наздраве!неде, юнакът стоян сам няма да остане, вие сте решили тъй или инак да го правите батко така че гледай през призмата "всяко зло за добро", мисля ,ч е в нея има много истина......

Бяхме на Мол, заведох я в тоалетната и както винаги бута клекалото и аз всеки път по 100 пъти повтарям колко е мръсно да не бута. Та се ядосах и след като повторих няколко пъти и се навиках
После съжалих за шамарчето, но вече се зачудвам какво е правилното поведение на родителя в такива моменти.
тъжно ми е,че съм такъв идиот понякога.
Знам,че ти е гадно в момента,а в крайна сметка сме тук не само да се хилим заедно.Пожелавам ти прекрасна КОледна изненадка,с която всичко да е наред!

.Трябва да ги намеря в Пловдив,ако не,ще ти пратя запис,благодаря ти!

Ако си бях в къщи, щах да го отложа, но така - не смея да рискувам... ама е толкова кисел и жален, милият - хем го боли, хем едва диша през носа, хем никакво лекарство или капки не дава да му сложим. Всеки прием е буквално с борба
, че и повръща, за да изплюе каквото му набутаме... уф.
/, за да си пишат разни идиоти по картона ми, и баба ми да бях пратила - и тя щеше да ми ги мине тия "консултации" без да се усетят, че и със същия успех

, че ми попремина(за сега
)
)
...няма какво да ти кажа/то каквото и да е все глупаво ще прозвучи/,но те гушкам/виртуално/ и се надявам да се похвалиш скоро пак с две чертички.....ще стискам палци да стане бързо/и ако вземем да се засечем в някоя отчетна....от мен по-горда,че познавам отпреди такава готина мама,няма да има
/
/
...че едвам гледам вече,ама да не кажеш,пак ,че се скатавам и са ми малко редовете........,но толкова за днес-отивам да гушкам съкровището,че утре не се знае накъде ще го отвее вятъра......
!
. Стискам палци, когато и да е раждането, всичко да мине като по вода. 

.
!

то и без това освен да се оплаквам, че сме болни, друго няма кво да пиша. Но ви наблюдавам да знаете 

Но знам че скоро пак ще ни се похвалиш с две чертички! 

Иначе го водя всяка седмица на прегледи,но ми казват "здрав е да ходи на ясла".И так не зная дали и ние няма да се влачим до пролетта с тези сополи 
?....ама още ме е яд,че неможах да изтрия петно дето ми лепна-на "разболявачка на деца" 
/...с две думи къде ще ми препоръчате да идем/т.е. къде Вие ходите с вашите дечковци?/.Пък аз тоя път ще гледам по-навреме да сигнализирам/и по-конкретно/ за аудиенцията.
Препоръчани теми