Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 397
  • 233
  •   2
Отговори
# 195
  • Видин
Е какво скачате срещу "чудо"-то.Все пак това е реклама. Няма как да напишат - обикновеният крем Судокрем...нали?  Crazy
Иначе аз съм много доволна от него. Но все пак всяко дете си е индивидуално и няма как да действа еднакво добре при всички, имайте го предвид  Peace

# 196
  • Велико Търново
И аз съм изключително доволна от този крем. Дадоха ми мостра от него още в болницата и след това пак такъв си купувам.

# 197
От раждането сме с него Peaceизключително доволна съм и аз Hug

# 198
  • Габрово
С баткото го използвах и останах доволна, единствения минус беше, че го нямаше в България, сега пак сме с него.

# 199
доволна съм  Peace

# 200
имам един въпрос за крема. извинете ме ако вече сте го обсъдили.
може ли судокрема да се ползва ежедневно (при всяко сменяне на памперс) или само ако е подсечено бебето?

# 201
  • Видин
Пише, че се ползва профилактично.Консултирах се и с дерматолог и сега редувам Судокрем и Биодерма  Peace
Ползвай го без притеснение

# 202
През първия месец на бебчо бяхме със Судокрем, доволна съм от него, използвах го често. Впоследствие ползваме крем "Здраве", когато се наложи.

# 203
Него ползваме и съм доволна. Peace

# 204
И аз таки бих го нарекла този крем- Наистина е чудо.
Много бързо подейства като имахме проблем.

# 205
  • Пловдив
имам един въпрос за крема. извинете ме ако вече сте го обсъдили.
може ли судокрема да се ползва ежедневно (при всяко сменяне на памперс) или само ако е подсечено бебето?

Аз го ползвам от първия ден,мажа на всяка смяна на памперса,и не съм видяла проблем,наистина е страхотен,препоръчвам го с 2 ръце.

# 206
на нас ни подариха в родилния дом, се файда. става, но не виждам разлика с другите.

# 207
Да попитам за какво използвате този крем, само при подсичане или и за друго помага.

# 208
  • Видин
Може и при екзема  Peace

# 209
И аз съм страшно доволна от този крем.Препоръчах го на една приятелка,на която бебенцето се беше подсекло и то се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт