*~Арабска магия, българска стихия и любовна олелия за 92-ри път~*

• 41 320
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Кате,прсто ме уби със "сатанинския" си пост! Twisted Evil
Елип,аз и вчера ти честитих рожденичката.Но нека и днес - да ви е жива и здрава, много да ви радва, а и вие нея!  bouquet

# 196
Elip, честит рожден ден на Рая,
пожелавам и едно безгрижно,
много щастливо и изпълнено с емоции детство!!
На теб пожелавам да си най - добрата
и щастлива майка на света!!   bouquet 
Hug

Когато живеех в старата квартира, едната ми съквартирантка беше сатанистка. Носеше се в черно, посещаваше гробища, но не беше чак толкова покварена да ни плаши с прилепи. Занимваше се яко с магии, обаче. Не беше лош човек... помагаше ни винаги с каквото може, но не знам защо се занимаваше с това. Един път, няма да забравя, понеже аз се носех тогава само с бяло... дойде едно момче на гости в нас, а трябваше да се запознаем. Беше като сблъсък на ангел с дявол - аз бяла от глава до пети, а той в черно, с оня дългия шлифер, и дет вика Катето - кожени гердани и гривни с пирони и разни черепи... ужас. Не му стана приятно, а аз се чувствах прекрасно. Слава Богу, не съм ги виждала отдавна. Ама лоши са тия работи - доколкото чух сестрата на това момиче (също сатанистка и магьосница) е починала при някакъв инцидент - алпинизъм, нещо от сорта...  Rolling Eyes И аз съм чела доста книги за магиите - като се започне от "обикновени", та до призоваване на духове... И то покрай нея, защото тя ни разказваше как душата и се отделяла от тялото...  Rolling Eyes Добре, че спрях на време...  Praynig

# 197
Египтянките и кандидат-египтянки , вижте това   Laughing   http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1136389867

# 198

4естит Рожден Ден на двете кукли4ки Линда и Рая да са много здрави и  6тастливи   bouquet

# 199
Ох, тръпки ме побиват от разказите ви.
Аз съм виждала сатанистите само в ролята на случайни минувачи и нямам желание да ги видя в някаква друга, по-близка до мен роля. Доскоро си мислех, че това е просто мода, че така си се обличат само, а тя работата била много по-дълбока и зловеща. Бива, бива форма на протест, ама да 'протестираш' по подобен начин дори като имаш вече деца ми се струва малко прекалено....

# 200
Добър да е деня и от мен. Не сколасах за закуска, но се появявам за обяд. Малкия е влязъл в някаква серия и се буди всяка вечер към 4 часа и откарваме в гушкане и приспивни песни до към 5-6, та снощи пак сомнамбулствах и тази сутрин го зарязах на баща му да си отспя. Между другото се сетих вчера и искам да ви питам, при вас обрязват ли се момченцата, някой правил ли го е, как беше процедурата и след това как им понесе? Ще ме извините ако въпроса не е уместен, но на нас ни предстои сега тази процедура като се върнем в ЮАР и ме вълнува има ли и други, които са го правили. Невена Виролан твоя мъж наистина е явно самотник по душа и няма нужда от компания, но има и такива хора. Говори му повече, обясни му, че го разбираш, но ти си по-друг тип човек и имаш нужда от контакти с други мами да си обменяте опит най-малкото. Ако пък не е съгласен сигурна съм, че има други прекрасни качества и знаеш как е в живота, както и в брака вечно трябва да правим компромиси, важно е обаче да са и от двете страни  Wink А това за сатанстите направо ме потриса и мен, как не ги е страх тези хора да се забъркват в дяволии не знам, но това си е направо игра с огъня. Гледах навремето един много хубав филм с Ким Бейсингър на тази тема ама как се казваше сега не мога да се сетя. Тя отглеждаше детето на сестра си наркоманка, а сестра й се забърква с такива едни сатанисти и искаха да го отвлекат, все такива ужасии. Въобще не ме влекат такива тъмни течения, религията за мен е носител на мъдрост, светлина и любов и не мога да приема каквото и да е течение, носещо в себе си омраза, тъмни ритуали и заклинания  Twisted Evil

# 201
Биби, започваш интересна тема. Как не сме се сетили мъжките майки да обсъдим въпроса за обрязването. Всъщност може и да са го обсъждали, в някоя от ранните теми.
Нашият мъник беше на 2 месеца, когато го обрразя лондонски доктор, който е обрязал хиляди еврейчета и мюсюлманчета. Всички твърдят, че е по-добре тази процедура да се извърши колкото е възможно по-рано. Докторът ни каза, че евреите го правят когато детето е на 3 дни. Аз лично съм много доволна, възстановяването беше само един ден, тоест поплака малко повечко на деня след обрязването. Приложиха метода на пръстена, абсолютно безкръвен , и както твърдят, и безболезнен метод. Слага се едно пръстенче, което след няколко дни си пада само. Гледала съм в едно българско село и обрязване чрез изгаряне...абе не знам как се нарича точно, ама използват нещо като горелка. Детето беше на около 2 години и първо плака много от уплаха, че го бяха хванали непознати хора. Но след самото обрязване стана и започна да тича и да играе. Чувала съм и за случаи на усложнения при по-големички деца.

# 202
Египтянките и кандидат-египтянки , вижте това   Laughing   http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1136389867

Кате,това даже го съобщиха по централните новини миналата вечер. Peace Хареса ми идеята с процентите  Laughing Но статистиката за съжаление е доста потресаваща. Sad

# 203
  • по пътеката

елип, 4естит рожден ден на нашата  приятелка и съскорпионка! много късмет ,но преди вси4ко здрава и на мама  и на тати да е слън4ицето! да пуснете снимки ,ако празнувате!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug
рейн, за празниците празнуваме, защото сме две култури и две религии в къщи! трудното беше  първата година, много ми беше трудно да приема, 4е не сме на еднакви емоционални вълни за разли4ни събития от живота! особено за раждането и смъртта! техните празници си ги приемам като нормални дни, те моите като такива! но раждането на дете, нашето гардже си е събитие ,което като изклю4ително 4удо си остава едно от събитията заслужаващи по4ит! ина4е защо толкова да се по4ита майката в исляма?!  а децата тука имат малко радости и без това, не знам дали изобщо някое има нормално детство сравнявайки моето и на децата ми и на тукашните! голяма мъка ми е в тази насока!

# 204
Марси, супер е, че успявате да съжителствате мирно при това положение   #2gunfire   Peace

Това за детството ми прозвуча тъжно, та се връщах в началото на темата да гледам къде живееш...аз нали съм късопаметна...та, викаш в Тунис нямат много радости децата...Би ми било интересно да разбера на какво се дължи това. За съжаление и аз имам подобен проблем, не мога да реша къде е най-добре да расте детето ми. Връщам се назад в миналото и виждам, че детство като моето е вече неосъществимо...Ние сме висящи, между 3 държави, но принципно сме в Лондон, а мразя мисълта детето/децата ми да си изживеят детството там. Въпреки шарените домове и училища,богатата материална база, многобройните групи и курсове, люлките с меко под тях...и какви ли не още джаджи и удобства, всичко ми се вижда толкова ....синтетично. Мдаааа, за съжаление винаги ще имам своето детство за сравнение.

# 205
Здравейте,прекрани арабелки!!!Оле,че ми липсвате,в последно време никаква възможност нямам да Ви навестявам и ми е много тъжно...     Cry
Искам да Ви попитам има ли някакво значение според тамошните вярвания това да сънуваш Пророка Мохамед и Фатима...?Много странно,щото нито съм ги виждала,нито каквото и да било...Но пък имам над вратата на магазинчето ми закачена ръката на Фатима,успях да си купя последната от Дар за горене,в София,и бях безумно щастлива!През цялото време чувствах необходимост да я държа в ръката ми,като привличане на магнит...Много странно,преди време пък сънувах,че Господ ме спаси от голяма опасност,но бях в църква(значи е бил Христос) и почувствах силата му,видях се със златна корона...Странна работа!
Та ме интересува всичко като символика,ако някой знае нещо,много мерси!

# 206
Най-накрая успях!
Привет, моми4ета и тук!
По темата за сатанизма... моето мнение е, че голям човек не можеш мн да промениш, децата трябва да пазим. В тази връзка, мен повече ме е страх от ЕМО...
Май имаме още една рожденичка принцеска Simple Smile Да е жива и здрава и тя и да я слушат!

# 207

4естит рожден ден Рая

катенце какво стана снощи newsm78

моми4ета ве4е няколко пъти се повдига въпроса за смяна на паролата-днес пак полу4их на ли4ни предложение-та ако сте съгласни да се смени и нова да се даде само на тези които имат албуми и продължават да са с нас
2-страхотна също има 5 теми-решете и за нея
понеже въпроса е сериозен 4акам до понеделник-за да не каже пак някой 4е времето не е стигнало,или не е про4ел навреме

# 208
Честит Рожден Ден Рая!

Елип,много,много здраве,
късмет и щастливо детство на
малката принцеса РАЯ!

# 209
Момичета     ще си позволя  да  се  простя с вас  че то не остана  много    bouquet

и  както е редно  когато някой  заминава  и  не знае  дали ще се върне скоро се  казва  Извинявайте    bouquet

на  всички нови и стари  момичета    bouquet

за  паролата   Деска   шехид   алия   Laughingказах ти че  ще си  изтривам  албума  и  от  този  ден не съм влизала там  Peace
не мога  постоянно да  следя  темите  че и снимките  Laughing

за  обрязването  от  сунна при  мюсюлманите е на 7 ден ,когато се дава името   

а  при  евреите ,по данни на  една  наша симпатична    съфорумка  от  съседната  тема  е  на 8 ден  Peace

на всички  много   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

и  да   оставате със  здраве  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт