Навън студено стана вече, а в нас расте си ДЕКЕМВРИйското човече

• 15 187
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Йоанка, не се шашкай, позвъни и на твоята докторка, потърси и друго мнение. Той самият какво ти каза? Според него притеснително ли е? Знаеш, че е капацитет и доста хора се вслушват в думите му. Ако трябва пак отиди и попитай при него. Няма как да избегнеш притеснението, но час по-скоро си изясни нещата, за да се успокоиш и пак да се усмихнеш. Heart Eyes

# 196
Здравейте, сладурки  Hug

Йоанка, аз също мисля, че трябва да се консултираш с още някой лекар. Може би е нормално  Praynig  Praynig
Ники, как е Алекс?  Heart Eyes

Аз се връщам от лекцията на "9 месеца" - беше много полезно и приятно. Останах с много добри впечатления от лекторката и ще следя за нейните лекции.  Peace
За съжаление не се разпознахме с другите мами декемврийки  Sad Мисля, че седяхте зад мен, на втората маса до прозореца, нали? Мислех да ви попитам след лекцията, но така бързо си тръгнахме... Дано в четвъртък да се срещнем   bouquet

# 197
аз днес купих едно боди за моя принц.100% памук обаче на пипане ми се струва малко грубичко newsm78 незнам.като го изпера може би ще омекне,но сега.....наскоро четох че повечето от вас кату купуват гледат да е 100% памук и на вас ли ви се срувава така или само на мен.
Йоанка,и аз съм чувала че ударите на сърчицата на бебчовците варират постоянно.не се притеснявай,консултирай се с още някой лекар за да си спокойна.
Ники, Praynig Praynig Praynigза малката Алекс

# 198
Точно Балев ми каза, че са на долна граница и ме прати на запис на тонове, аз затова се ошашках и съответно сънувах какви ли не сценарии..
А и пъпната връв още е увита около вратлето, което не му хареса. Препоръча секцио.
След малко отивам при моята докторка, да видим.

# 199
Йоанка, стискам палци всичко да е наред и довечера да спиш спокойно и да сънуваш сладки бебешки сънища. smile3522

# 200
  • Велико Търново
Здравейте мамчета! HugДнес ходих за болничният си и доктора ни подари биберонче и карта за отстъпка в Лъки Ленд Grinning. Надявям се нещата да продължат да се развиват добре и по план. Успехчета на всички!

# 201
Йоанка всичко ще е наред-само спокойно.На нас веднъж ни беше 120 и казаха,че е ниско.преслуша го пак след 2 часа и се беше оправил и така.Но наистина потърси и друго лекарско мнение,защото на мен тогава ми казаха,че не е добър признак. оказа се ,че бебка просто е спала,но ако не беше така?не искам да те плаша просто му обърни внимание,за да се успокоиш и да не притесняваш спящият бебок  Hug

# 202
  • София
Здравейте!

И аз преди малко се прибрах от лекцията! Много ми хареса, запознах се с част от мамите. Беше много приятно!

Шарк, да седяхме на втората маса! Трябваше да се обадиш, но нищо другия път Wink

Йоанка, отиди на запис на тоновете. Там най-добре ще ти кажат, защото записват по половин час. Дано всичко да е наред с бебка! Praynig

# 203
ЙОАНКА-СПОКОЙНО Hug Praynig ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД

# 204
Здравейте,мами!
Йоанка  Praynig дано всичко е наред!отиди за всеки случай за още едно мнение!Ще чакаме после да кажеш какво са ти казали.
Ники  Praynig Praynig Praynig за Алекс!

# 205
Някой ням али вести от eternity? Дано всичко е ОК!  Praynig

# 206
Здравейте мами  Hug
лекцията наистина беше приятна, а и кафенцето след нея Wink
аз купих на прибиране повивалник и си поръчах стерилизатор,утре ще ходя да го взема.До в къщи има един магазин "бебе" който предлага на бертони продукти,много изгодно,още когато си поръчах леглото видях разлика в цената с другите магазини от 40 лв  Shocked ,коша за кола с 10 лв по евтин та с продавача си станахме вече приятели и си поръчвам от него,стерилизатора и той е бертони(за микровълнова) остана ми само количка,термометри,нокторезачка и памперси и сме готови  Grinning обаче никъде не мога да намеря термометър за бебо който да не мери температурата в дупето  Confused а таткото държи да не е в дупето  Party та ако знаете някакъв друг от къде мога да купя ще съм благодарна да споделите. Иначе на бебо почти всичко е изпрано и мисля да го изгладя по нататък ,че то ще се загуби смисъла от сега да ги изгладя. Йоана,казвай какво е положението  Praynigвсичко да е наред

# 207
eses в Комо видях термометър-беберон - 20 лв.

yoyoana
бебчето е спяло, и моята госпожица днес е толкова неподвижна цяла сутрин не помръдна - бях готова утре сутринта да отида до Шейново.

# 208
Yo, нали като говорихме за граници, долната е 120. Балев е казал 115? Значи отиди за второ мнение, да следят бебето как се чувства, много те моля! Hug

# 209
eses къде се намира този магазин бебе, че и аз съм фен на Бертони и съм си харесала даже и количка от тях http://www.bertoni-bg.com/1_6.php в оранжево и екрю  Simple Smile ако наистина там е по евтино и не е много далеч от нас може да отидем да го разгледаме... между другото в Щъркел наистина е доста евтино, аз по принцип не робувам да гледам за цени но ми направи впечатление, че там ританките бяха по 1.80, а плюшените гащеризончета по 10-12 лв, аз където иначе да гледам все под 16-18 лв не бях купувала.Всичко там е поне с по 3,4, лв по евтино включително и храните и чайовете.

Мами, разкажете ако на някой му се пише повече казаха ли нещо интересно,което да прави силно впечатление за малките бебоци и тяхното отглеждане Simple Smile

П.С. интересно ли беше в Майчин дом? (за тези които са ходили)

Общи условия

Активация на акаунт