Навън студено стана вече, а в нас расте си ДЕКЕМВРИйското човече

• 14 521
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • София
И аз днес чистих, подреждах... Ама мнооого нещо бавно ми върви Simple Smile
Бръмча, бръмча... и си мисля, че много съм свършила - съдейки по умората - а то минали 2 часа и свършената работа на половина  Crazy Embarassed
Явно тумбачето си казва думата Wink
Започнах и с прането не бебешките дрешки - сега чакам да приключи сушилнята и да ги подреждам  Laughing

# 167
А аз не мога да си харесам обиколник и за сега ще го оставя за нататък. А и съм решила на първо време да сложа възглавничка на стените на леглото. Мисля си /живот и здраве/ да изпера всичко през декември, защото и без това само отварям чекмеджетата и се любувам на дрешките на бебка.  Heart Eyes С колко спални комплекта се сдобихте? Моите за сега са два и май ми се виждат малко.  newsm78 Поне още един ще си направя. Май се вманиачавам вече с избора на дрехи, одеялца и т.н. - гледам всичко да е 100% памук, да няма разни апликации, които да боцкат ooooh! Уж избирах избирах и някои от гащеризончетата са 80% памук, 20% полиестер. Сега и калъфа на матрака се оказа, че не е 100% памук. Но явно не може всичко да е както го искам.  Wink Кажете ми от къде да купя подобни гащеризончета Вече купих такива на Захи, но искам разнообразие.

Сбъдваща мечти
много е сладурски комплекта.  Simple Smile

stassi как ти казаха да го пиеш Малтофера?

# 168
Чаена, защо не дойдеш с Тони? Аз утре ще съм с Ивана.

# 169
Здравейте, кукли  Hug

Ще прегледам албума и се надявам да се разпознаем утре   bouquet

Мойта бебка пак се е обърнала седалищно  ooooh! Доки каза, че почти не е виждала такава гимнастичка  hahaha

Хубава вечер и до утре  Hug

# 170
Здравейте,

тия дни голяма офанзива в нас продадохме си и двете коли и компютъра  Laughingдокато купим нови съм като вързана Crossing Arms

за жалост няма да мога да дойда на лекцията утре много ме е яд....Нена разчитам на теб за информация Hug

Абел страхотен комплект от къде мога да си взема такъв?

Сасано виж в Щъркела за такива гащеризончета тип пижамка нали?

Днес ми подариха олио на Веледа за перинеума, помага за еластичността на тази област дано има ефект Peace

за малката Алекс Praynig Heart Eyes

хубава вечер от мен  bouquet

# 171
И аз д ави се отчета -днес бях на трета фм с бебка всичко е наред ,вече е 2075кг и е спряла темпото с разстежа ,има вероятност да излезе нормално бебенце до сега беше голяма все ибързваше а сега ми казоха че вече не е ,но само тя си знае работата да е жива и здрава Hug
аз обиколници още не съм купила но съм харесала ,само че още незнам каква ще е нашат кошарка и за това не смея ,тези които харесах са с размери ,но ще ме е ят ако не ги намеря в магазина като реша да ги купя
 честито за покупките на всички мами - и аз вече си искма количката коята съм си избрала ама сякаш ще изчакам още мъничко ,а и сег ав началото на ноември започваме ремонт и тук ще е някаква лудница след ремонта отивам и всичко си купувам

# 172
  • София
Сасано - сутрин по 1 хапче. Взех си дъвчащи. Ще кажа утре какви са последиците.....
Такива гащеризони гледах в магазинчетата по Иван Асен, ама не знам дали ти е далеч??? Едното се води някаква бебешка борса, на витрината има страхотни жълти дрешки, одеала и т.н. Другото магазинче се казва Мравчица, оттам си взех много сладки бодита.

Аз също няма да си купувам обиколник, защото сме с преносима кошара. Нали уж ще се местим напролет. Но и за Боби не съм имала, не съм усетила липсата му.

Invisible - опитай с гимнастика за перинеума заедно с кремчето. Иначе мускулите няма как да ги стегнеш.  Peace

# 173
Инвизибъл, ще си водя прилежно записки и ще докладвам. И за темата за кърменето, която беше в МД и за нея ще докладвам, много съм доволна, страшно полезна ми беше  Laughing

На лекцията в МД дойде представител на Веледа, едно много приятно момиче, обясни ни накратко какви продукти предлагат и каза при въпроси да й звъним, тя ще помага. Аз мисля да пробвам чая им за кърмачки, на една от лекциите казаха, че чайовете за кърмачки помагали. Мислех тези дни да ви кажа точно за това олио за перинеума, добра идея ми се стори. Аз нали съм секцио и мен много не ме вълнува, но за мамите, които ще са нормално - аз определно бих го пробвала  Peace

Абел, ама много красиви неща има на този сайт, станах разногледа  Crazy

Лека нощ и приятни сънища на всички мами и бебчовци!

# 174
Сбъдваща мечти, ама прекрасен обиколник! Знаеш ли как ще отива на нашата музикална въртележка на ...коя беше фирмата...някаква като бобче, Бийнс нещоси, пее много хубаво и висят животинки от джунглата, а тялото й е като палма:)

Кика,  Тони е сополив и кашля. Не искам да го водя при бременни майчета, а Плиска ми е далеч, а и не съм се записала за утре. Иначе май баща му си е вкъщи всъщност....можеше и да ги оставя сами, но по-добре да ги проконтролирам, да оздравеят и да дойда другата седмица!
Ако има шише на авент подарък...пфу, ще изпусна! Няма начин да ми платите един вход /на заем/ и да ми вземете подаръчето, нали... Joy
Поздрави на Дора!   bouquet

Лелеее, какви са тези цени за одеяло 100 лв?! Вие ме убихте! Аз мислех, че сме дали много за Тони, неговите 2 най-скъпи неща бяха от по 45 лв /чувалче и одеяло/, а комплекта за леглото в пълен вариант, даже с дублаж на чаршафите дойде 50-60 лв! ooooh! Тези хора с магазините и определящи цените не са на този свят имам чувството...
Майка му уши още комплекти и сега пак ще шие за бебо ако има време. Така мога да си ги направя каквито искам точно. Ако не тя, аз ще ги ушия, колко му е.

# 175
stassi и аз от тази вечер съм на Малтофер фол 2 пъти по 1, на вкус са добри и се дъвчат, но се притеснявам за последствията. ooooh! А  тези магазинчета ще разгледам съвсем скоро, по към орлов мост ли са?

Invisible точно пижамки се водят.  Peace А аз защо Штъркела така го отсвирих при обиколката? newsm78

# 176
Здравейте мамчета ! И аз се записах за лекцията утре / т.е. днес / Ще ми е за първи път и много бих искала да се " присламча " към вашата групичка. Ще отида да разгледам снимчиците , и дано ви разпозная ! Ще ми бъде мно-ого приятно да се запознаем !

# 177
ДОБРО УТРО! smile3525
  food010за всички раннобудни мами
Мнооооооогоооо  smile3524ми се спи, тези киселини са ужасни  Shocked- цяла нощ. Отивам на ЖК и кардиолог, и ако успея да се вместя във времето идвам на лекцията.С някой от вас вече сме се виждали.

# 178
                                              Здравейте и от мен!
 Харемче много съжалявам,знам че нищо не може да те успокои,но след всяко зло идва добро,дано при теб е в двойна доза.
 Аз не съм писала от седмица, но бях в болница заради кръвното,но вече се прибрах и сега вече само ще почивам май и ще раждам секцио това ми каза доки.
 А с беба всичко е наред. А за покупките почти всичко съм си купила,остана ми само количката,но още не съм си харесала.
 е това е от мен желая ви лек и усмихнат ден. Peace

# 179
  • София
Добро утро от мен! То не, че съм спала. Само, че при мен не са киселини. Просто не ми се спи и това си е....Ще се опитам през деня да не лягам. Явно стоенето у нас не ми се отразява добре, а само 2 дена съм била, лелеееее.  ooooh!   ooooh!

Сасано - и аз хруснах сега Малтофер, да видим. Нали видя, че пише по време или след храна? А на теб защо 2 пъти? Много ли ти е нисък хемоглобина?  newsm78

Приятна лекция и пишете после!

Общи условия

Активация на акаунт