Навън студено стана вече, а в нас расте си ДЕКЕМВРИйското човече

• 14 539
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
добро утро и от мен
някоя от мамите ми беше изпратила ЛС обаче  нещо се случи и недможах да го прочета.мога ли да я помоля да ми го препрати Wink
благодаря предварително Hug

# 181
мами,като отварям форума ми излиза прозорчето за ново лс обаче немога да го отворя.и преди отгоре имах прозорец за съобщенията а сега нямам.някой може ли да ми помогне newsm78

# 182
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Тази нощ и аз не спах - то хрема, то киселини... пък и половинката похъркваше  Laughing
А когато съм заспала, той пък каза, че аз съм похърквала Embarassed - ами то с тоя нос... ама да види и той какво е Crazy

Invisible - аз още не съм купила комплектчето, но на каталога са дадени следните магазини на bebe Christior за София, както и на сайта:  http://christior.com/?t=contacts
Мисля, че и от сайта може да се поръча Simple Smile

Снощи майка ми донесе разни неща за мен и подаръчета за бебето - та за моя голяма изненада се оказа, че е взела хавлийка точно на тази фирма - със слонче и мишка Simple Smile Много е готина, много ми хареса  Grinning

Чаено момиче наистина са им височки цените, но пък са хубави - даже хавлийката им е двойно по-плътна от тези, които аз съм купила...

Сасано - аз пък се оказа, че съм се презапасила с такива памучни пижамки, та ходих да купувам от тези плюшените Simple Smile Аз за първите месеци съм наблегнала 95% на този тип гащеризончета като основно облекло, но тези, които са от памучно трико са значително по-тънички и исках да имам и по-плътни дрешки, които да стават и за навън.
Иначе не си само ти вманиачена - и аз гледам етикети да не драскат, чета съдържание, даже половинката ми следи покупките дали стават за сушилня... абе луда работа Simple Smile но предполагам, че като се роди мишлето ще вляза в релси Wink
Иначе магазинчето-борса на иван Асен и аз го знам Simple Smile  като тръгваш по Иван Асен от Орлов мост, пада се отдясно след около 200 метра, срещу градинката при Райфайзен, ако вървиш по десния тротоар няма как да го изпуснеш Simple Smile

# 183
  • София
мами,като отварям форума ми излиза прозорчето за ново лс обаче немога да го отворя.и преди отгоре имах прозорец за съобщенията а сега нямам.някой може ли да ми помогне newsm78

Миленка, освен прозореца който ти излиза, най-горе в ляво имаш линк към личните съобщения Simple Smile
Пише Здравей МиИв, а отдолу има линк - например 5 лични съобщения.
Оттам винаги можеш да си влезеш в личните  Peace
Пиши ако се оправиш, че да го изтрия този пост Simple Smile

# 184
Добро утро и от мен!
Аз също се включвам към мамите,които не могат да спят.Избягвам да спя следобед уж,за да мога вечерта и то накрая какво става?Нито следобед,нито вечер.Сън не ме лови по цели нощи.Имам чувството,че ще се побъркам вече.
Видях,че някои от мамите коментират Малтофер Фол.Аз го пия(дъвча) от около 2 месеца.Вземам го 2 х 1 хапче,най-често сутрин и вечер след храна!Явно ми е доста нисък хемоглобина и затова така!По принцип съм чувала,че от него можеш да се запечеш,ама аз засега слава богу нямам такива проблеми!Дано и при вас да е така!
Желая лек,усмихнат слънчев ден на всички мами! Hug

# 185
Привет и от мен, мамчета! Днес съм на ЖК и нямам търпение, че не съм ходила от месец и няколко дена. Надявам се всичко да е ок и да ми кажат кога ще ми дадат първия болничен. Praynig Hug По мои сметки трябва да е от 7 ноември.  Heart Eyes Днес си точих зъбите да си купя новия брой на списанието Моето бебе и аз и се разочаровах като видях, че вместо него продават по будките каталог на всичко необходимо за бебето. Чудесен е да, обаче в крайна сметка тази информация я има и в интернет и е малко безмислено да давам 6 лева за листа с цени и кратки описания. Crossing Arms

# 186
Здравейте, мами!

Днес за първи път съм на запис на тонове и ми е много любопитно какво е, що е... За съжаление обаче не мога да го съчетая с лекцията, но още 8 работни дни и излизам по майчинство Simple Smile

За онези гръцки креватчета, на Бебемания ги имаше, дадоха ми каталог, а сайтът им е http://www.martis93.com/component/option,com_virtuemart/page,sho … id,135/Itemid,42/ Само че магазинът с креватчетата бил в Манастирски ливади на ул. Бяло поле не знам кой си номер. А за цените - изложеното креватче, което после става на диванче, беше 720 лв., не знам за останалите. Но в Mothercare имат сладки креватчета от масив на прилични цени, за разлика от супер сладурските обиколници, комплект с чаршафчетата, които са скъпички, но пък много хубави... Сега ще трябва да си изпрося един комплект като подарък от някой доброволец Simple Smile

За маслото за перинеума - какво съдържа това на Веледа? Още преди месеци четох една статия, в която препоръчваха ежедневен масаж на перинеума с масло от Rosa eglanteria (май шипка на български) и имаше обяснение как се прави този масаж, само че аз нещо не го разбрах и само се мажа отвън (и от от 2-3 дни насам Simple Smile. Казват, че правело кожата по-еластична и предпазва от разкъсвания. Да видим...

А за бебешки дрешки - в мол Скай сити има един магазин "И за мама" с немски дрешки и бельо. Имаше и бебешки камизолки, бодинца, пижамки и т.н., но на немски цени - по 15-20 лв. Ограничих се до един колан за бременни, който придържа корема, даже спах с него, за да не ми се "изсипва" коремището на една или друга страна, много е удобен.

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

Алекс, бори се с вирусите, ние сме с теб!  Hug

# 187
miIV там дето преди ти е било прозорчето с личните сега трябва да има една синя стрелкичка и от нея излизат.на мене вчера също ми бяха изчезнали ,но така стана.дано съм ти помогнала с нескопосаното си обяснение.  Embarassed

# 188
Добро утро, тумбачета!  Grinning

stassi от последните изследвания преди 2 седмици хемоглобина ми беше 117 и лекарката ми каза да пия по 1-2 таблетки през ден. Но моят мъж изчисли, че за моите килограми нужната доза е 27 мг. дневно. В Малтофер Фол въпреки, че се съдържат 100 мг. желязо /от клиничните проучванията, които четохме се усвояват в най-добрият случай до 12% и то приети по време и след хранене/ и за това в началото ще пия по 2 таблетки. В понеделник ще давам отново кръв и ще видя има ли ефект.
siseto84 и аз точно от запек/разтройство се притеснявам, но явно си е до организъм.

abel
ще го намеря, лесно звучи.  Simple Smile

# 189
  • София
Ето ме и мен набързо  Hug

Сасано, Стаси, за какви последствия от Малтофера споменавате? За нас или за бебето? Ясно, че е химия, но все пак щом е за бременни да е по-пречистен вариянт newsm78 ......И аз го пия от 2-3 месеца, но по себе си не забелязвам някакви "странични" реакции (  Mr. Green все още)

Чаена– и на мен цени за детско спално бельо над 100 лв. ми се струват супер надути и необосновани #2gunfire......Та качественото хасе 4-5 лв/ метъра (а е и двойна ширина). Аз съм взимала за баткото да му шие майка- излиза 15  лв/ цял комплект.  А и имаш възможност да си избереш цвета и съчетанието Peace

BG_Desi....и мен ме интересува маслото за масаж на перинеума, сега му е времето да почваме Peace. Четох, че може и с обикновенно масажно масло( без добавки)

# 190
Бръм от Малтофера са възможни тежест в горната часта на корема, запек/разтройство и черни изпражнения за нас. Ти си още едно потвърждение, че страничните въздействия не важат за всички, което е обнадеждаващо.  Mr. Green

Хайде момичета, като се върнете разкажете за лекциите. Много пропускам.  newsm78

# 191
Здравейте Hug

Invisible - опитай с гимнастика за перинеума заедно с кремчето. Иначе мускулите няма как да ги стегнеш.  Peace

да разбира се с масаж и гимнастика иначе звучи нереалистично да се намажеш и хоп готово  Wink то си го пише и в указанието Peace

Сасано не е лош магазина, като цяло изглежда неугледен но има дрешки от много хубав български памук.  Peace

Деси в съдържанието пише: бадемово масло, житен протеин, комбинация от етерични масла...пише да се прави масаж на перинеума 3-4 пъти на седмица за около 5-10 мин. А гимнастиката е просто да си стягаш мускула, можеш да свикнеш да го правиш по време на уриниране като го прекъсваш. Пише още и че е хубаво да се започне от 34 г.с Simple Smile

аз пия Малтофер от 5-6 мес. някъде и никога не съм имала проблеми...пу пу де да чукам на дърво!

# 192
Аз също мисля, че цените, за които се говори за спален комплект са прекалено високи и неоправдани, но всеки си знае джоба  Wink

Ники, пиши какво става с малката Алекс, наддавали вече?

Хубав ден на всички   bouquet

# 193
Нещо се притесних. Ударите на сърчицето са на долната граница.
Нормално ли е да са по-ниски, когато бебчето спи?
Досега винаги са били 140-150 удара, а снощи Балев ме притесни като ги измери - 115.
Следобед съм на запис на тонове, но снощи сънувах толкова ужасии, че реших да попитам и вас.

# 194
Да като спи може да са по ниски, миналия път и при нас бяха 130 а преди това всеки път ги измерваха 140-150 у.мин. и док каза че те си варират постоянно. Но наистина 115 са нисички, доктора какво ти каза?

Общи условия

Активация на акаунт