Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 731
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • София
аз си пия виното и викам да се запиша  Party наздраве!

неде, юнакът стоян сам няма да остане, вие сте решили тъй или инак да го правите батко така че гледай през призмата "всяко зло за добро", мисля ,ч е в нея има много истина......

# 31
На патерици да честитя на рожденничките Нанчи и Катето! Бъдете здрави и щастливи мами и желани и обичани жени! Честита годишнина и на Ванилка
 Ама голяма съм шматка, ама като хич не я знам Моника Белучи, само съм и чувала името. Но мисля, че има голяма прилика с Анна и съвсем серьозно се заблудих  Blush
 Ирка, хич не си мисли, че само ти крещиш на дечата си. Аз също изпадам в такива състояния. А и Дидо все ме упреква, че много разглезвам Йони и аз се мъча хем да съм строга, хем пък да не съм истиричка, абе не е лесно да си родител. Вчера например я шляпнах по дупето Blush Бяхме на Мол, заведох я в тоалетната и както винаги бута клекалото и аз всеки път по 100 пъти повтарям колко е мръсно да не бута. Та се ядосах и след като повторих няколко пъти и се навиках  ooooh! После съжалих за шамарчето, но вече се зачудвам какво е правилното поведение на родителя в такива моменти.
 Наде, прегръщам те!

# 32
О,Смайли,много има да наваксваш,ако за едно шамарче се обвиняваш.Благодаря за разбирането,момичета!Дано сте прави,дано не съм ужасна майка Sadтъжно ми е,че съм такъв идиот понякога.
Неде,не мога,не мога да се правя,че нищо не е станало. CryЗнам,че ти е гадно в момента,а в крайна сметка сме тук не само да се хилим заедно.Пожелавам ти прекрасна КОледна изненадка,с която всичко да е наред!  bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes
 Ани,много си миличка  bouquet.Трябва да ги намеря в Пловдив,ако не,ще ти пратя запис,благодаря ти!
Сега имам нужда от помощ.Реших,че ми писна да ми чупят количките по летищата,да се чудя как да натъпкам куфарите в колата и т.н. и най-добре ще е да си купя количка за Бг.Можете ли да ми препоръчате някоя?
Нанчи,радвам се,че сте добре вече!
Пастичка,то ако ги няма тези притеснения,няма да сме жени.Аз бях твърдо убедена,че ще загубя бебето 1я път,какви ли не мисли ми минаваха през главата.Пък виж го Ел.Всеки път като се отчаях,поглеждах хората по улиците и си казвах "всички тези хора са успешни бременности".
Неде,пиши,споделяй,затова сме тук!

# 33
Неде,  Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета, много ми стана мило, че ме мислите. Тука съм и попрочитам, но не успявам почти нищо да коментирам и ми е неудобно само за нас си да говоря, та затова не се разписвам...

Коси се "обзаведе" след 2-рата седмица с яслена болест и с първия антибиотик в живота си  Sad Ако си бях в къщи, щах да го отложа, но така - не смея да рискувам... ама е толкова кисел и жален, милият - хем го боли, хем едва диша през носа, хем никакво лекарство или капки не дава да му сложим. Всеки прием е буквално с борба  Sad , че и повръща, за да изплюе каквото му набутаме... уф.

Аз днес след като бях спала от 2 до 5 през нощта, заради температурат на Коси, цял предиобед обикалях за предоперативни "консултации" ... абсолютен фарс, никой от тия доктори не направи нищо смислено като консултация - висях по час-час и нещо на студа по ношница /нали съм лежаща в болницата  Sick /, за да си пишат разни идиоти по картона ми, и баба ми да бях пратила - и тя щеше да ми ги мине тия "консултации" без да се усетят, че и със същия успех  #Cussing out
та за дата още нямам яснота, аз настоявам да е през ноември, докторката натвърдва за тая седмица и общо взето чакаме консултация /дано тая не е в кавички, както другите/ с шефа на отделението, за да се реши.
Междувременно мойте мили роднини от женски пол - майка ми и свеки - единодушно, но по отделно без да са се наговаряли, ми заявиха, че това със секциото било лиготия, трябвало да си седя в къщи, докато получа контракции и да си родя нормално  Shocked тия работи като риск за бебето, висока захар и т.н. хич никакви доводи не им се струват... то верно, че и аз съм кълбо от хормони в момента, ама такива обвинения направо ми идват множко да ги търпя... да видим кой ще го отнесе накрая  Mr. Green

Ами лека и спокойна от мен,  smile3524

# 34
Олче, мерси за прекрасната тема  bouquet
Руми, най-добре и двете да го отнесат, че да ти олекне Mr. Green . И Коси, бързо да ти оздравява. Praynig
Ира, на мен ми викат Диктаторът, та прецени моето дете в какъв ред живее. Twisted Evil
Михайлова, аз пиша тук от две години, а вие и от повече, че ако ние не ти съчувстваме, то кой? Hug Hug Hug
Ама то бива хубави моми, ама такива чаровнички кото Мия и Ема, е направо очите ми изпаднаха  newsm51
Танче, мислех да ти се накарам, заради изказването ти по адрес на зетя ми Mr. Green и да ти кажа, че ще си го прибера още сега при нас, ако така му подбиваш самочувствието, ама аз такъв смях му турих с твойте писания Joy, че ми попремина(за сега Naughty
Това, че съм писала какво учи моето чаве в гродината не значи, че тя го усвоява, ама аз не си гу тургам на сърцето. Нали ми е жива и здрава, пък все нещо ще и влезе в главицата. А и нали си е мое, та си е най... гардже. Mr. Green
Ето го и гарджето Само забележете, какъв декор, каква красота, в стил свеки го е правила некаде в далечната 1980 година(ама да съм си по-убаво направила, де  smile3505)
Аре, стига глупости, и от мен лека Hug

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 23:09 от gi4o_pi4o

# 35
Неде, Hug Hug Hug...няма какво да ти кажа/то каквото и да е все глупаво ще прозвучи/,но те гушкам/виртуално/ и се надявам да се похвалиш скоро пак с две чертички.....ще стискам палци да стане бързо/и ако вземем да се засечем в някоя отчетна....от мен по-горда,че познавам отпреди такава готина мама,няма да има Peace/
Руми,ти явно още не си им обяснила в прав текст на бабите,че решенията за теб,Коси и за семейството ви  не взимат те-ако приемат ролята на "съпорт"-ОК,иначе всеки да си гледа неговия живот/повярвай ми-и без помощници се оживява,......даже е за предпочитане пред "наливащи акъл"....е,ти все пак пробвай "со кротце и со благо",пък ако не става минаваш на вариант"В"/..а на Коси му стискам палци да оздравява/тоест постягам ги,понеже заради теб не съм ги пускала/
Пастичка,дано вече притесненията да са зад гърба ти...а Ема е невероятна на снимките/както винаги,де/
Смайли и майките са хора и те понякога "изпушват".......не си вменявай вина,но е хубаво като я пляснеш,после да и обясниш,защо си се ядосала,защо така си постъпила...........вече не са малки,разбират.....
Ирка,далеч си пиле от идиот все още........знам,че си прекалено критична,ама недей така,ще вземе някой насериозно да го вземе.....А,за якето,то като гледах,хубавите якета и тук са толкова/че и отгоре/ и хич не съжелявай...,но все пак не пропускай разпродажбте-при Вас поне са реални.......аз оня ден гледах,гледах.......пък днес извадих архива от баткото и се оказа,че Иво има якета  за всеки ден от седмицата/даже се премени с едно и цял следобед не даде да му го сваля.....пък бях олабила и климатика,как не се свари-незнам...но това е-демокрация сме установили-всеки си прави каквото му душа иска/.А,надвечер,зетя Ви ме погна да му пиля ноктите-да знаете,че е мого взискателен към външния си вид....няма `лабаво........и още мога да го хваля-ама да не стане реклама,пък и вие сте ни верни все още...надявам се Blush
Гичо,и аз се радвам на един такъв пейзаж наследен от свеки.....ама съм оставила децата да го сечат със саби лес-а от картинката......като попридобие още малко по-изстрадал вид и ще вземем вече да го махнем..........че ми е трън в очите/ама и като си знам стоката  незнам дали ще има материал да издържи на атаките им ooooh!/
Танче,докарах ли го на обем тоя път Thinking...че едвам гледам вече,ама да не кажеш,пак ,че се скатавам и са ми малко редовете........,но толкова  за днес-отивам да гушкам съкровището,че утре не се знае накъде ще го отвее вятъра......

# 36
  • Плевен
Добър вечер!

Неде   Hug!

Руми , радвам се, че се разписа. Ти си прави каквото си решила, пък останалото женско съсловие покрай теб му дай да се разбере, на кого тежи думата във вашата къща. Надявам се Коси скоро да оздравее  Praynig. Стискам палци, когато и да е раждането, всичко да мине като по вода.  Hug

Таня спука ме от смях просто....пиши по-често, ако трябва с Люба се редувайте , пак няма да има недоволни, сигурна съм. Peace

Ирка, кефиш ме душата, пиши, пиши и пак пиши...Нацелувай страхотно красивите си дъщери. По кое време ще си в Пловдив, (че пусто напоследък много забравям , май беше писала, извини ме Embarassed), много ми се иска да те видя наживо - първо защото от постовете ти лъха страхотно настроение, искреност и .... и второ за да се убедя и на живо , че нямаш излишни тлъстинки и тресящи се месца  Mr. Green.

Пасти4ка,Ема е прекрасна. Недей да четеш много инфо за да не се притесняваш много (аз ти давам такъв съвет, но съм точно на обратния полюс, чета и не мога да спя от мисли, та именно затова по-добре с по-малко информация - ще спиш по-сладко и ще си мноооооого по-спокойна).

Ани вземи прати линка и на мен , че ми се иска нещо ново да показвам на Тери. Уж все купувам, а на нея много бързо й омръзва всичко. Браво на Ивко за уменията с пъзела. Имам съмнение дали Траяна ще има търпението да го нареди, обикновено бързо се отказва, ако нещо не стане в първите 10 секунди и прави една многострадална, готова да ревне физиономия сякаш ще свършва света...придружено с "не мога аз"  Grinning.

Шуши БРАВО на Марти  Hug!

Ето и малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215020&pid=8579262

Желая ви спокойна нощ!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 00:37 от Люсил

# 37
Добро утро, момичета!

Тази сутрин кафето е от мен:

Толкова ме развеселихте снощи като се прибрах от работа, но като стигнах до поста на Недето и се разплаках. Много съжалявам и не знам какво да кажа друго, което да не прозвучи глупаво.

Аз също няма да съм в крак с темата, но много ви се радвам на всички. Олче специални благодарности за труда, който си положила.

Тошето изкара една успешна седмица на адаптация в ДГ, все още не е свикнал с идеята, че мама и тати ги няма там и си мрънка сутрин. За съжаление в петък през нощта се разболя - пълна програма - повръщане, разстройство, сополи, гърло и т.н. Събота и неделя беше доста зле, но сега вече е добре. Лошото, което за втори път ме изкарва от равновесие в рамките на по малко от месец е, че не се зарази от ДГ, а от болни роднини, решили да дойдат на гости и споменавайки след доста време, че виж всъщност са болни и какво е най-добре да пият като лекарства предвид особеното им положение. Ужасно се ядосах, като и предния път, защото на това му викам зорлян разболяно дете и стигаме до абсурда като ходи на ДГ да не е болен ами вкъщи да го разболяват. На всичкото отгоре като кажа нещо аз съм виновната. Ето оплаках се.

На снимките, всички малки принцеси, които успях да видя са много красиви, направо прекрасни.
Руми дано всичко да е наред /в МД ще раждаш нали, кой ще ти прави секциото?/ а пък бабите единсвеното, което добре правят е да дават акъл когато не е необходим /лично мнение/, а за поемане на отговорност никакви ги няма, така че ги отрязвай наред и да не ти дреме, като им вземеш един път страха и повечето разбират.
Последно да честитя на всички празнували наскоро и да им пожелая повече радостни мигове в живота.

# 38
  • Варна
Бубката, мерси за кафето  Hug
Олче, благодарим за грижите към нашата темичка  Hug  bouquet

Руми, я вземай метлата и ги "измети" набързо бабите, ама преди това им обясни колко е вредно за тебе, това дето ти го говорят, та белким се почувстват виновни... И не си слагай на сърце, всичко минава и отминава  Hug
Тери има страхотна есенна фотосесия!!!  Heart Eyes
Маги и тя красавица   Peace

Аз Макси не съм го снимала от месец близо, но и то или времето не става за разходки, или сега като е хубаво - той е болен  Rolling Eyes тая година ще пропуснем есенните снимки....
Аз ще премина лееекичко покрай тази тема,  Sunglasses то и без това освен да се оплаквам, че сме болни, друго няма кво да пиша. Но ви наблюдавам да знаете  Mr. Green

# 39
  • София
привет и от мен, дами в този страхотен ден  Hug
да покажа и аз гарджето  Party

бяхме на планина в неделята: http://www.facebook.com/photo.php?pid=886610&l=9474b&id=581001597

http://www.facebook.com/photo.php?pid=886617&l=ffc4c&id=581001597

# 40
Добро утро!
Гледам доста дечица има болнички! И ние от днес не сме на ясла. Вчера като го взех имаше сополи. И го заведох на лекар. Днес трябва да го водя носен и гърлен секрет да му вземат , но хич не ми се иска, че ми звучи като издевателство. А и като гледам май хремата взе да поотминава с едно хомеопатично което му давам през 2 часа.

Неде, много съжалявам за бебчето!  Sad Но знам че скоро пак ще ни се похвалиш с две чертички!   Peace

Ето линка с книжките: http://www.book.store.bg/search?srchstr=%EB%E5%EF%E5%ED%EA%E8&am … store=2&sin=1 Аз ви препоръчвам последните 3 книжки и първата на следващата страница.

МММ, колко сладки госпожици сте постнали в тази тема! Радост за окото!

# 41
Наде и от мен  Hug
Ани благодаря поръчах си   bouquet

Страхотни снимки сте наслагали пу-пу по-хубави от нашите деца няма. Flutter
Ани радвам се че се оправя хремата при вас - по този повод се сетих да ви разкажа за нашата.
За хора с време за губене:
Да напомня, че миналата зима Мариса си я изкара с непрекъснати сополи бистри не повлияващи се от капки и т.н. (даже тук се водеше спор защо се водят сополиви деца в яслата), но тя ходеше защото за мен не беше болна само сополи нищо друго цяла зима.  Аз се примирих реших че са яслени или от промяната. Като се затопли изчезнаха а тя продължи да си ходи на ясла така че започнах да мисля че не са и яслени. До тук добре август се връща пак в яслата, но секрецията се появи с първото понижаване на температурите навън. Ходих отново при педиатърката защото започваше да кашля тя изписа сироп за кашлицата и капки за носа е добре, но кашлицата спря секрецията не. Смених с други капки пак същия ефект. И както ви споделих тя изкара една супер лека скарлатина преди 2 седмици и пи 10 дена АБ. Бях сигурна че от него ще й мине и хремата. Да ама не даже към края на приема на АБ се засили. И си викам така и така си вкъщи що не ходиш да я види специалист и така с направление пред УНГ-то в Исул. Два часа ад под небето деца търчат ужас това откачи ви казвам, но след 3 мин преглед ми написа рецепта и каза, че явление като яслени сополи има, но те са по гъсти бели, болните сополи за зелени и гъсти, а бистрите и то не повлияващи се от АБ и капки са алергичните. Ето че чудото се случи след 3-ти прием на сиропа дето изписа няма и помен от секрецията, а той каза да го пие 3 мес. - не знам какво следва каза след 10 дена да отидеме пак ще се опитам да я заведе, но честно казано не знам да се притеснявам ли да се радвам ли.

Това е с нашата сополена одисея - дано съм била полезна на някой ако има и друго такова дете.
Благодаря че ме изчетохте, но тук нещо никой не пише и реших че ми е позволено да поизпиша и аз малко повече редове.
Болничките да оздрвяват!
да ви покажа как се люшкаме вече

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 16:49 от galiushana

# 42
Ей наистина прекрасни моми сте постнали да знаете.....богат избор на булки има макар гледам вече някои сте се сватосали отрано,ама нищо надявам се и Любо да се уреди Wink

galiushana Любо може би вече от месец е със сополи-не обилни но бели и сутрин му запушват нослето.Капя клеевата тинктура от една седмица и се надявам да изчезнат окончателно,че имам чувството че ми е станало като навик да надзъртам към нослето му да не би да е текнал някой сопол CryИначе го водя всяка седмица на прегледи,но ми казват "здрав е да ходи на ясла".И так не зная дали и ние няма да се влачим до пролетта с тези сополи Mr. Green

Приятен и спорен ден .......

