*~Арабска магия, българска стихия и любовна олелия за 92-ри път~*

• 41 290
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
МИЛО МАЛКО МОМИЧЕ ЛИНДА,
bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bdbaloni
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ПОРАСТИ УМНО И ДОБРО ДЕТЕ

РАДВАЙ МАМА И ТАТИ И БЪДИ ВИНАГИ ОБГРАЖДАНА С БЕЗГРАНИЧНАТА ИМ ЛЮБОВ

# 181

Честит Рожден Ден, Линдичка!!!
Желаем ти много здраве, радост и безброй сбъднати мечти!!!

# 182
Марси-да ти расте красиво и послушно порасналото момиче!!!Не знаех,че е октомврийче и тя Peace

Много сладко си говорите тука,какъв е този чат?
темата не ви ли стига бе,приказливки,леле,леле Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да ви кажа познавам турци,които четат много по-добре Коран от повечето араби,
говорят арабски и изобщо са на ясно със сунна и хадити..,машаАлла!
Това обаче са хора,които са учили в религиозни училища извън България.
Има и такива,които четат Коран на арабски,но меко казано изповядват нещо различно от сунитския Ислям.
А най-големия % са тези,които се водят мюсюлмани по име и до там..
Има обаче ,,възраждане,, в БГ в последно време и много новоприели Исляма  Heart Eyes Wink

Страхотна-семейството ти какъв Ислям изповядва,ти не знаеш основни неща май,женена си за християнин нали?
Сигурно сънят е знак да се замислиш,Аллах да те напъти по правилния път ти пожелавам,все по-голям интерес да имаш и да научаваш нови неща,
както занеш Исляма засяга всички точки на живота и можеш да намериш много полезни и приложими неща. Peace

LinnaLove- сложно е твоето   Thinking  6 месеца заедно ли живеете,с детето ти ли?
На твое място не бих рискувла,преди да познавам човека добре,ти познаваш ли го твоя алжирец??

Мунсун Рейн-едни от малкото постове на тема Ислям в темата,с които съм на 100% съгласна,невероятно  Crazy Laughing трябва да те почерпя, Wink

Хариетке-по вашия край казват,че всичко може да се види...ама сатанистка Rolling Eyes
За съжаление обществото  на Сатанистите се разраства и в България,сайтове,форуми...дори искат да ги регистрират като официална религия Rolling Eyes
Бих те посъветвала да държиш децата далеч от нейните,знаеш ли я какво им говори..
Сега си се представих колко невинна бих изглеждала пред мама-сатанистка с черно було и сатанински символи Joy

Свеър-правя дуа и за трима ви!

спирам до тук и отивам в чата,тука не мога да насмогна,там ще видим  Blush

# 183

3. Фаза на усилено изучаване на исляма, чиято кулминация беше осъзнаването, че едва ли не цял живот съм била мюсюлманка без да го знам, и официалното приемане на исляма за моя религия, и мой начин на живот.

Това много ми хареса,поне пет от арабелките са достиганали до същият извод Grinning

Невена-е как мъжо не те пуска,брей ама Naughty!Да съм във Франс-да те извеждам,ама не съм Sad,жал ми е така-прави партита у вас!!!Като го няма г-на WinkС децата естествено,на женските партите тук,децата са в пъти повече от жените.

# 184
Babeli, ясно защо не намираш време да пишеш  Laughing доколкото схванах, намекваш, че принцът се е върнал...Поне говори ли повече за страната си и смейството си, след като сега е пресен, пресен?

Марси, след толкова много пожелания си помислих, че може да приемеш моето мълчание като нещо лично, затова се чувствам длъжна да обясня на всички. Аз също съм от непразнуващите рождени дни. Честитките обикновено ги прескачам, но моля никой да не го взема лично. Приемете го, че моите обичаи са по-различни от вашите  Grinning

Пожелавам на дъщеря ти всичкото щастие на света, но не защото има рожден ден, а защото всеки един ден искам всички деца да са много щастливи...поне докато са деца.

Лили, ясно ми е какво имаш пред вид. Много хора твърдят, че са мюсюлмани, но като почнат със свободните интерпретации се хващаш за главата...Нека си вярват в каквото искат, но не е редно да заблуждават дугите и да твърдят, че това е ислям. Какво говорим на хората е отговорност. Аз се придържам строго към първоизточниците.

Спокойна нощ на всички   smile3525

# 185
Честит Рожден Ден Линда!

Бързо расти,
голяма порасни
и най-голямото щастие
на мама и тати бъди!!!

# 186
  • Paris, France
Невена-е как мъжо не те пуска,брей ама Naughty!Да съм във Франс-да те извеждам,ама не съм Sad,жал ми е така-прави партита у вас!!!Като го няма г-на WinkС децата естествено,на женските партите тук,децата са в пъти повече от жените.
- ами ей така не ме пуска. Крещи, търтанисва, че имам домашни задължения и трябва да се занимавам с децата, а вика, че не ги гледам. Даже майка ми му предложи да ме изведе. Не обича да е с хора а аз не искам просто да излезем и да се гледаме и да няма какво да си кажем. Не мога да правя партита у нас, не иска гости и даже на децата не позволява да канят приятелчета у дома, те и нямат, милите. Имаме само 6 големи чинии и две купички. Мрази да купува полезни неща а харчи като луд навън. А, не ми дава да ги уча на български щото не разбирал кво говорим. И да дойдеш не можеш ме изведе. Дори като съм канена у приятелка и отивам с МАЙКА СИ се довлича. Дойде и в БГ на среща на майките - 30 жени и той сам мъж. Аз на сина ми му помагам за домашните, но той засега е в първи клас, по-нататък ще видим. Не бих ги дала да учат на език, който не зная добре. За тебе като ти е трудно за детето с домашните по арабски - няма ли курсове в училище? Тук ако майката е чужденка и е неграмотна или полуграмотна детето има право на безплатни часове за писане на домашни. Има и курсове по френски за чужденки и е много гот, защото има безплатна ясла към тях и стол и аз исках да ходя, за да си почивам, ама били само за чужденки. Арабски колко време трябва да се учи, за да се знае на ниво, така че например да може да се следва университетска програма на арабски? Не ти ли тежи като трябва да поълваш документи? Турците, които знаят арабски къде са го учили? Аз не се виждам в страна, в която не зная езика. Мисля, че ще се побъркам. Арабски пък хич не се виждам да науча и само като го видя ме заболява главата. Хайде, лека и се надявам един ден да излезем и да се натанцуваме.

# 187
Добро утро,май този чат ви взе акъла Mr. Green-никакви ви няма

Хари,никога не съм виждала сатанисти(и май нямам желание Sick)-дано Бог просветли съзнанието им Confused
желая ви хубав и успешен петъчен ден

Дерзай Тед-нали е петък Wink

Амал-благодаря за линка Heart Eyes Heart Eyes

# 188
Невена,голяма фурия е твоя човек-така както го описваш,на човек би му се сторило,че преувеличаваш,особено като го види човек на снимките-съвсем ведър човек...но пък на
срещата с жените-30 към едно във ваша полза,сигурно се е чувствал неловко Wink
а децата ти са много хубавки на снимките...а и ти също  bouquet

# 189
  • София
Здравейте арабелки,
Дуа, разконспирира ме.. Mr. GreenТолкова ли е прозрачна радостта ми в петъците като край на работната седмица? newsm78
Ама то при мен угодия няма...Събота и неделя ги чакам с нетърпение, а като дойдат и трите девойки ми разкажат играта, друга песен почвам да пея..Че да съм на работа по-добре било.. hahaha
Марси,на патерица да пожелая на Линда много здраве, безгрижно детство и усмивки!  bouquet
Момичета, този чат верно ви обсеби...Ама това е в мой плюс.Нали този път се предполага, че аз трябва да се пробвам с изготвянето на новата тема.А както пишете по-бавничко, май ще разполагам с необходимото време да разуча нещата.. Wink

# 190
Добро утро на всички,

Невена, а няма ли желание той да учи български, та да ви разбира. Според мен децата трябва да говорят езиците на родителите си, в техен плюс е. Много съм съгласна с тебе, трудно е да се живее в страна, чийто език не разбираш. Това ми създаваше големи проблеми в Пакистан, постоянно трябваше да съм зависима от някой, защото там повечето неща се уреждат с много говорене. Макар, че английски е официален език на администрацията, това не ме улесняваше кой знае колко....

Дуа в Лондон има един квартал, където могат да се видят много сатанисти наведнъж. Ако промениш желанието си ще те заведа. Като излезли от филм на ужасите са.

# 191
Добро утро, хора!
Как сте тази сутрин, празнуващите починаха ли си вече от многото емоции?
Водна лилия, с ръка на сърце си признавам че не съм наясно какъв ислям се изповядва в нашия край и пак признавам че нямам претенции да знам дори и основни неща, възпитавана съм в общочовешки принципи, религиозно възпитание нямам тъй като и родителите ми не са навътре в тази материя, да съпругът ми е християнин, но нито за мен нито за него различната религия не е пречка, както той уважава нашите празници така и аз неговите.

# 192
добро утро и от мен
найстина този чат ви взе акъла тук пишете все по малко Simple Smile Grinning
след малко и аз ще се присъединя там
Simple Smile
много целувки и успешен ден

# 193
Ди, не й трябва на Дуа чак в Лондон да ходи, в Студентски град също се намират  Sick  мен поне ме е страх от тях.  Виждала съм преди как палят огньове. В нашия блок има някакви  не ги знам какви са, що са, на външен вид са като ГАРВАНЪТ, и на прозореца им се вее одрана котешка кожа  Confused  А миналата зима като минавах покрай контейнерите видях някакво замръзнало месо, сякаш зайче, но с дълга опашка- явно коте, сигурно са си го държали във фризера  Sick
И на Благоевград в общежитието имаше една откачакла, сума ти съквартирантки избягаха от нея, не им издържа психиката. То грима й дрехите й бяха нищо в сравнение с умрелите прилепи, дето ги пускаше върху спящите си съквартитантки. Имаше едно "колие", представляващо парче кожа от което стърчат набучени пирони  Rolling Eyes А основнито занимание на нея и компанията й беше да поругават гробища  Confused

Не знам доколко вярват и служат на сатаната, но със сигурност  ги кефи да плашат другите хора, да са отритнати, някаква форма на протест  Confused

Теди, и аз споделям петъчната радост. С нетърпение очаквам петъците, за да мога цяла нощ да будувам, да се мотая и да легна призори  Simple Smile

# 194
Честит Рожден ден на двете принцеси Линда и Рая!
Много здраве и безоблачно детство!

Общи условия

Активация на акаунт