Инвестиране

• 18 724
  • 348
  •   1
Отговори
# 270
 newsm62
ооох,в тая тема май няма да забогатея Joy Joy Joy

# 271
Маргало, здрасти.  Виж и старите теми там някъде бях пуснала и един списък с полезни книжки на български, който се чудех дали да не пусна пак, за да го дообогатяваме. По-назад и по-интересни неща сме писали, по-малко ни е мързяло, по-интересно беше на борсата и т.н.
Ноти, след няколко дни тръгваме на околобългарско пътешествие, ще минем и покрай вас.
Маргало, нема да се плашиш, само който играе пИчели.. Wink

# 272
Маргало, здрасти.  Виж и старите теми там някъде бях пуснала и един списък с полезни книжки на български, който се чудех дали да не пусна пак, за да го дообогатяваме. По-назад и по-интересни неща сме писали, по-малко ни е мързяло, по-интересно беше на борсата и т.н.
Ноти, след няколко дни тръгваме на околобългарско пътешествие, ще минем и покрай вас.
Маргало, нема да се плашиш, само който играе пИчели.. Wink

Направо ме уцели в десятката!
Влязох за да задам  въпрос за книги Peace
Гледам и ще пиша!

# 273
Бахти и живата тема - все в десятката стои!  Party

# 274
  • София
О, я и аз да дам едно рамо за побутване на темата Simple Smile
Някои вече си стягат куфарите, много добре правите, че така в началото, защото този грип, щял след в края на сезона да се появи масово. Сигурно всеки втори плажуващ август-септември ще го е хванал. Приятна почивка и много здраве и слънце!

Е къде сте по света или у нас? Остана ли някой да гледа нашите?

# 275

Аз влизам в тази тема и ви шпионирам най-редовно без да пиша , но този месец само за почивки и куфари се говори  Mr. Green
Ето линкче малко да се върнем на темата за долара ( на руски е за съжаление ) :
http://freevideo.ru/video/view/?id=v426130f83d

# 276
Здравейте!

Нямам време да изчета цялата тема затова да попитам - валутна търговия ли дискутирате тук?

# 277
Здравейте!

Нямам време да изчета цялата тема затова да попитам - валутна търговия ли дискутирате тук?
Не! Дискутираме спекулиране на борсата с акции и др. продукти пак там.

# 278
[Не! Дискутираме спекулиране на борсата с акции и др. продукти пак там.

Супер! Това е по моята част. Ще чета с интерес.

# 279
Добре дошъл, Paolo_Simeonov! Повече глави могат повече работа да свършат! Радвам се че се присъединяваш! Ако освен ни четеш и споделяш по някоя идея или информация, цена няма да имаш!
п.п. крайно време беше да лъсне агента на КГБ, vivian!  Wink знаех си че ни наблюдават с интерес!  Laughing

# 280
Аз играя на борса на която вие нямате опит, но принципите са същите. Занимавам се с математически модели за прогнозиране и анализи. Ще помагам с каквото мога.

# 281
Вери интересно! Сподели /може и на ЛС/ коя е тази борса? Нали знаеш че това е един от големите спорове - доколкото на мен като лаик ми е известно- може ли да се прогнозират и анализират борсовите движения?

# 282
Имаш поща. Всичко може да се прогнозира. Въпроса е, че няма как да знаеш дали прогнозите са ти верни. Трябва да мине дълъг период от време в който да тестваш. Проба-грешка, това е, няма друга опция когато оперираш с ограничен обем от информация. А във фондовата и валутната търговия хората като теб и мен, които си играят като хоби с това, разполагат с много малко информация. Да не говорим, че понякога всичко е въпрос на минути и секунди. А като прибавиш и часовата разлика....

# 283
Паоло, заинтригува и мен, може ли и на мен поща?
Аз се трудя на немската борса. Wink

# 284
мен пък ме заинтересува немската борса  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт