Днес ходихме в парка, правихме снимки, но още не съм ги свалила, а и не смея да се надявам много, че нашият фотоапарат е в предпенсионна възраст и рядко вади свестни снимки
Ако има нещо, достойно за показване, ще го споделя с вас при първа възможност. Иначе разходката беше прекрасна! Дарито се налудува, люляхме я на люлка, тича из нападалите листа - все любими занимания! Сега спи вече от почти 3 часа! 
Тази седмица ми беше много тежка на работа, излезе ми и огромна стреснушка на устата
Всички хора са толкова озлобени, лоши, гадни...По разискваните теми - ние често пускаме Тв-то, но Дарито не се заглежда за дълго. Всеки ден иска да й пускаме Шрек, но бързо губи интерес и пак тръгва да си търси книжките, играчките.
За поведението - тази седмица майка и татко гледат Дарито, да се закрепи след боледуването. Казват, че през деня много ги слуша и им помага, но като се появя аз започва да дивее, да ме скубе за косата, да ме драска по лицето...
Не знам защо така си изразява радостта, ние с мъжа ми не правим така
По някога преминава границата - в смисъл, че не слуша като й кажа например да не скача по леглото, защото е близо до ръба и ще падне и в такива случай я пляскам по дупето. Тя спира, тръшва се на земята, стои малко там и после идва да се умилква, да ме милва и гушка. Нямаме практика да я наказваме права до стената. Когато много не слуша й казваме, че няма да й дадем нещо, което много иска в момента и това също е начин да я укротим, за малко 
А, събуди се, отивам да я нагушкам, че още е сънена и е добричка, след малко картинката ще се промени
!!! Чакаме да се разпишеш! Напоследък се гледаме с нашия любимец Хранов всеки ден и се сещам честичко за теб!
то не, че да ми го дадат и да го разболея е алтернатива 
А ти не се шашкай от сега за бебка, всичко ще се нареди - ще си здравичка да си я гушкаш 
Яслата се отлага, а аз се чудя кво ще го правя, че имам ангажименти и не мога да го взема .... аман вече от болести. От август насам това ни е н-тото подред разболяване вече
А за местно събиране - аз съм За, ама нека има и желаещи освен мен де 

. Бабето в къщата каза, че са уруки и и пребая, ама не виждам ефект 
Дидо си боядисва, а Йонка "подрежда". Наистина много емоции има покрай новия дом и е приятно 

и болничките деца да оздравяват.
. И по-скоро давай снимки на новата къща, че едно любопитство ме гризе
. Много хубави снимки а и така видяхме и др. форумчета дето майките отдавна не са ги показвали
Алекс отново беше болен-този път беше вируса с разстройството,ама го държа около седмица.Пуснах му изследвания на анален секрет и те спешни със диагноза гастроентероколит и преди да ги взема още се обадили от ХЕИ на детската градина,от там на мен и аз решавам ,че ми е болно детето и заразно