# 43
Мммммммммммда,много моми/и все `убави/....ама да вземем да се изпляскаме и ние със снимка,че белким и другите момци ги покажат:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=302092&pid=8593060/има и още  пресни снимки-за мамите без работа/-пък и да се отчетем и ние със снимки с есенна тематика. Grinning
За сополите и кашлиците и аз вече нямам теория/рядко се случва/,но да Ви споделя днес как се ядосах:понеже Сами покашля помалко през нощта/и изобщо като спи,а в ДГ-то понеже са много деца и е много задушно,наобед направо не спирал/и въпреки че му няма абсолютно нищо друго/Т,сополи,лиспсана апетит/ ,тия дни не го пускам на градина-едно,за да не се доразболее,второ-от солидарност към другите майки-`щото всички мрънкат като има покашлящи и подсмърчащи деца/но пък не им пречи когато техните са такива да ги водят/...и си се гледаме ние тримцата и естествено днес решаваме да се възползваме от слънчицето,излизаме наобед и си търсим спокойно и тихо място за игра....и се установихме в едно паркче наблизо,като аз изрично си предупредих Самито да не се вре при децата/че току виж се закашлял,а Иво го занимавах активно/пак по същата причина-нищо,че не кашля/...обаче пристига по-едно време едно бабе с внуче/от тоя модел бабки,дето си личи че търсят някой да обсъдят с него международното положение,правителството,цените и най-вече снахата/,но внучето точи едни зелени сополи-оти 200м се виждат.....та лепна се бабето на една майка и подхвана моабета,обаче детенцето реши,че моите синковци са му на сърце и все след тях......и /гнусливите да не четат/....ама текат тия сополи,то маже с ръчичка,къде ги пооближе....абе ужас..и решава Любка,че ще прави забележка на бабата.....ама нали съм все и аз една деликатнаи сакън да не я обидя,че не го гледа както трябва-започвам с културното:"Добър ден!Извинявам се,че Ви прекъсвам разговора,ама децата ми са болни,та нарочно ги държа настрани от другите,...предупреждавам Ви да знаете,`щото внучето Ви от одеве все при тях се вре........"/демек-да се сети/...,обаче като се разфуча онова ми ти бабе-като се развика"Ми като са болни що ги водите навън-лекувайте си ги,то затова нашите са все болни......и т.н.и т.н."...след което си награби/буквално/ внучето/без да му изтрие носа/и отиде да се оплаква на отаналите майки......които закимаха съчуствено......абе май трябва да се пооткажа от деликатността,а Thinking?....ама още ме е яд,че неможах да изтрия петно дето ми лепна-на "разболявачка на деца" ooooh!
Виф-че темата е и за оплаквания,не че ще ти помогнем,но поне ще ти олекне...
Аркова,на метрото ли сте днес-усеща се осезаемо липсата Ви.

И сега да си питам питанката-очертава се скоро пак да ходим към София,но понеже Зоопарка вече го понаучихме,да Ви питам къде другаде може да се ангажира вниманието на два броя деца/и съответните родители към тях/-нещо от рода на София ленд/който знам,че го закриха,май Thinking/...с две думи къде ще ми препоръчате да идем/т.е. къде Вие ходите с вашите дечковци?/.Пък аз тоя път ще гледам по-навреме да сигнализирам/и по-конкретно/ за аудиенцията.

# 44
Добър вечер!

Аркова,на метрото ли сте днес-усеща се осезаемо липсата Ви.
Аркова днес, срам не срам, стана в 10 часа заедно със сина си. Докато закусим и се оправим и то станало време за излизане, но време за форум не остана... Поиграхме навън, поразхождахме се и дойде време за обяд. Прибрахме се, наобядва се детето, дойде време за сън, но време за форум пак не дойде... Легнах до него да го приспивам - заспа. Викам си - дойде време за компютър УРА! Седнах да си поръчам от книжките дето Ани е дала линк, за което сърдечно благодаря и тамън поприключих с разглеждането на книжарницата и поръчката и онова цвръкна, че не съм до него.... та време за форум пак не остана! Облякох го набързо и "беж, Лиске, да бягаме" навън докато е още светло. Време за форум пак нямаше.... Прибрахме се преди 10 минути и аз вече разтреперена от липсата на "дрогата" седнах веднага да ви видя какви ги вършите!

Руми, строй ги бабите в две редици и им обясни, че положението не е едно време "на полето", а нещата са сериозни! Ако знаят повече от докторите да идат да ги заместят. Така и майка ми пилеше на главата, че трябва да родя нормално, ходеше да пали свещи да се отложи операцията и какви ли не процедури по отмяната й, но като се роди Ники и докторът каза, че пъпната връв му е била безумно къса и, че е било немислимо да излезне нормално и тя  #Crazy Shocked и взе да се кръсти, че добре, че е било с операция!
Люси, радвам се, че пусна снимките на Тери. Много е пораснала!!!!
Синът ми като видя Миа на снимките и вика: "Това е рожденният ден на Вики!" (това си го повтаря отткакто бяхме в началото на месеца на въпросния РД). Аз му казвам, че е много далече от истината и той тогава рече: "Аааааа, Миа е!"
Кабранска, кога са правени снимките на твоите младежи? Много ли е топло при вас? Аз днес умрях от студ! Детето беше облечено с пуловер и яке отгоре и шапка ( вярно тънка, ама шапка), пък твоите го дават нещо много спортно...

Исках и още да пиша, ама детето ме юрка да "редим пъзелче".
Дано после пак остане време за форума....

Общи условия

Активация на акаунт