МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 20 293
  • 343
  •   1
Отговори
# 135
По незнайни причини първият пост не ми излиза....Пробвах няколко пъти.....Първоначално всичко си бе наред, но след това нещо му ставаше...Питах, но отговор не получих......Ще питам пак!

Ето и ноемврийските рожденници:

umbrella Ноември:
Яни - 1.11. 2005г. на JuliS
*щурчо* - 01.11.1967г. *щурчо*
Владимир - 01.11.2005г. - на Райка
Александър - 01.11.1997г. на betunga
Лиана - 02.11.2000г. на greta.kr
София - 03.11.1997г. на cvyrche
Димитър – 03.11.2006 – на mim99
Петко - 03.11.1989г. на bo_slavova
Мария - 04.11.1999г. на cvyrche
Зорница - Анастасия - 04.11.1994г. на pete_to_
Никълъс - 07.11.2003  на wright
Марио - 07.11.1998г. на Rozita1
Анета - 9.11.1967г  Пипи 67
Борис  – 09.11.1973г. на katrin74
Антон и Марио-09.11.2006г. на elito-3
Генчо -  09.11.1996 г. на pepena
Ивелина - 10.11.2004г. на Мери
Митко - 11.11.1965г. на hella
Крум - 12.11. 2001г. на didy_bg
Михаела- 14.11.1996г. на nizamova
Кирил-15.11.1996г. на mi6imadi
Никола - 16.11.2006г. на Сбъдваща мечти
Александър - 16.11.1993 на monda
Калоян - 17.11.2003г. на desi_jul
Кристиян -18.11.1999г. на мис арк
Теодора - 18.11.1995г. на KiDBeRRy
Христо и Йордан - 19.11.2007г. на DessiJ
Михаела - 20.11.1999г. на Neve
Калина  - 22.11.93 г. На Lilibon
Тома - 22.11.1979 на chatpatka
Александър -  23.11.2005г. на inamina
Антон - 24.11.2000г. на chatpatka
Гергана - 24.11.1990г.  - на *щурчо*
Калоян  -25.11.1998г. на Червената шапчица
Васко – 25.11.1992г.. - на Reina333
Радослав  – 26.11.1965г. на Маня
Виктория -27.11.2004г. на Vqqra
Милена - 27.11.1970г. sweetkids_mama
Теодора - 28.11.1968 -  СуперТеди
Мартин - 28.11.1998г. на chicco_r
Александра и Явор - 28.11.2007г. на estrella
Павел - 30.11.1990 на ani69
Андрей - 30.11.2007 г. на Rozita1
Никола -  30.11.2001г. на Ясмина

Юле, чакаме снимки, разказ...А за Яни не съм съгласна,че е мъничък....Вече е голям мъж! Желая ви хубаво изкарване на рожденния ден и да го целунеш от нас!

sivanova добре дошла! Чакаме хубави постове от теб!

Скъпа Цвет, Свате.......винаги си ми пред погледа! И винаги те чувствам близо до мен! Точно до компютъра е папрата ти, навира ми се в лицето от време на време, а сангониума е станал неузнаваем. С Исусовия венец - макар и плешив - също се разбираме отлично. Да питам...въпреки,че не ми е работата.....Но Дивна хубавица ще стане на 2 г. съвсем скоро......Нещо работа на хоризонта да се задава?

Помилвана, Помилвана.....хубаво е по-често да казваме Благодаря! И винаги има на кого да ги кажем......Благодаря за благодарностите към мен! Да ти кажа и аз се чудя Албенка как е мъжка мама - една нежна, усмихната.......не и личи,че има 5 мъже в къщи.......А за сватосването.....моля, моля...един ден ще си търся комисионната......

Скъпи наши липсващи мами.....прегръщаме ви и ви чакаме слънчевите и лъчезарните постове!

# 136
Джулка ,честит рожден ден на Яни!ДА ти е здраво момчето и много радост да ви носи!

# 137
Да е жив и здрав Яни! Винаги весел и щастлив! Hug

Сиванова, добре дошла и чакаме повече подробности! Hug

Помилвана, страхотна игра, и въобще страхотни идеи научавам от теб. Благодаря ти! Hug

Момичета, утре сутринта най-вероятно ще участвам в Канал 1, в "Денят започва" , във връзка с програмата за детегледачките. Стискайте палци да се справя, че направо ми треперят мартинките. Като знам как се изложих в Часа на мама, миналата година....Някъде към 8,20 до към 8,40.

Целувки на всички!

# 138
  • София
Записвам се, да не загубя пак темичката.  Laughing
Радвам се, че имаме нови попълнения в редиците- мама Монда и мама sivanova. Добре дошли!   bouquet
sivanova, ти си направо герой, да гледаш три дечица с толкова малка разлика!  Hug Да са ти живи и здрави, лека бременност и леко раждане ти желая!  Hug

Ние сме добре, Галето папка и наддава.  Simple Smile Вече раздава и усмивки. Ето една малка фотосесия:

Засега усмивките ни все още са редки и не съм успяла да я "хвана".  Simple Smile

Мамо Цоци, успешно лечение ти желая!  Hug

"Белла" вярно са се уплашили да не им изядем баниците.... Joy

nadiaeuro, успешно представяне утре!

