Аз съм ФЕВРУАРска мама - винаги засмяна XXII

• 13 455
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Албенче,свикнах с мисълта,че ще съм мъжка мама и дори и да си останат и двете мъжки-ок,няма проблем.Аз вече си ги обичам и няма значение какви са Hug Много мои познати ми казват,че на мен идеално би ми подхождало едно момиченце,защото аз по принцип съм си малко по-суетничка и много обичам да се занимавам с коси,гримове и подобни женски неща. Но от друга страна пък ми казват,че не се учудват на момченцата,които нося,защото съм била душичка,но пък със силен характер и винаги повече съм се разбирала с мъже...Ей голяма автореклама си направих Embarassed

# 166
  • София
Добро утро и от мен  Hug

аз да продължа темата с корема - и аз си го пипам непрекъснато и всеки път се сещам GALL какво беше казала за матката и патката, но не съм усетила да се втръдва повече... всъщност въобще  Peace

Иначе вчера ново усещане имах аз - много странна болка ниско вдясно /хем болка, хем не беше притеснително.../ - предполагам че бебето нещо се е разместило и е опнало някое мускулно влакно /ако въобще има такова на моя тумбак/, което е дало фира...
Аз пак да си кажа, макар че най-веорятно отново бъркам - пак усещам бебето на ново място.. дано да се е врътнало, че искам нормално да се пробвам да раждам Simple Smile

sreburna, ЧЕСТИТО Simple Smile и  Hug за toni_83 - ще го следите и всичко ще е наред
УСПЕХ на всички, на които им предстои преглед днес!!!   bouquet

Мартеничка, за размера на корема - и по мои наблюдения и сега като гледам снимките на виви... май някъде в 24-26 седмица порастването става за два дена буквално...
А иначе видяхте ме как изглеждам и на срещата и после на снимките - преценявате личи ли, не личи ли... но и до ден днешен в транспорта са ми отстъпвали общо 3-ма човека - двама около 20-годишни циганина и един дядо newsm78

Туй от мен за сега
  bouquet и  Hug за всички и ви пожелавам една хубава сряда!

# 167
Здравейте раннобудни сладуранки  Hug

Аз тъкмо приключих с калоричната си закуска и сега се чувствам виновна че изядох тая топка тесто Sad ама какво да правя като сутринта така ми се прияде  Embarassed

Така като ви чета явно бебетата ни си имат таен заговор защото и моето не ме остава да спя през ноща- много рита това човече  Shocked Чак се чудя от къде има такива силички  newsm78 Ама явно от рано ни подготвят за предстоящото будуване  Laughing

Стискам палци на двете мами, които са на ФМ- дано всичко е ок и чакаме добри новини   bouquet
Аз така и още не съм събрала смелост да отида- ама си мисля да го направя към 30 седмица

Да ви се оплача- преди три дена реших да сложа актуални снимки на коремката та да ме видите каква съм карикатура- две клечки забити във фътболна топка, обаче нещо албумчето протестираше и не искаше да ми ги качи  Tired за щастие снощи успях да го излъжа та се изтипосах и аз. Та нз това на проблем в сайта ли се дължеше или проблема беше в моята "велика инжинерна мисъл"  Laughing

# 168
Албенче,свикнах с мисълта,че ще съм мъжка мама и дори и да си останат и двете мъжки-ок,няма проблем.Аз вече си ги обичам и няма значение какви са Hug Много мои познати ми казват,че на мен идеално би ми подхождало едно момиченце,защото аз по принцип съм си малко по-суетничка и много обичам да се занимавам с коси,гримове и подобни женски неща. Но от друга страна пък ми казват,че не се учудват на момченцата,които нося,защото съм била душичка,но пък със силен характер и винаги повече съм се разбирала с мъже...Ей голяма автореклама си направих Embarassed
smile3521 рекламата е добра хе хе.
На мен ми казаха, че е момче защото съм много дива и откачена.  Момиче не ми подхождало.   hahaha Минути за реклама

# 169
Добро утро и от мен сладурки,

MIa и моят ден започна със същата закуска  Simple Smile

Успех на прегледа и да се похвалите само с добри новини  Hug

Момичета мен пък вече почват да ме дразнят. Всяка сутрин като дойда на работа и започват констатациите колко е пораснал корема. Че съм растяла с всеки ден и т.н.  Confused Какво толкова им влиза в работата та да коментират постоянно, ми расте си да какво странно има? Нали има бебче вътре, което расте. Чак започват да се чудя ако наистина корема нараства най-много последните три месеца какво ще правя от другия. Днес сутринта си премерих и обиколката- 89 см. а предния път беше 86/ но не помня преди колко време го мерих/ Ама нали съм дребосък и коремката много стърчи напред.

И аз тази нощ сънувах, че раждам. Ама мен такива сънища  по-скоро ме стряскат, защото съм чувала, че не е на хубаво. И уж ще раждам естествено, пък се оказва, че бебчо е застанал седалищно и доки настоява за естествено. И така се поразбудих.

# 170
Албена13 ама верно,трябва да работим в PR агенция Joy За дивото и откаченото...просто не го споменах,защото като си спомня какви простотии съм правила...и добре че не съм си останала с оня акъл,че незнам докъде щях да я докарам... Даже и докато работех,все правех големи дивотии и смях на колежките.Сега като се видим все ми казват,че голяма скука била настанала откакто ме няма Mr. Green

# 171
foxy81 Ти се смееш за PR но аз това завърших.   baby_neutral
Е значи момченцата ни няма да скучаят с нас.  Мъжките майки трябва да са по луди, че тези мъже са много бесни.

# 172
Хахахаха Joy От сега викам на мъжо,че ще им правя прически тип "гребен" и ще ги правя тип "скейтърчета"  hahaha и на него,горкия, лошо му става,ама какво да направя като харесвам такъв тип хора....шарени и луди глави...Според мен новото поколение трябва да е шантаво и с много по-освободено мислене и не искам да им поставям някакви тъпи и безсмислени граници,които те така или иначе ще престъпват...Аз живея от 22 години с баба и дядо и винаги,когато са се опитвали да ми налагат правила /за каквото и да се сетиш/ аз почти никога не съм ги спазвала.Но това не ме прави лош човек сега.Напротив,радвам се че преминах през някои "етапи" от живота си,които ме научиха кое е правилно и кое-не...
Ей, аз пак се улях в писането... newsm78

# 173
Фоксииии, умре циганката, дето те хвалеше  Joy Heart Eyes да са ти живи и здрави бебоците, пък ако ще да са момчета   bouquet

Карбо, ти си изглеждаш бая бременна  Outta Joint странно защо хората са такива егоисти  Rolling Eyes аз например в поликлиниката като отида с малкия, никой не ме пуска, хем съм бременна, хем с малко дете и пак всеки се прави на разсеян, ама здраве да е!

Днес съм решена да ходя до НОИ, хем да си взема един индивидуален код, хем да питам за тая база, че нещо всеки ми казва различни неща  newsm78   после ще докладвам, че и без това ви притесних май безпочвено  Wink

Според мен мамите с по-малки коремчета трябва само да се радват - хем не им тежи толкова, хем по-лесно се прибират после, а връзка между корема и големината на бебето няма, гарантирам ви  Wink

Аз днес точно заради колегите и "пипковците" реших да не ходя до офиса днес. На мен всеки ден ми казват, че раста с часове, а един колега от ИТ отдела вчера дори се изцепи: Лелеее, не съм предполагал, че можеш да станеш толтова дебела, нали после пак ще заприличаш на човек  hahaha Joy hahaha тъкмо той си тръгна, дойде друг, който пък ми каза: А, отдалече те обърках за някоя лелка с тея паласки  ooooh! Добре че се знаем добре и знам, че си ме обичат, че щях да ги взривя  Mr. Green hahaha обаче си казах, я си ходи вкъщи, там милото все ме лъже, че само на корем съм растяла  Blush

Успех на прегледите днес, момичета. Мия, д-р Велковски е прекрасен човек!

Десика, точно това се чудех днес, ако в третия семестър ще се расте тепърва, ще ми трябва рампа с наклон, за да се търкалям по-лесно  Embarassed

А, пропуснала съм три отговора, оле, оле, не мога да не се въздържа да не кажа, че и аз съм парче ПР, та да ме вземете в агенцията Simple Smile

# 174
Добро утро!

Относно пеенето - аз съм тотален музикален инвалид. Като запеех на Мария и тя се разплакваше три пъти по - силно... Confused  Mr. Green

Коремът ми най - вече дъщеря ми го обсебва, както се вижда и на снимката. Всеки ден ме пита дали бебчето е риткало за нея и му обяснява как не може по цял ден да е до него, защото трябва да учи. Laughing

autumnsphere, относно болести и ваксини - много е важен изборът на педиатър!!! Аз съм невероятно доволна от лекарката, която избрах - мога да й звънна по всяко време на денонощието, идвала е в неделя сутрин вкъщи, винаги е отворена към нови лечения и варианти, съобразени със самото дете, а не с някаква стара школа, примерно.

Аз също четох онази тема и също се спеках. Притесненията са си еднакви, независимо коя бременност е и пр. Мислех, че ще съм по - непукист този път, но явно не е така...

Лошото при мен е, че вкъщи и двамата са болни, на антибиотици. Аз се държа засега, но не знам докога. А другото е - зверските киселини, от които повръщам всяка вечер. Какво е това чудо не знам - нито първия път, нито сега през първите три месеца ми е било толкова зле... Sad

# 175
aha: тъкмо той си тръгна, дойде друг, който пък ми каза: А, отдалече те обърках за някоя лелка с тея паласки  ooooh! Добре че се знаем добре и знам, че си ме обичат, че щях да ги взривя  Mr. Green hahaha обаче си казах, я си ходи вкъщи, там милото все ме лъже, че само на корем съм растяла  Blush

Десика, точно това се чудех днес, ако в третия семестър ще се расте тепърва, ще ми трябва рампа с наклон, за да се търкалям по-лесно  Embarassed

А, пропуснала съм три отговора, оле, оле, не мога да не се въздържа да не кажа, че и аз съм парче ПР, та да ме вземете в агенцията Simple Smile
Това за рампата ме уби  hahaha

# 176
Фоксииии, умре циганката, дето те хвалеше  Joy Heart Eyes да са ти живи и здрави бебоците, пък ако ще да са момчета   bouquet

Ееее,стига де,то аз ако не се хваля,кой друг ще го прави Simple Smile Нека да си вдигна малко самочувствието  Party Айде,няма повече Blush

Момичета,вижте какво си харесах от Ла редут,но не съм сигурна дали ще е добра идея да си го поръчам,пък и незнам дали ще ми го доставят до БГ.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6851622& … ue&ksource=-1

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 10:17 от foxy81

# 177
Gall и мен милото само ме лъгосва как само на корем съм растяла. Даже днес сутринта докато се обличах за работа и тойме гледа в гръб и ми казва"Мале ако не знаех, че си бременна никога нямаше и да предположа ако те гледам в гръб."  Joy Joy Joy Поне си ме четка милото.

Мен нещо яко главоболие ме тресе втори ден и ми е едно много некомфортно. А снощи почти изпаднах в нервна криза, защото не стига че ме болеше глава , бях адски изморена ами не можех да легна по никакъв начин. легна ли по гръб имам чувството, че въздухът не ми стига и ще се задуша, на страни корема ми увисва,гърба ме боли, абе кофти работа. А колко остава още? Не знам какво ще се прави към края  newsm78 То сега съм станала като някоя бабичка с постоянните ми болежки  Embarassed

# 178
foxy81 много ми хареса това.  На коя компания е не разбрах.  Да направя проверка дали го има тук.
Аз сега си търся хубав стерилник за бутилки (дали така се казва?).  Май този за микровълновата най ми харесва.

# 179
Албена13 на някаква BEABA е.Просто ми хареса на външен вид,пък и цената,а и не вярвам в сайта да продават боклуци,нали е френски newsm78.А за стерилизатора...нали уж нямало кой знае какво значение от марката newsm78 Аз още обмислям варианти,но едва ли ще дам 50-60лв за Авент,при положение,че има за по 20-30лв на други фирми...

Общи условия

Активация на акаунт