бих искала да опитам.

Хубав ден и много усмивки от мен. Галете си коремчетата за да усещат бебоците колко ги обичаме и чакаме!  Hug

# 139
Nenna е права! Нека се видим 10 без 15 направо пред пицарията  Hug

Wondergirl,  меря си го но наистина е 130/80 като изключим след ставане от сън - тогава е 120/ 70. Дано всичко е наред! В сряда ще ходя на доплер при Колева.

Аз ходих на йога до сега само един път но ми хареса. http://aztito.com/ - от тук взех телефоните. Провежда се индивидуално в училището за родители вечер след 17:30-18:00, трае един час. Релаксиращо е Simple Smile Дано ти хареса!

# 140
Шопинг гайд-а го взех от кафенето в градинката на Шейново. 6лв. Предполагам, че го има по реповете.

Peace

# 141
А Евтимова не ви ли пита - какво ви правим тук като дойдете, че така вдигате кръвно? Joy Joy Joy

# 142
  • София
здравейте и от мен в новата тема!

Харем, откакто се случи това с теб се следя непрекъснато и ако не усетя бебка да помръдва 2-3 часа направо си умирам от страх. ти как си? дръж се и не изпадай отново в депресията! трябва да се държиш заради малкия!

Ники, надявам се, че малката вече е по-добре и скоро ще пишеш с хубави новини Praynig !

момичета бройте ме и мен за утрешната лекция. Диди, с теб сме се виждали, така че кожеш да разчиташ, че ще те позная. не знам с какво смяташ да пътуваш до Плиска с тролей или с 204, за да се уговорим за някакъв час да ме чакаш на подходящата спирка. аз мога да ти махна отвътре.

ние вече купихме количката на Бертони е модела рок енд рол в оранжево.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3667
като добавка в същия десен взехме чадърчето, чантата и кенгуруто (него още не сме го взели, че ми бяха объркали доставката, но се надявам до няколко дни, преди влизането ми в болницата да го доставят)
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3762
и дъждобранче.

ами ще се видим утре с някои от вас Simple Smile
пожелавам на всички от сърце хубава седмица и никакви лоши новини!

# 143
Ние с djudjana сме се разбрали към 10 без 20, 10 без 15 пред пицарията. С eternity се познаваме, а щом вие пък с Didi се познавате, значи ще се намерим, няма начин  Laughing

Сега като се замисля, с повечето софийски мамчета сме се виждали вече, така че ще се познаем и ще се съберем отбор тумбаци.

Eternity, честита количка, много хубав цвят

До утре и хубава вечер на всички  Hug

# 144
  • Ямбол
maiqto и на мен ми казват, че главичката на бебка е по- големичка и то двама различни лекари, но ме уверяват, че няма проблем просто едни били с малки, други с по- големи главички. Само дето ме притесни с въпроса си как искам да рждам тъи като с тази по- голяма глава щяло да бъде от трудно до невъзможно раждането, а аз съм с доста широк таз newsm78. И аз сега какво, как така да реша?
Давйте съвет, моля ви.

# 145
abel, комплектчето е чудесно  Hug

Аз имам вече едно с олекотена завивка и обиколници, мисля да взема още едно пак с олекотена. Тези, които си показала са страшно хубави. Пий много чайчета с лимон и лъжичка мед. Аз така я преборих настинката, категорично отказах да пия лекарства и за 2-3 дена (след 5-6 чая на ден) я преборих гадината  Mr. Green  Желая ти бързо да се оправиш

ercm, жалко че няма да се видим утре. При теб какво става, видя ли се с лекарката вече? Лекцията в четвъртък е за нормалното раждане, да не си решила все пак да пробваш нормално  newsm78

# 146
Милена, я по-добре си отиди на лекар. Няма начин кървенето да е нещо нормално или без преглед да се установи от какво е - това са догадки и лично аз никога не бих стояла ей така Rolling Eyes. Лежиш, бебето мърда, но може да има друг проблем. По-добре бъди паника и им вдигни кръвното на лекарите, отколкото да се тровиш някой ден не дай боже защо си мълчала Naughty

# 147
  • София
Eternity, мисля пътувам с тролея към 9 часа, че е по-празен пък и ми е по-близо. Може да се чуем да се разберем нещо за пътуването или направо да се чакаме пред пицарията с момичетата.
Количката е много хубава! Със здраве да я ползвате!

Абел, големи красоти има в този сайт!

# 148
Здравейте момичета  Hug
аз днес се върнах от провинцията. Добре че отидохме защото много се сдухах от новината за Харем, та там ме разсеяха. Получих 3 торби с подаръци за бебо от свекъра,купували,шили,плели ... голяма работа са,много сладки неща,също така една финансова инжекция за количка от дядото  Laughing.Моята приятелка се прибра от англия и съм много щастлива, бебчо предполагам е добре,рита шава,мести се,вече се смаях да следя не се ли обръща с главичката надолу. Утре за лекцията ще направя всичко възможно да дойда,интересна е темата и ще гледам да съм на линия.Това от мен и се  Praynig всичко да е наред с нас и бебчовците ни и декември да сме на линия всички.

# 149
Само ако знаете,как ми се ходи на лекцията и на отворените врати в Майчин дом, но трябва да си стоя в нас,докторката не ми разрешава да излизам защото ми е много къса шийката и ме боли като стоя повече от 10 мин права. Бебе мания пропуснах и малко ме е яд да си призная,ама вие нали разказахте какво е имало  Laughing ще разчитам и за утре да разкажете! Благодаря ви предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт