Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 15 006
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
  • Видин
Здравейте!Аз бях сред Юлките 2008 ама загубих бебето!Искам да ви пожелая успех и много хубави бебоци!И аз ще се включа скоро в отчетните пак  Praynig
Успей ма всички  Hug

# 211
  • USA
Здравейте, честито на тези които са си видели точиците,аз нямам търпение за това smile3501.Моят мъж е риба, а аз съм водолей,при нас той е по-добрият.Имам въпрос,правите ли секс, и имате ли болки в яйчниците?И още нещо от време на време имам някакво бежово течение. newsm78 :Преди няколко дни имах, днес сутринта пак?И още нещо ,вие които чакате близнаци имате ли такива в рода си, защото аз страшно много искам близнаци,но нямам такива роднини?  twin_neutral

# 212
Маймунче правихме секс веднъж само откакто разбрахме ,че съм бременна защото ни е страх преди прегледа   - не ме боля Laughing А за течението си го имах почти през цялата първа бременност имам го и сега- светло бежово на цвят

# 213
Здравейте!Аз бях сред Юлките 2008 ама загубих бебето!Искам да ви пожелая успех и много хубави бебоци!И аз ще се включа скоро в отчетните пак  Praynig
Успей ма всички  Hug

Успе ти желая и много вяра - скоро да се похвалиш

# 214
Ети ще си има две  newsm32 newsm32 !!!!  newsm44 newsm44 newsm44  ето  я и първата мама в отбора с близначета!!! Браво!!!

Mixilena добре  дошла при нас  bouquet  bouquet  bouquet

Фелисити относно фолиевата киселина - д-р Стаменов ми е предписал по две хапчета на ден Неофолик, но може би защото при мен е асистирано забременяване, не знам!

Маймунче и аз имам постоянно течение, но при мен е по-скоро с бял цвят. А за близнаците - една приятелка сега е бременна за втори път с близнаци (като Ети Wink ), но в родовете им се случва за пръв път. Така че НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ!!  smile3503

Относно кафето и цигарите! Не пуша! А кафе не пия от 19-ти май Mr. Green

Относно секса! Както знаете мъжът ми е в чужбина  Mr. Green

Берушка каза, че и ти си рибка - кога ти е рожденния ден? Simple Smile

Amanita много съжалявам за загубата!!!

# 215
  • София
Ихааа Ети...честити точици, ще станат прекрасни, сладки  newsm30 newsm30! Това е страхотно...леле колко се радвам - ти си ударника в отбора за сега Heart Eyes
Мixilena честито и добре дошла в отбора! Както са ти казали другите момичета това е страхотно! Напълно нормално е да си объркана, но дечицата са наистина един голям дар - сигурна съм че ще се справиш:))
Относно течението да ви кажа аз никога не съм имала, но точно от първия ден закъснение такова зверско течение получих..Sad Предписаха ми свещички и сега е малко по-добре но все пак го има - било нормално...
Аз първата седмица (след закъснението) имах ужасни коремни болки - все едно всеки момент ще ми дойде и секса за туй малко куцаше, но сега нямаме проблеми;)

# 216

Берушка каза, че и ти си рибка - кога ти е рожденния ден? Simple Smile

На 22 февруари ми е рожденният ден. А според калкулатора на БГ Мама между 8 и 22 февруари трябва да започна да усещам бебето. Мислех си, че ако го усетя на 22 ще е страхотен подарък за рожденния ми ден  Heart Eyes А твоят рожден ден кога е?

# 217
За зодиите - аз съм Овенче а скъпичкия ми е Водолей.Аз съм голям инат и трябва да стане каквото кажа  Laughing - мъжа ми по принцип е много кротък мъж и послушен но настъпиш ли го и каже ли не това означава завинаги НЕ -  Laughing Докато моя инат е преодолим и ако малко ми се понастоява може и да отстъпя при него това неможе да стане.така ,че всички казват ,че Водолеите са меки - но  те са от тези тихи води,които в същото време са и дълбоки  Laughing Малката също е Водолей  Simple Smile - а братчето живот и здраве ще е РАК

# 218
Диди напълно съм съгласна за мъжете водолеи!! Wink

Берушка наистина страхотен подарък ще получиш Simple Smile  Аз съм на 6-ти март

# 219
  • София
Диди напълно съм съгласна за мъжете водолеи!! Wink

Берушка наистина страхотен подарък ще получиш Simple Smile  Аз съм на 6-ти март

amanita , съжалявам за загубата ти, дано господ ви дари с бебенце много скоро  Praynig чакаме те при нас  bouquet

момичета, водите с мъжете водолеи,  явно тази година им е на бебета Grinning някоя везничка няма ли  Flutter мен корема днес ме понаболва побоцква и кръста също ме боли цял ден ниско долу, имам течение от 5 дни , но бяло без  сърбежи, мисля,че е нормално
лека и до утре с нови сили Hug

# 220
Ети, честити ти две точици!Много да се пазиш!
Аманита, много съжалявам за загубата ти!Пожелавам ти успех и скоро да се похвалиш! Hug
И аз съм така с течението - много неприятно нещо!Аз и през първата бременност имах!А за секса - правихме два или три пъти ама аз нещо не мога да се отпусна!Ще видим занапред как ще е!?

# 221
Добро утро!  Hug

amanita, гушкам те силно!  Heart Eyes И нали знаеш, че няма да те изпускам! Wink Вярвам, че скоро и ти ще се зарадваш!  Hug

didikar, хареса ми това - "а братчето ще е рак"! Simple Smile

mixilena, да пишеш пак! Надявам се, че не съм била много рязка и не си се разсърдила. Просто много от нас тук със зъби и нокти са се борили да видят двете чертички! И ако не си била готова за второ, просто е трябвало да го предвидиш и да не го допускаш!

# 222
Добро утро Hug

Гале и мен кръста ме боли от няколко дни, а за течението - имам го и аз. Нормално е!! Четох, че така организмът се предпазвал от инфекции Wink

Кой е наред със следващата точица Simple Smile

Хубав ден на всички  bouquet

# 223
  • в мечтите си
Добро утро и от мен!
Сиси ♥♥ в никакъв случай не си ме засегнала  Wink
.Проблема е ,че родих секцио и имах доста проблеми,като цяло предното раждане беше някакъв ужас  Sad ....Снощи казах на таткото и той първо пребледня разбирайки какво става,но после се поуспокои и ми даде кураж.На мен лошо сутрин не ми става все още,но пък  ме мъчи това неприятно течение...в петък имам час за преглед в една частна клиника някъде около драгалевци.Незнам къде точно се намира,не съм от София,но брат ми ще ме води.И така лек ден на всички,аз сядам да уча ,че съм и студентка последна година ,и ме чакат изпити  Crazy
Лудвам вече.....

# 224
Здравейте!На мен днес ми се повръща яко, боли ме корема, но след като пих но шпа, малко се поуспокоих. Доста силно ме заболя и много се уплаших! Ох, нямам търпение ве4е да ходя на доктор.
Ети, 4естити две то4ици! Много се радвам!
Приятен ден на вси4ки от мен!

Общи условия

Активация на акаунт