Аз съм ФЕВРУАРска мама - винаги засмяна XXII

• 13 451
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
!Аз имам една тежест почти на дупето в дясно..казвам ви...като направя първите крачки...мъка.после все едно нищо ми няма..не знам какво е това.

Деска при мен го има същия проблем и също от дясно. Но болката е много силна и то докато успея да се изправя и направя първите няколко крачки. Това ми е и една от причините, че не мога да лежа настрани, а ако трябва да се изправя не питай. Чувствам се като паралезирана и гледам да използвам левия крак за упорен иначе има случаи , в които дори не успявам да се изправя от първия път.

Много е неприятно, но аз все си мисля, че имам някакъв притиснат нерв и от там този проблем. Не знам, но ми се струва, че е рано все още таза да се разширява.

Албенче и на мен този комплект страшно ми харесва, но жената му тук ще е бомбастична. Над 300 лева ще да е, като се има предвид, че само ел. стирилизатора е към 260  Sad  В България се възползват от бременните и майките с малки деца в това отношение. Всичко е изкуствено завишено и скъпо.

Васи първият компект, които е показала Деси го има и тук. Казва се "Компект Естествено начало" и е на цена от 144 лева. Така, че ти излиза абсолютно същото като парички ако го вземеш от България.

Сега проверих цената и на втория уред за затопляне на храна и направо съм  Shocked абе изправи ми се косата. Тук цената започва от 85 лева без паричките за доставка , а гледах един за 158лв. Ужас!

Уред за затопляне на храна
Уред за затопляне на храна
Предполагам че разликата в цената идва от разликата в моделите  newsm78

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 12:11 от ^desika^

# 196
Албена13 моля ти се,не се настройвай така,че и мен започва да ме хваща параноята...Като ни ревнат тия бебоци...няма начин,ще му намерим цаката,ако не искаме децата ни да са гладни,жадни и напикани/настрани Mr. Green За всичко си има решение... Naughty

# 197
  • София
Ами, да ви кажа, аз ще си купя всички неща на Авент поотделно:

Помпа с две шишета от Америка - 50 лв., Електрически стерилизатор и нагревател от Продавалника - 100 лв., комплект с чаши за кърма - 20 лв. (http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_213&products_ … d36255d087305a72e). Т.е. всичко излиза 170 лв. По-евтино от Германия даже! Simple Smile

Извод: нещата, които не са твърде лични, ги купувайте от Продавалника! Money

# 198
desika,май така ще сме..но какво да се прави..ще се разширяваме не само на таз...на корем на всичко..но да са ни живи и здрави бебките това е най важно.Фокси,и аз тъй мисля ще му намерим цаката. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Албенче,за тези комплекти за изписване..тук май няма такава традиция със специални..и всеки си комплектува нещо..Аз също съм си намислила вече какво ще е .....

# 199
Здравейте момичета Hug
От час и половина чета и естествено забравих много от нещата, които исках да напиша.
Снощи късно се завърнахме с татито от София, в понеделник бяхме на ФМ, казаха ни, че се развиваме добре, органите изглеждат нормално, дано наистина да е така, момата по едно време си сложи ръчичките на лицето и аз така и не можах да я видя добре, ама да ми е жива и здрава. Иначе си видях 10-дневната племенница, голямо сладурче е, има толкова дълга косица, че може пандели да й се връзват Laughing

Четох, че сте обсъждали пипането на коремите, аз май съм от тия, дето не обичат някой да им попипва коремите и понеже ходих при бившите си колежки да ги видя, някои решиха, че без да питат може да пипат и въпреки че са ми симпатични, не ми стана особено приятно.

Карбо споменала си за отстъпване на място в транспорта...
Аз тук не ползвам ГТ, но за два дни в София, никой не ми отстъпи място, даже се подразних, но не и учудих, че в претъпкан 94, в който пътуват предимно млади хора всички се правиха на приятно разсеяни и изведнъж намериха нещо много интересно в задръстванията отвън #Cussing out

Иначе аз в детски магазини почти не влизах, че някакси не искам да се изкушавам и да купувам още, а и вчера ми обещаха стерилизатор, затова няма да бързам, че може и други армагани да получим.

Найема на коя фирма е легълцето, което си поръчала, да се поогледам тук?

# 200
Аз попитах за комплекти за изписване, защото го чух тук от една мама.  Ама хич не съм си и мислила за такова нещо.

Бебчо все още ми е като сън.  Идея си нямам какво ще го правя като дойде.  Купих количка и легло защото знам, че трябва, за друго нищо не знам.  Налучквам или чета тук кой какво купува.

Много ме хвана страха, че нещо ще пропусна и ще си ощетя детето.   newsm78 нещо откачам.  Но съм толкова  #2gunfire вятър ме вее на бял кон.

# 201
Албенче не се шашкай толкова- то никой не се е родил научен Simple Smile пък и да си пропуснала да вземеш нещо винаги можеш да пратш таткото или други близки до магазина   bouquet В днешно време сме благословени че има всичко в изобилие  Simple Smile

# 202
Момичета,харесала съм това нещо  http://cgi.ebay.de/Geuther-WICKELKOMBINATION-4820-fuer-Badewanne … ksid=p3286.c0.m14
как го намирате.

# 203
Ами нали ми е първо детенце, малко ме хвана страх.  В крайна сметка ще се оправим и ще се учим заедно vivi_mm  Hug

Аз никога не съм имала опит с деца, даже не са ми били и слабост.

# 204
Момичета,излизаме малко с тати на разходка и ще минем и през пощата,че съм си получила пратката от Ларедут.Да видим дали всичко ще е наред Mr. Green После ще ви пиша пак Hug

Албенче Hug винаги има пръв път.Само не се плаши,всичко ще е ок Mr. Green

# 205
  • Sofia
Здравейте, мамчета!
Минавам да ви поздравя и да ви пожелая хубав ден!

Стискам палци на всички, които са на преглед днес!

Аз нещо не мога да спя от известно време Sad Събуждам са в 6 и после само се въртя и сънувам глупости и като се събудя съм  #Crazy Моя мушмурок и той ме рита по цяла нощ, ама е приятно все още Simple Smile)

Да ви се похваля, вчера докато се разхождахме с тати в Мола, малкия се уреди с одеалце и шапчица от Fox baby, качила съм снимка в албумчето. Да ви кажа одеалцето е 39 лв., може би е малко скъпо, не знам, нямам база за сравнение, но пък е страхотно качество! Изцяло памук, с две лица, 80/100 см и е много меко и доста плътно. Препоръчвам го! Смятам и едно чувалче да вземем по-натам и това да е за начало откъм неща за завиване. Имаше няколко разцветки, а за мадамите какви имаше...страшни! Simple Smile Но това е в любимата ми комбинация синьо и кафяво и много ми хареса! А шапчицата го "подмамиха" продавачките татето и той се поддаде  Joy За малко се беше хвърлил и върху едни бодита, ама го спрях навреме.

А за коремите - на мен хич не ми е приятно да ми го пипат  Rolling Eyes Става ми едно такова ужасно топло на мястото, на което е ръката и много странно се чувствам, а малкия веднага се скрива някъде и спира да рита... Добре, че няма много желаещи. Ама за сметка на това аз само го галя и му говоря непрекъснато! А нашия татко се тюхка, че щяло да стане детето латерна като майка си  Joy

Засега толкова от мен  Hug

# 206
Здравейте мамчета!
Докато ме нямаше сте изписали 2 теми но после ще чета.
Аз бях в болница пет дни на системи и инжекции защото имах контракции.Сега вече съм си в къщи и си почивам.
Ще пия хапчета от днес и ще пазя бебо повече.
лек ден на всички!

# 207
  • София
cutesmallcat, в кой МОЛ купихте одеалцето? Че аз много съм се ошашавила с тези одеала... Laughing

# 208
m.mega да си почиваш повече сега.

foxy81   чакаме снимки

# 209
m.mega пази се много и си почивай...сега бебките са най важни и трябва да внимаваме...Късмет.

Общи условия

Активация на акаунт