Big Brother 4 - страшният съд

• 46 865
  • 3 186
  •   1
Отговори
# 3 045
  • София
За мен Филип е от този тип мъже, които обичат да им се прислужва, а те да седят, като някой бей и да командват и обиждат.А такива най ги мразя!

# 3 046
  • Абсурдистан
Добро утро  Hug

И за мен Филип е точно такъв тип мъж:
За мен Филип е от този тип мъже, които обичат да им се прислужва, а те да седят, като някой бей и да командват и обиждат.А такива най ги мразя!

не го искам да ми се разплюва пред екрана. Ще  Sick когато го видя някъде легнал /а това е постоянно/ и разплутите му телеса висят, а от устата му се стича лепкава плювка по адрес ан Косьо

# 3 047
За Филип ми беше жал, когато беше Тошко, сега ми е направо противен Sick

# 3 048
  • Абсурдистан
За Филип ми беше жал, когато беше Тошко, сега ми е направо противен Sick

И при мен така се получи

# 3 049
  • София
Жена му като каза, че още нищо не сме видели от Филип, очаквах нещо много интересно. А то какво видяхме - плюене, обиди, пиянски истории и скандали. Ако жена му обича такива неща , може и да и е интересен, но аз лично не обичам нищо от изброените, а от алкохолици изпитвам ужас.Не, че съм имало допир с такива, но си изпитвам ужас, защото са неконтролируеми.

# 3 050
На Филип жена му едва ли е толкова възхитена от пиянската му страна. Нали Филип караше Марти да имитира жена му и скандалите им след запоите му - заплашвала го, че ще го напусне. Чудя й се на акъла на тази жена, че толкова много иска дете точно от такъв нестабилен, алкохолизиран мъж. Не ми изглежда подходяща среда за дете....

# 3 051
  • Абсурдистан
На Филип жена му едва ли е толкова възхитена от пиянската му страна. Нали Филип караше Марти да имитира жена му и скандалите им след запоите му - заплашвала го, че ще го напусне. Чудя й се на акъла на тази жена, че толкова много иска дете точно от такъв нестабилен, алкохолизиран мъж. Не ми изглежда подходяща среда за дете....

Аз това имитиране съм го пропуснала, но и аз й се чудя на тази жена.

Хубаво, сега момичетат ще отделят от техните си пари и ще й платят забременяването. Ами след това. Как ще живее това дете. Всяка вечер ще гледа пияния си на мотика баща, ще му слуша скандалите, излиянията.....
Абе не е хубаво това нещо.....

# 3 052
Гери, ето линк (към 2-рата минута) :  http://www.vbox7.com/play:03845596

Филип още като Тошко не ми харесваше. Много злъчно коментираше как съквартирантите пренебрегвали Тошко, все едно че той би правил нещо друго на тяхно място. После в истинската му визитка ми направи впечатление това повтаряне, че семето му трябвало да оцелее, как си представял двамата си сина да щъкат, а той щял да похарчи парите за ядене и пиене. Хвалел се в къщата, че имал скътани пари, но явно не за инвитро. И това тежко, агресивно пиянство съвсем ми го опротиви. Направо побъркан ми изглеждаше като давеше Камен в джакузито, не изглеждаше като игра, и Камен май бая се стреснаCrossing Arms

# 3 053
  • някъде там
Таня си оскубала с на Марти пинсетата мустачките и и излязли пъпки hahahaЕто на от пинсетата е!
Кой каза , че Таня има мустаци, а ? А?  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 12:52 от илонитка

# 3 054
А Жоро я светна че с пинсетата на Марти кви простотии правили в самолета, та тя чак ръждясала. Joy На Танчето много драго й стана като чу. Joy

# 3 055
Жоро и Таня се разплули в градината - Жоро обарва коремчето на Таня. Жоро се ебава че има нужда от липосукция. Таня вика "Няма да си го дам, мое си е!" Хах, напълни ми душата.Laughing

Почнаха да говорят за пъпки.... На Таня вече й излезели навсякъде, по ръцете също. 
Таня: Няма по гадно нещо на света от тва да имаш пъпки!
Жоро: Стига бе, има толкова по гадни неща, недей така...
Таня: Не бе, сериозно, ужасно е, имаме едно момиче в селото което е цялото в пъпки, знаеш ли кво е гнусно...

Оле, пак подхванаха етническия въпрос. Таня коментира как след страшния съд Жоро бил споменал че циганите гласували за Таня... Бързо приключи спора, слава богу, той й каза че това било съвсем нормално, тя не се сопна и така.

# 3 056
  • джакузита макузита
До колкото си спомням Иванина и Манол имат рожденни дни на 03.11
Да, грешката е моя, наистина е утре, извинявам се.   Peace

# 3 057
Аз бях за КАМЕН но вече го изгониха

# 3 058
  • София
folkmaniq1, регистрира се само да си пуснеш линковете ли?Това което е написано няма връзка с темата, Камен отдавна го няма.

# 3 059
  • София
folkmaniq1, регистрира се само да си пуснеш линковете ли?Това което е написано няма връзка с темата, Камен отдавна го няма.

Mr. Green Верно Peace Поне нещо адекватно да беше написал, да не биеш на очи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт