Аз съм ФЕВРУАРска мама - винаги засмяна XXII

• 13 448
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
m.mega надявам се вече да си по-добре и да се възстановиш напълно.
Сега наистина ти трябва повече почивка и грижи.

Момичета вие изпадате ли в някакви депресивни състояния? Мен нещо пак ме е налегнало и хич не ми е добре. Все ги мисля някакви  Confused
Надявам се скоро да ми мине.

# 211
^desika^ Нормално е да изпаднеш в депресия от време на време.  Хормоните ти са толкова бушуващи сега.  В такива моменти не мисли за нищо и изчакай да мине.
И аз се чувствам така по някога, но след ден два ми минава.

# 212
  • София
Здравейте, сладурки!
M.mega, дано да си по-добре и повече да няма проблеми през бременността!
Някой ходи ли на училището за бременни на сп. "9 месеца". Аз утре ще ходя на лекцията за упойките по време на раждането. Ако има някой желаещ да ми пише за да се видим и запознаем.  Grinning

# 213
desika,и аз от време на време като ме хване една депресия,мисля си само глупости ,все ми криво,но пък когато бебко започне да ритка разбирам колко съм глупава...и вместо депресия отивам в другата крайност луда еуфория....какво да се прави хормони Simple Smile

# 214
  • Sofia
autumnsphere, в мола на Стамболийски. На 2-я етаж е магазина. Гледаш за Fox baby, че има още 2 Фокса за по-големи деца и за големи хора. И на мен момента с одеалата ми беше тъмна Индия и затова толкова му се радвам Simple Smile Има и още много хубави неща, но са малко скъпички... Но там редовно има някакви намаления, така че ще чакам коледните Wink

М.Мега, стискам палци да нямаш повече проблеми!!! newsm17 Почивай си и всичко ще е наред!

Деси, нормални са тия неща. Скоро и мен такава лошотия ме беше налегнала....ама мина! И на теб ще ти мине, споко! Hug

# 215
M.mega почивай си повече и всичко ще бъде наред  Hug

Десика и при мен е така- едни депресии едни чудесии, или другата крайност- еуфорично настроение, всичко ми е забавно, след 15  мин. пък може и да ме избие на рев и така.. Така че всичко е в рамките на нормалното

# 216
  • sofia
Момичета ,спокойно бебетата не са кукли и не се чупят толкова лесно.Когато родих и ни докараха бебетата за първи път да ги видим и нахраним (всички в стаята бяхме първескини)Една акушерка като ни видя как ги попипкваме с два пръста направо ни се скара,че това били живи хора и не се чупели лесно.А за в къщи когато останете сами с бебето тогава пък майчинският инстинкт не закъснява.Всички ще се справим , спокойно не е толкова страшно колкото някои от вас си го представят.
Тесори ти не беше ли на фетална вчера при Янкова?

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 14:15 от sreburna

# 217
Момичета благодаря за подкрепата,

знам че е под влияние на хормони и куп други работи. Ама ме е яд, защото в момента съм подтисната заради тъпата си работа.
И хем си викам, че не си струва, хем става още по-зле.

# 218
  • София
Здравейте, аз да се отбележа, че темичката така и ще си замине:)))

Деситата, за болките в дупето, така де, почти там са си и към крака слизат и аз ги имам, четох някъде в нет-а, че там се намирал ишиасният нерв и че матката като нараства и го притиска и затова се получава така, но каквато и да е причината, всичко ще се оправи след 3-4 месеца, така че стискаме зъби и чакаме бебчетата да се появят живички и здравички:)

Аз пък и да ви се оплача, по принцип зъбките си ги оправих още зимата и си мислех, че сега всичко ще е наред, да ама не, имам един кътник, който е пломбиран вече 2 пъти, то пломбата май е по-голяма от самия зъб, както и да е, снощи както си похапвах сладко сладко се счупи 1/4 от него, мисля, че беше малко повече зъб, по-малко пломба и така, та утре съм на зъболекар, ще я помоля да ми го закрепи някак до март, че така езика ми е все в дупката, не ме боли, ама дупката е дълбока до венеца и се притеснявам да не се възпали нещо, пък март месец да ми го вади, ако реши вече, защото не се издържа така, не ме обича тоя зъб и това си е...зъболекарката ми пък е на другия край на града, чак в Младост и ще има да си обикалям с градския транспорт, направо не ми се мисли, ама няма начин, нали си я познавам и пак при нея ще си ходя и това е, само да не ме мъчи много, че никак не е приятно, ама няма начин:))) Стискайте палци:)

# 219
Сега като видях снимките на Zitka и vivi_mm разбирам как е възможно някой да разбере,че носи бебе чак в 7-ия месец... newsm78(нали даваха по новините такива случаи...).Блазе ви,момичета!
Cutesmallcat,довечера съм в мола...уж небрежно...но ще гледам и аз да се сдобия с толкова красиво памучно одеалце Whistling

# 220
  • София
Абе, момичета! "9 месеца" имали наистина много хубави лекции:

http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool

Направо ме е яд, че не съм тръгнала по-рано! Ето, изпуснах за болестите и упойките... #Cussing out

Савина1, ако утре си правиш записки, би било супер да ни преразкажеш. Hug

cutesmallcat, одеалцето е убиец! Направо ти завидях... И аз мисля да отскоча! Mr. Green

M.mega, стискам палци да е наред всичко! Praynig Мнооого почивка сега!

# 221
Здравейте мамчета!
Пак сте се събрали на хубав лаф, та докато ви изчета и то стана следобед  #Crazy. Дори не съм обядвала, а трябва и да готвя.
Сега да се отчета за вчерашният преглед - бебето е станало 700 гр, много е добре и рита здраво. Добре че нощем не ме буди с тия подскоци. Ще пия желязо 2 седмици и после пак ще ми "точат" кръв. А "лошата" ми висока утайка може да е лабораторна грешка и пак ще ми повторят изследването. Накараха ми се малко за килограмите - измериха ме +8, ама аз си знам, че са си към 9 /по нашият кантар/. Сега гледам да се огранича от сладки работи и хляб, ама е трудно. И кръста ме наболява и коленете /от килата/, ама ще си търпя до февруари.
За голям корем да не говорим - личи ми още от 3-ти месец, но пък не се учудвай Карбо, че не ти отстъпват в ГТ, доста "дебили" има и повечето хора са станали големи егоисти, та затова не отстъпват на бременни място.
    На мен и друго ми е правило впечатление - баба или майка стои права, а детенцето седи - ми не е правилно /според мен/ от възпитателна гледна точка. Какво им пречи да го гушнат в коленете си, така то от малко ще знае, че и мама/ баба е уморена и трябва да си поседне, а и торбите да държи. А има и майки с деца, които отказват внимание - не сядат, като им отстъпват. Аз мисля, че е редно човек да каже благодаря и да приеме вниманието, иначе никой няма да го прояви следващият път. Така мисля аз и така съм възпитавана, не го налагам. /Сори за дългият пост и отклонението/
M.mega сега само трябва да си лежиш и нещата ще се оправят.
В разговорите за шишета, одеала, креватчета и други покупки няма да се включа сега, че отивам да готвя, ако се доредя - по-късно ще драсна, ако не - чао до другата ни тема  Laughing.
  love001  love001  love001 по коремчетата - няма да пипам  Laughing

# 222
Аз също разгледах снимките,

Абе ммичета /Zitka, Vivi/ та вие дори и като преяли не изглеждате. Уф, че хубаво. А бебоците си растат.

Аз вече взех да се чудя тоя корем после как ще се прибира. То хубаво сега расте, ама ми казват, че бебо върви дребен. И от какво расте? От много ам-ама сигурно.

Оф ако още някой днес ми каже , че съм станала като топка или че корема ми растя с часове ще го  #2gunfire
Имам чувството, че всички в офиса са се наговорили. То кой ме види и ме почва.

# 223
  • София
малката бухтичка , сега като каза 700гр... ми нямам търпение да отидем и ние на преглед да ни претеглят... ама като знам най-много 800 ще е бебо.. а останалите кг са си все мои.. ех.. Grinning

Иначе аз забравих да ви се "похваля" онзи ден ми се стори че имам капка на едното зърно, но реших че може и да е вода, че с мокри ръце бях като се преобличах... Обаче вчера докато обяснявах на милото какво ми се е сторило че съм видяла решихме да цръцнем зрънчо и то пак излезе една капчица
не ме разбирайте погрешно - ЗНАМ, ЧЕ НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!!!  Embarassed ама пусто любопитство... иначе като цвят си беше чиста гола водица..

Аз ще ви пиша най-вероятно чак в понеделник, че съм малко отпуска, но вие си пишете и не ме щадете... най-много да не работя до обяд, но ще ви дочета

Hug и   bouquet за всички и хубав уикенд!!!

# 224
  • Sofia
Давайте, мамчета, отскачайте, с небрежна танцова стъпка - право към Fox!  Grinning Аз много не разглеждах другите неща, защото ми се искаше всичко, но определено си струва одеалцето Simple Smile Толо, ако забършеш някое сладурско за мадами, после да го щракнеш да му се порадваме!

autumnsphere, аз също си харесах някои лекции (ето тази ми е много актуална: 11. 11. 2008 г. “Подготовка на дома за бебето. Задължителни и препоръчителни покупки.”)  и ми се ходи, особено ако няма да съм сама Simple Smile Ако искате, дайте да се организираме нещо... И колко по-рано трябва да се запишем?

А като казах за записване, наближава 01.11. и мисля пак да се пробвам за ден на отворените врати в Тина Киркова. Може ли мамчетата, които искаха да ходим заедно пак да ми пишат имената, та да запиша всички ни накуп.
Сега видях, че вече има дати: 4 ноември, вторник 13:00 ч, 18 ноември, вторник 13:00 ч

bouquet  за всички!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 15:54 от cutesmallcat

Общи условия

Активация на акаунт