Навън студено стана вече, а в нас расте си ДЕКЕМВРИйското човече

• 14 520
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Eternity, мисля пътувам с тролея към 9 часа, че е по-празен пък и ми е по-близо. Може да се чуем да се разберем нещо за пътуването или направо да се чакаме пред пицарията с момичетата.

Didi, аз ще оставя детето в градината и ще хвана и аз тролея, така че да съм на вашата спирка около 9 часа. но, понеже тролейте са с "особено" разписание и понякога ги няма по половин час, а понякога вървят по 2 или 3 и да се уцели точно тоя дето минава в 9 при вас е жив късмет, та ако можеш излез на спирката около 8:45 и ако трябва ще изчакаш 10-ина минутки. ориентирай се да се качиш от първа или втора врата, аз ще ще ти махна отвътре. като мина с тролея, ако те няма ще сляза и ще те изчакам, така че не се притеснявай!

ако нещо се обърка или се разминем, ще се видим направо пред пицарията! Simple Smile (пък и нали си имаме номерата на GSM-ите)

момичета приятна вечер от мен!
отивам да си прибера малкия от градина

# 151
аз много се чудя,тези обиколници не са ли излишни през първите 3 месеца.мислех,мислех дали да си купя и накрая не взех.мамите с опит да кажат има ли нужда от обиколник
Да, защото те пазят бебо от течение.
Лично аз не препоръчвам кошарите/леглата/ с 3 табли, на мен хем ми напомнят за татово време, хем няма как да закачиш обиколник. Племенницата има такова, и понеже се блъска в стените му, затова спи в преносима кошара  Rolling Eyes
Исках да дойда утре, обаче моят син отново е болен и няма как да стане Confused

# 152
  • София
Eternity, ще гледам да съм там в 8,45. По - принцип има тролей в 8,50 и в 9,05ч., все в някой от тях ще се засечем Wink

# 153
Ето това пък е обиколника на нашата принцеса. Купих го в ибей, доста време го дебнах, че е от минала колекция и вече не се произвежда. Бях си го навила на пръста, много съм доволна че го намерих Simple Smile

# 154
  • София
Ето това пък е обиколника на нашата принцеса. Купих го в ибей, доста време го дебнах, че е от минала колекция и вече не се произвежда. Бях си го навила на пръста, много съм доволна че го намерих Simple Smile
Сбъдваща мечти - прекрасно е!  Peace Със здраве да си го ползва принцеската Simple Smile
Аз до сега тук такива сладки джунглести не съм видяла Simple Smile малко ни е беден избора... Wink
Иначе и аз харесах в нета много сладки модели, но не доставят до БГ...  Може ли да споделиш на коя фирма е?

# 155
Ето от тук е, но пак казвам - от минала колекция е и вече го няма в сайта. Но пък има други красоти колкото искаш.
www.vertbaudet.de
www.vertbaudet.fr
Доставка до БГ не знам дали има.

# 156
Я да се запиша и аз. И малко оплак- оплак. Не стига че не мога да се наспя поради събуждане за WC, болки в ребрата и недостиг на въздух, ами сега пък започнах да сънувам и някакви си кошмари... направо Ужас!!!  #Cussing out

# 157
Здравейте,мамчета!Аз няколко дни не бях влизала да ви чета и днес като влязох и видях лошата вест за Харем много се разстроих.Харем,искренно съжалявам за загубата и дано скоро бъдеш възнаградена.Зная,че  в момента нищо не може да те успокои,но все е нещо когато имаш нашата подкрепа.Радвай се на това,че си здрава а всичко друго ще се оправи.

# 158
  • София
Аз докато седна да пиша и то станало вечер... Embarassed

Аз бях днес на ЖК в Шейново. Бебчето е здраво, чухме му тоновете, дадоха ми обменната карта и болничния. Все едно вече тръгвам да раждам.  Laughing

6u6inka - може да съм те видяла на доплера, имаше много мами да чакат за него. Случайно днес ЖК водеше лекарката, при която раждах Боби и много си бъбрихме. Спомних си преди повече от 4 години какви емоции имах.

На 10. 11 съм пак на ЖК, нали след това всяка седмица викат. Дадоха ми Малтофер, хемоглобина ми е 114. Ще го пия, пък ако имам киселини ще го спра.

Утре няма да дойда на лекцията, защото се налага да отида до работата ми по това време.

Сбъдваща мечти - прекрасен е обиколника! Много свеж и красив, точно за принцеса.

Лека вечер и да се наспите хубаво!

# 159
Момичета, обиколниците са ви много красиви!Чудя се дали да слагам тази част, която е откъм решетките,защото няма да мога да виждам бебо...Също се двоумя дали да взема от по-дългите или по-късите обиколници(които не стигат нивото на решката). Нашата стая е тъмна и не искам допълнително да затъмнявам леглото...
За срещата утре- аз ще дойда с Елмина направо пред пицарията, ще гледме да сме до вратата Grinning

# 160
Привет на тумбачетата и от мен Simple Smile

Аз си харесах ето този на Christior, имаше ги на Бебеманията изложени и хубавото е, че се продават отделно от спалния комплект:

Abel, този комплект си го купихме-одеалце, обиколник, чаршафчета и хавлийка. Просто е страхотен,100% памук. За радост и в Шумен имат представителен магазин. Малко е по-скъп , но качеството  е супер.  Препоръчвам го горещо.

# 161
Хоп и аз да се запиша днес. Гледам говорите за обиколниците ,  тъкмо днес си взех и аз ето го и моя  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292759&pid=8572411
Много са сладурски вашите. Grinning

# 162
  • София
Ех, колко съжалявам, че няма да мога да дойда на лекциите този месец. Утре няма да мога, а в четвъртък съм на лекар. Поне лекцията да беше на Плиска, ама за мой късмет е в ЦУМ ...

Надявам се следващия месец да мога да се присъединя Simple Smile

Abel, много хубави неща има на този сайт - явно бебеманията е била полезна, сега съжалявам, че не стигнахме до там.

А обиколниците ви са много хубави. Нашето легълце е с решетки от всички страни, така че за да не духа, смятам да сложа. И аз се чудех как ще виждам бебо и може би няма да слагам обиколник от предната страна.

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 19:26 от maigto

# 163
Добър вечер и от мен!
Гладам за обиколници си говорите,ама аз не мога да се включа,защото съм си купила от сгъваемите кошари,а за тях не трябват обиколници!
Днес обикалях малко по бебешките борси и си харесах доста нещица!Помпа за кърма на AVENT,стерилизатор електрически на Chico,залъгалки на NUK,защото AVENT нямат каучукови.....абе доста неща!
И да ви се похваля купих си сутиен за кърмачки на фирма Дона Балона-български,памучни!Не са първа хубост,но се надявам да вършат работа!
Желая лека вечер на всички и спокойни сънища!!! Hug Hug Hug

# 164
Здравейте и от мен. Няколко дни не бях влизала, но досега ви изчетах. Лошите новини от предната темичка и мен много ме разтроиха.. моля се всичко лошо да е зад нас  Praynig

Чух се с моя приятелка от София, която ходила на изложението и останала много доволна, доколкото разбирам и другите, които сте ходили също сте доволни.

С нетърпение очаквам лекцията в четвъртък.. междувременно съм яхнала метлата у дома, ама всичко много бавно и трудоемко ми се струва... оставих си гладенето на бебешки дрешки като най-приятно за накрая, иначе изобщо не обичам да гладя..

Общи условия

Активация на акаунт