# 139
Добро утро, мили майчета!

Мамо Цоцоланке, комисионната я имаш! Виждам, че обичаш и цветенца, ще видим със сватята как да се отчетем.
nadiaeuro благодаря ти. Понякога се изчерпвам, понякога съм пълна с идеи като коте с въшки... Май първото е при умора, а второто при простор и обич в душицата  newsm78. Но се радвам да споделям и научавам нови неща - нали идеята е да даваме най-доброто от себе си на децата. Гледах предаването с теб.  smile3501 Изглеждаш чудесно. Радвам се, че ти внесе допълнителна гледна точка. Допъвахте се като излъчване с другата мама, защото истината е хубаво да се каже и по мек, и по неотстъпчив начин.

Мила Сиванова, прегръщам те специално. И аз като теб имах честта да стана набързо многодетна. Забременях с второто, когато първото беше на 5 месеца, а с третото, когато второто беше на 9 месеца. Е, на практика на най-голямото му оставаха 3 месеца, преди да навърши 3 години, когато имах 3 деца. И аз на 23 години станах многодетна.newsm63
Да ви кажа моите момичета стават трудно сутрин в 6 и 15 за да се приготвят за у-ще. Иска им се да си полежат, понякога мрънкат, понякога и аз кипвам като гледам часовника и темпото. Днес разнообразих обичайната ни раздумка на кафе и какао със забавно общуване на английски. Хем преговорихе и научихме нови думи, хем се посмяхме и с настроение се нагласихме. Ама то разнообразието се ражда с лекота, ако таткото сие свършил добре работата в милото отношение и грижа, за което му благодаря публично.  bowuu
Вчера по препоръка на 1 мама гледахме със съпруга ми страхотен филм - "Преследване на щастието". Препоръчвам го на всички. С Уил Смит е - драма с дълбок замисъл, по истински случай.  Peace

# 140
  • Варна
Наде, съжалявам, но те изтървах - гледах Канал едно от 8.20 до 8.45, но темата беше само и единствено политика и избори.
Има ли линк, където да те видим?

Суиткидс мама
, чакаме и уловени усмивки на малката бебка!  Grinning

Помилвана, от теб струи идейност и обич. Всеки път ми става хубаво, като те чета.   bouquet

Дива ИП, Дивнето и ясла? Толкова голяма ли е вече? А сякаш оня ден се роди...

И - честит рожден ден на порасналото момче Яни!

Габи не съм я засичала отдавна. Имате ли идея дали всичко с тях е наред?

# 141
привет маминки. на всички които съм изтървала-  newsm59 да сте живи и здрави и мнооооого щастливи. добре дошли на новите мами иособено се радвам за сиванова-поздравления за дечицата и стига да имаш сили и време  задължително те включваме в подготовката за празника,щото всяка помощ ще ни е мноооого от полза. загубихме доста време в изчакване на Белла и сега ще трябва да се стягаме бързо и да започваме.
иначе ние бяхме два-три дена при свекито в Ямбол и се прибрахме снощи изморени ,но много доволни-чудесни хора са-на сина си приличат/т.е. на мъжът ми де-и аз да си го похваля публично/

Цоци управяй се бързо,че като дойдете в Пловдив да се набърборим  newsm47
Наде съжалявам ,че не те гледах,но вярвам ,че си се представила подобаващо.   bouquet

# 142
Днес празнуват семействата на София, Димитър и Петко! Пораснали или не, винаги ще са наши скъпи и обичани деца! Много късмет ви желая, милички!

Да питам...въпреки,че не ми е работата.....Но Дивна хубавица ще стане на 2 г. съвсем скоро......Нещо работа на хоризонта да се задава?

Искаш да кажеш, че вече не се интересуваш от снахата!? Всъщност - зададе се и аз я ...хванах... Започнах от петък, засега 3 пъти седмично по 4 часа следобяд... После ще видим! Работодателите са малко кофти, та ще видим колко време ще остана. Дивна я гледа бабата (въй, въй - да не повярваш чак)...

Скъпа Цвет, Свате.......винаги си ми пред погледа! И винаги те чувствам близо до мен! Точно до компютъра е папрата ти, навира ми се в лицето от време на време, а сангониума е станал неузнаваем. С Исусовия венец - макар и плешив - също се разбираме отлично.

Сега е момента да го подстрижеш - за да се разклони - става много хубав. Мен пък ми умря калата (майката на твойта), та ще търся друга такава едра да я гледам, че много ми харесваше. На пресаждане вадех по 5-6 луковички и всичките ги подарявах, а сега няма кой да ми даде и една... Sad.

ама като ме питат за какво са тези точки това се сетих, а бях забравила че спомена че мъж ти ще ходи в Индия 

Не разчитай само на точките и индиите, чувала съм че трябвало и  с.кс  Joy....
Помилвана, много хубави почини, жалко че не съм така спокойна като теб!
Суити, страшна е момата - да я изхрускаш направо! Пу-пу!
Наде, никъде не си се изложила - браво на теб!
Ели бон, нещо за вас да споделите - отчитате само присъствие , а как сте що сте, какво правите....
Каишке, добре върнала се - браво! Една мама да си похвали свекитата... Ашколсун на теб и на тях!

# 143
  • Пловдив
Ето ме и мен,
от скоро бабата и дядовците се включват активно да помагат за децата. Малката даже е при майка ми от понеделник до петък, колкото и да съм против, но няма начин.

За събирането ще се включа с удоволствие, само казвате как и с какво, че ми е за пръв път.

# 144
Мами, все отлагах да ви помоля - утре е много важен ден, стискайте ми палци...

# 145
Пеши,успех! babydust7За каквото и да става въпрос!

Наде,и аз те гледах!Беше спокойна!И с нищо не си се изложила!

Мади отиде на първата си екскурзия - в Копривщица!Само за днес,но вълнението е голямо.

Сиванова,и аз да те поздравя -  welcome

Цитат
Не разчитай само на точките и индиите, чувала съм че трябвало и  с.кс 
    hahaha

# 146
Здравейте майчета  HugЗагубих се за малко, и от утре пак зачезвам .Да отдам дължимото на имащите повод да почерпят
 newsm59 Яни  на JuliS,*щурчо*  ,Владимир на Райка ,Александър. на betunga ,Лиана на greta.kr ,София на cvyrche ,Димитър на mim99 ,Петко на bo_slavova ,Мария  на cvyrche и Зорница - Анастасия  на pete_to_ Tada

pomilvana много хубав РД. Ммммм, какъв романтичен мъж Малко на патерици ...но от все сърце ти желая вашата приказка да не свършва никога !
sivanovabouquetдобре дошла
sweetkids_mama,завидзях ти ...и аз искам да гушкам малко сладко бебче ...и да ми мерише  Blush
kaishka, Раде ,Блещулке , бройте ни и нас помощници
Дива ирландска пешеходка newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Мади отиде на първата си екскурзия - в Копривщица!Само за днес,но вълнението е голямо.
Знам какво ти е hugСофи миналия ден беше в Айтос до зоопарка .15 мин. маха като чистачка на автомобил преди да тръгне , а после без да се сети да ми звънне цял ден
Цоци , с теб съм  Praynig
И накрая да ви споделя ,че съм благодарна за всичко ...дори и за не толкова приятните моменти в живота ми , ако не съм си взела поука , то поне са ми помогнали да оценя истинси хубавите неща .
Утре  отиваме  при мама .Даже не ни очакват ...изненада ще е , макар че тези дни честичко ме пита дали няма да си отидем .Няма от къде да знае, просто майчина чувство ...каква природа само
Стискайте ни палци да се върнем живи и здрави .....и малките да не повръщат от Бургас до Априлци  Wink
Прегръщам ви ...всички !

# 147
Здравейте,
ще бъда кратка, защото вчера Криси ми счупи буквата К (на БДС) и сега, за да пиша трябва постоянно да превключвам на фонетична
Има ли желаеща мама, майка на момиче (може и повече от едно да е), да участва в предаването на Марта Вачкова - Жените. Темата е: Как се възпитава момиче? Превадането е на запис и ще се снима в четвъртък, от 12 до 13 ч  Даже молят, ако има две желаещи мами да участват, ще бъде по-добре
Пишете ми на лични, днес следобяд
Цвети я няма, а аз не мога да участвам по разбираеми причини  Laughing, така че много се надявам на вашата инициативност  Hug

# 148
немога майчета да чета сега...извинете ме...довечера като се разка всичкият този народ...дето ме преследва от сутринта... тогава Hug
пускам само снимки - без разкази Embarassed
Пампорово - среща Колъп `08
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304533
рожден ден Яни - 3г.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304615

приятно гледане! Blush

# 149
немога майчета да чета сега...извинете ме...довечера като се разка всичкият този народ...дето ме преследва от сутринта... тогава Hug
пускам само снимки - без разкази Embarassed
Пампорово - среща Колъп `08
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304533
рожден ден Яни - 3г.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304615

приятно гледане! Blush
МНОГО ПРИЯТНО БЕШЕ  Hug
Освен страхотния ти син (да е жив и здрав и много да ви радва),и приказната ни природа ( в което се убеждавам за кой ли път bg),много ме кефи тридневния купон .....Малей какво ли не давам да съм и аз там нейде ....Виждам представила си ни добре ...все си в центъра , макар че една госпожа беше се възползувала от момента и здраво нападаше таткото на Яни  Laughing
Ееее, важното че сте си изкарали страхотно .Ще чакам да разкажеш, макар че снимките говорят мноооого .
И накрая да ти пожелая( и на всички от нашта кръвна група) още безброй такива маси  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт