Аз съм ФЕВРУАРска мама - винаги засмяна XXII

• 13 453
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Foxy,такава стойка за шишета и тук можеш да намериш(ама 30 лв без шишетата ли е?!)

А сега излизам с малкия и после ще ви пусна снимки на моето "скейтърче"....да знаеш какво те чака на квадрат hahaha

# 181
Фокси и на мен ми допадат шишенцата, а и като гледам са на добра цена, но въпроса е дали ще ти вършат работа! Аз да ти кажа не съм много наясно с тея неща- каква точно трябва да е бибата напр. Ама на пръв поглед са слладурски и са доста като брой Simple Smile

# 182
Толо със шишетата е.Точно заради това ми харесва.Ама и аз като vivi_mm не съм много наясно дали ще ми вършат работа шишетата...Иначе като цяло е супер комплекта.

# 183
  • Стара Загора
Здравейте момичета,
Десика,слагай си една малка възлгавничка под корема,за да не ти увисва.Много е удобно,аз отдавна съм така,като се обърна на една страна и ме боли от увисването.
Аз да ви се оплача  Confused Получих си поръчката от Ларедут,ама панталона ми за бременни го няма-бил изчерпан като количество.Сега ще ходя да проверявам дали са ми дръпнали пари от картата за него  Outta Joint

# 184
zabche доколкото знам от Ларедут ти възстановяват парите,ако нещо е изчерпано като количество,така че надявам се да нямаш порблем.И аз сега си чакам една поръчка с доста приятни дрешки за мен,мъжо и две-три бебешки неща...Дано всичко да е наред Praynig

# 185
Ето аз на какво съм хвърлила едно-две очи  Laughing

# 186
Албена13 да не забравиш да си вземеш после обратно очите Joy Шегичка! Много хубав комплект,но сигерно при вас е на по-хубава цена,отколкото тук.Не ми е ясно само защо в БГ много неща са на много по-високи цени,отколкото в други държави...Много пари ли имаме за харчене или... newsm78

# 187
 hahaha foxy81
И тук са скъпи, но аз сега приемам помощи от семейството и може да ме огрее слънцето да си го купя.  Нали само веднъж се купува този комплект, а и си има всичко.

В БГ всичко е с европейски цени. 

# 188
  • Стара Загора
AЛбенка,комплекта е страхотен.Моята сестра ще ми даде същия стерилизатор и същата помпа и ще ми остане само шишетата да си купя.Тя беше много доволна от Авент Peace

# 189
Добро утро момичета... Simple Smile
Честито  stork-boyна Sreburna.
Албена,аз този комплект на Авент си купих но с стерилизатор за микровълнова..с 8 шишета 2 биберони и четка за почистване на шишетата,много ми харесва.
Фокси и аз си мисля че близнаците трябва да се обличат различно..така всеки си носи своята индивидуалност.
Момичета,за размерите на корема..ами при мен все още е малък,аз дори и лекаря питах да не би да раждам през май newsm78 той ми се смя..каза че размера няма значение за растежа на бебко..дано!Аз имам една тежест почти на дупето в дясно..казвам ви...като направя първите крачки...мъка.после все едно нищо ми няма..не знам какво е това.майка ми се бъзика с мен..Ами толкова си слаба то бебето в дупето...за туй ти тежи Joy
На всички който днес са на преглед много успех и хубави новини.

# 190
Добро утро сладички коремки!

Намерих нещо за изплащането на обезщетения за бременност и майчинство, обяснено на много прост език, и можем да намерим отговори на много от въпросите , които възникваха тук в нашият форум. Ето и линка:   http://semeistvo.rozali.com/konsultant-desi/p5904.html
Надявам св да съм ви била от помощ, а пък ако съм се повторила:  Peace

Деси06, може ли да ми кажеш колко струва комплекта, за който казваш , че си си купила и на мен много ми харесва! А относно тежестта , която усещаш, азз съм същата само, че аз мога да го опиша дори като болка, не само тежест, и доколкото знам това се получава защото таза се разширява и от там идава болката!  Wink

# 191
zabche и аз много ги харесвам.  Харесвам и самият биберон на бутилките.  Мисля за сега да си купя стерилизатора с 2 бутилки, а ако бебо не иска този биберон, ще пробвам с друг.

Има и чашки за кърма, нали ще се цедя.  Да не би само аз ще храня бебо.  Таткото си знае от сега, че нощем поне веднъж ще става да храни и искам да е с кърма.  А помпата ми я подариха вече.

Избирали ли сте специално комплектче от дрехи за изписването?  

# 192
Албенче аз мисля сама да си направя комплект,защото в повечето случаи не ми харесват всички неща в комплектите,пък и има според мен някои излишни.Още повече,че не са и много евтини и ще трябва да купувам 2 броя к-ти...Затова сега си избирам нещата и после ще си ги съчетая сама.

# 193
foxy81   И аз така.  Имам толкова много подаръци от близки и приятели.  Събрала съм 3 торби с дрехи и 50% от тях са нови. 
Искам да купя само ръкавички, да не се драска бебо.  Знам ли с какви маникюри ще се роди.  Laughing
А ти милата с двете... голям купон ще стане.

Всички ми казват да започвам да купувам памперси.   newsm78 от сега ми се струва малко рано.  И понеже съм малко незаинтересована с големи и скъпи покупки се притеснявам, че все нещо ще забравя. 

И какво ще правя с бебо като се приберем.... чак ме е страх от сега да не му направя нещо.

Айдеее започнаха се страховете в мен  Sick

# 194

Общи условия

Активация на акаунт