Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 699
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Как да не се разпиша под това заглавие???  Laughing
Олче, темата е прекрасна както винаги!   bouquet
Цитат
Ирка, аз съм шкембеста мама и много от нещата ми харесват, ама да знаеш няма да се вместя в нито едно от бодитата от 0-1 годинка, ни с дълги, ни с къси ръкави!!!!  Mr. Green
Това беше просто много добро  Joy Joy Joy Не мога да спра да се хиля, колегите ме поглеждат странно вече.

За уменията на децата си говорите, Ема предпочита да реже и разлива, вместо да прави фигурки от пластелин или рисува с водните бои. Така да се каже - в разрушителен период е!  Wink
Преоткри книжките с приказки - държи книжката, разлиства и по памет ми разказва историята, ако аз реша да променя някоя дума, започва да спори с мен, трябва да е точно както в текста.
Другата седмица съм на ранен скрининг... да видим .... че както зле започнах, едни страхове ме мъчат ... (извинете ме, но предпочитам да го споделя тук между другото, отколкото в май 2009)
И накрая фотоотчет: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209073&pid=8431884
приятен ден!
Желая

# 16
Ей,Пастичкеее,още една девойка ти пожелавам,че много прекрасни ги творите!
Мия е станала много голяма,ама така-като я криеш!Много е сладка с тази шапка!И каква коса има вече,пу-пу,да ти е жива и здрава красавичката!
Танче,излишно е да казвам,че сълзи ми текнаха от смях.Ако искаш,пращам да мериш Mr. Green
Олче,от коя седмица може да се каже какво ще е?
Руми,отчети се вече,че все си ми в мислите.
Ели,кажи нещо за момата де
 Mr. GreenДнес няма отърване от мен.След 30 мин чакайте нов коментар на ситуацията

# 17
  • София
Танче...  hahaha hahaha hahaha Не се грижиш да спазваме поведение ние работещите...  Joy Joy Joy

Елфче, забравих: Честито християнче! Бог да го води само напред!

Мешко, много е сладка Миа! Heart Eyes
Пастичка, Ема както винаги спира дъха с красота, пупууу...  Heart Eyes
Ти не си мисли глупости, че вредиш но човечето. Всичко ще е 6! Peace

# 18
Оф,сори,не издържах и 5 минути EmbarassedКато ме обхване едно приказливо настроение/не питайте какво му е на Петър,еле пък като се случи по време на някой мач и започна да коментирам/.
Пастичке,какво е положението,че толкова си се притеснила?Как лошо си започнала?Аз разбрах,че съм бременна в 6-а седмица,не бях пила ф киселина и в болницата ме натъпкаха с натибиотици и хапчета против повръщане.Да не говорим за стреса,който изживях в 5- месец и последвалата ужасна депресия.И Миа засега е добре,пу-пу.Да знаеш,че бебетата са много издържливи същества и природата ги е направила много по-устойчиви,отколкото си мислим.
Още нещо искам да споделя,то знам,че вече си казвате "пак ли тая",ама така е,дами,с мен.Миа си е ревличка милата,нищо,че създава друго впечатление като е в добро настроение.И понякога ужасно й се ядосвам сутрин или през нощта.Като ревне и не мога да разбера защо,а ми се спи ужасноооо,ставам много лоша Embarassed EmbarassedЗапочвам да й викам буквално"какво искаш сега,защо пак ревеш,лигла смотана и т.н.".И после ме залива ужасна вина и разочарование от мен самата.Направо се мразя,че мога да съм толкова груба и отвратителна към детето си.Говорете после за лоша майка...А то,милото,само като го гушнеш и му се усмихнеш и цялото му личице цъфва.И вече ме познава и се хили най-много на мен.Понякога си мисля,че не я заслуважавам,а толкова много я обичам SadДа не говорим пък колко плаках като разбрах,че съм бременна и после как си мислех първите дни през април,че ако бях загубила нея,а не мама,шях да го понеса по-леко.Представяте ли си????Започнах истински да я обичам чак като я видях.Дано ми прости малкото ми прекрасно човече.И дано бъда за нея добра майка,за да си изкупя вината.Та виждате как настроението на един,явно душевно неуравновесен човек,лъкатуши Mr. Green
За якетата-купих две на Елла.Едно от един мой любим магазин,хем евтин,хем с хубави дрехи и беше само £8.Обаче тази година са по-тънки там и се принудих да взема от Некст.Егати и наглите хора-£24 за детско яке Shocked.Добре че поне ще остане за Мийка,ако оцелее.
Изчезвам,обещавам

# 19
Ох! не! Таня ще ме умори от смях!  Joy

Аз леко и на пръсти пристъпвам в тази тема и дано да си остана демоде, но Олчето така любезно ни покани , че не мога да я пропусна. А и Таня с нейните бисери, просто няма начин....

Eлфче, честито ти християнче!  Heart Eyes

Ирка, прати ми адрес и ти обещавам бързо да се сдобиеш с останалите книжки от поредицата!

# 20
Танче ти си върха бе женаа..... Joy и аз събрах тук малко погледи но просто коментара е един път.
Ира пълниш ми душата с твойте писания - не се вини всеки е така не си лоша майка, а просто човешко същество.

Ани като предлагаш книжки може ли и аз да се наредя за тези дето се лепят многократно, не мога да ги намеря още и това си е... Embarassed може и използвани... Blush

Елфче, честито християнче! И честита бивша свекърва като ти накипи сподели ще ти улекне...

Мимозата работи а....ми и ние, но пишеме по някой ред...хайде..отдели време - липсваш.
Дени и ти ли се трудиш и нямаш време...

# 21
Гале, готово! Имаш ги книжките! Още ли не си ги открила! Дай адреса. Аз вече ги гледам и по Интернет книжарници ги пуснали. И чакам да отпечатат нови книжки от тази поредица, че вече изкупихме над 100 книги със стикери, но тези си остават фаворит. Просто не мога да им намеря аналог. Адреса пращай на лични!  Wink

# 22
  • София
Аз ще бъда семпла в писанията днес - то исках да е в старата тема да не развалям еуфорията в новата, но .....
Вече не съм от модерните майки, в петък прокарвах и не спрях.
Моля ви момичета не разваляйте темата със съчувствия, ще ми мине.

# 23
Радвам се, че допринасям за доброто ви настроение Simple Smile
Съжалявам за неудобния час на коментарите ми, но сърце юнашко не трае.... Те думите сами си излизат под виртуалната композиция на пръстите ми.  Whistling

Иркаааа, къде отиде.... Не си писала нищо от 15 минути! Засрами се!  Mr. Green
Няма какво да се обвиняваш колко лоша майка си! Ние сме ЧОВЕШКИ СЪЩЕСВА, не сме роботи. Нормално е да ти се спи, нормално е да се изнервиш, нормално е да си го изкараш на някого и да... не е приятно и остава горчилка.

Я ме светнете сега какви са тежи книжки, че аз като най-неориентираната и с най-просто дете пак нещо не съм разбрала...
Ани, дай линк в коя виртуална книжарница ги има, че да поръчам и аз де!

И да взема да изведа детето малко навън, че се събуди преди 30 минути, та да не се обвинявам и аз после колко егоистична майка съм и аз!

Но не се радвайте дълго... После пак ще ви досаждам привечер!  Blush Twisted Evil

# 24
Благодаря за комплиментите за моята мома, че е убавица  newsm47 , не е лъжа, ама и ината и много.
Ирка, ако пак девойка се окаже, от нашия татко по-щастлив няма да има  newsm10, ама каквото - такова, ще бъде обичано.  Heart Eyes
Благодаря ви момичета за вниманието към мен.  Hug За притесненията ми, то щото не ми се пише надълго и широко, затова и не пиша в "май 2009"
докато лежах вкъщи, изчетох 100 страшни теми за причините за аборт в първия триместър. Понеже се оказа че съм с вътрешен кръвоизлив и разлепен плоден сак (сега нещата се нормализираха), но аз, колкото и да се опитвам да не го правя, си мисля за онези причини от 100-те страшни теми .... и така. Извинете ме отново.

Елфче, честито ти християнче. За рева, разбирам те чудесно! Нас попа ни пита "Първо дете ли ви е?" след ужасния половинчасов рев и после ни каза "за второто ще знаете, до 4-тия месец, много по-спокойно минава всичко"  Laughing
Честита годишнина на Ванила. И аз да ти пожелая, чудесното ти семейство да вземе да се увеличи.
Честито и на Катето. Желая здраве и любов!
не мога да публикувам от вас, много пишете, публикувам, после ще чета

# 25
Олчеее, много ти благодаря, че вече си ни сложила в колажа. Страхотно си го направила  smile3525   love001

Таня, страшно си оригинална, да знаеш.  newsm10

Ирка, много ти се е насъбрало, толкова събития в двете крайности - ами нормално е да реагираш така. Това са си стресове, депресии, чувство за вина смесени до такава степен, че пак добре, че изобщо се разписваш. А и нали знаеш - "Това, което не ни убива, ни прави по-силни", така че горе главата и не се самоизтезавай с излишно чувство за вина и провал.    bouquet

Пастичке, дано всичко е наред с бебчо, но по-добре не чети толкова много, защото само се натоварваш. То аз съм същата, де и винаги ефекта е обратен - аз се притеснявам, а то нямало защо.   Grinning

Иначе ние вече оздравяхме, Явор утре го пускам на даскало, но Гери ще я задържа, че искам да поукрепне.

Още веднъж благодаря на всички за поздравленията към мен и да се чувстват всички с поводи и годишнини поздравени от мен !  smile3525

Целувки  Heart Eyes

# 26
Неде.... Sad Cry Cry Не ми пука за хубавата тема.
Съчуствам ти много...  И те гушкам.

И се надявам скоро пак. Да си модерна.

# 27
Благодарности за Олчето.
Честит рожден ден на Катето на патерици и годишнината на Ванилка да не забравя  bouquet
Надя съжалявам много Sad Cry, но дано скоро пак се похвалиш и другия път всичко да е ОК Praynig

# 28
Момичета, моля някой да ми обясни как стоят нещата за коледното парти, че нещо не съм в час, а не откривам къде го обсъждахте! Може и на лични, за да не се повтаряме.

# 29
Недее, съжалявам, не бях го прочела.  Cry Нищо, скоро пак ще опиташ...  Кураж !

Целувки   love001

Общи условия

Активация на акаунт