Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 740
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Ох, rush! Как стана бе мила, това нещо? Толко жал ми стана, като си го представя. Дано бързо заздравее Hug Praynig

# 151
rush, това пластмасовото пак е гипс,но може да се мокри.Удобството е ,че ще можеш да го къпеш,но гадното е всичко друго като при гипса SadДано бързо оздравява детенцето ти и да махате гипса!Целувки Heart Eyes

# 152
Велиска, да е жив и здрав Цецо. Да сте все така готино и задружно семейство. Поздрави от нас.  bouquet
Rush, страшен инцидент сте имали. Аз много се страхувам от такива неща. Дано бързичко му заздравява ръката.
Ние днес пак бяхме на градинка. На мама малката героиня. Heart Eyes Преди да излезем от къщи пита: "Мамо, къде отиваме?" и аз "Къде отиваме Сиси?",  а тя " Амииии....... на градинка" и като ревна. Ние с баща й и обяснихме, че там е много хубаво, ще учат стихчета, ще пеят и ще рисуват и че няма нищо страшно, а тя "Мамо, ти дойдеш вземеш?", то милото се страхувало да не остане там.  Cry След това през цялото време аха да се усмихне и пак обърне устничките надолу, но не заплака дори и като влязохме в градинката. Следобяд малко се забавихме и отидахме да я вземе към 16,40. Тя седеше на едно столче много нещастна и госпожата каза, че била много спокойна, но след първата майка която дошла започнала да плаче и така след всяка следваща. Ще трябва тия дни да ходим да я вземаме по-раничко докато свикне /или не се разболее пак/. Mr. Green
Ето няколко снимки от сутринта.

Лека и спокойна вечер от нас.  Hug
Руми, Пиле драснете някой ред, че ви мисля. Надявам се, всичко да е наред при вас.

# 153
  • София
Велиса, честит ти рожденик! Да е жив и здрав!
Нямаше да пиша, но като видях снимките на Сиси, не се стърпях. Голяма е чаровница, пу пу Simple Smile И дано леко да се адаптира и въобще да не боледува на градината.
Румката е в Чирпан, че уж напълно да оздравее, татито пък заминава утре в командировка, така че аз съм само за женско парти Sunglasses
В началото активно си почивах, но вече взе повече да ми липсва, въпреки че ходихме там уикенда. Другата седмица пак ще тръгва на ясла, дано да е за по-дълго, че от тия вируси не може да свикне напълно.
Ръш, дано адашът да не се изнерви от тоя гипс, а и на теб кураж също!

# 154
  • София
Здравейте. Аз много отдавна не съм снимала децата. А гледам бързо растат. Ето единствената по-прясна снимка, която имам, в духа на отминалият вече Хелоуин:

Днес и утре съм си вкъщи, защото Монката има първолашка ваканция. Евка разбира се е на ясла. Сутринта усети, че тръгва преди нас и взе да ме навива да си остане. Но това само за 30 секунди, после реши, че отива да пее песни и тръгна с бодра стъпка. За утре срещата остава нали, че аз забравям отвреме навреме. 

# 155
Добро утро,

Анна страшна снимка си сложила. Гледам, че Евка наистина е много пораснала. Браво на нея, че ходи с ентусиазъм на ясла. Ние сутринта пак си поплакахме малко.
Слагам ви сутришното кафе и отивам да правя ДДС. Хубав ден на всички. И да се разписвате, ей. /кой го казва/  Simple Smile

Ако знаете как ми се идва на срещичката. Но и утре е ден, може пък нещо да се случи и да се появя нататък. Wink

# 156
Руш, ужасна случка. Дано да минава по бързо , а Даниеле ще дава съвети как са се справили те с гипса, за да ви е по леко.

Ники, с коя програма правиш ДДС?

# 157
Ани, отдавна работя с Микроинвест. Много лека и лесна за работа програма. А и доста евтина. Ако те интересува нещо по-конкретно пиши на лични. Познавам доста от счетоводните програми, така че мога да ти помогна.

# 158
Rush доста сериозно ще да е паднал, нали казват, че на малките деца трудно се чупи кост. Ако звучи успокоително за теб, пукнатото доста по-бързо минава, ама ще трябва с гипса да се научите да се къпете, играете, храните. Пожелавам ви бързо да заздравява и да го забравите.  Hug
Сиси, както винаги е невероятна, от албумчетата, гледах, гледах, не мога да се спра. Да ви е здрава и с желание да ходи на градина! Имате едни снимки с каски пред Кроношпан, имате ли нещо общо със завода?
Божа, кога и порасна косата, кога успя да цъфне  Laughing. Хайде леко, леко, саааамо цъфналото, че такава хубавица е и тя.
Ева едва я познах.  Simple Smile Много страшна! И погледа й, напълно в тон със зъбите.  Laughing Явно отдавна не съм я виждала, много е пораснала наистина.  Дано и тя, все така с желание да тръгва всяка сутрин за ясла.
Варненски мами, за коледно парти, включете ни и нас с Ема! "Анджелика", ми харесва като избор, поне децата няма да са на цигарен дим.
Ванила, явно на интересно място работиш, сега Хелуинско парти, помня снимки и от някакъв ден на отворени врати, бяхте там с Миа. Благородно завиждам  Mr. Green
Аз, като една не до там добра майка, се наканих да взема на Ема книжки с лепенки (отдавна горещо препоръчвани от Ани). Снощи разлепяхме, лепихме, голям смях, истории съчинихме в свободен стил. Много ценни!!! Около 2 часа минаха ей така. Сега съм си поръчала по-наедро, че отстъпка да получа  Laughing
По-повод тръшкането, книгите за възпитание, методите, които работят и които не, съм пас. При Ема нищо не работи, обясняваш, обясняваш, уж те разбира и в момента в който отново силно го поиска го прави .... Повишиш ли тон, ревва с цяло гърло, хваща се за устата, ляга където свари - на дивана, на пейка, на земята и реве по 15-20 мин. Реве от обида. Много е крайна.
Пресен случай - Ужасно много обича вийчо си, с него винаги е голяма игра. На Димитров ден от игра и лигавене, без да иска го наплю, той съвсем кротко и каза "не така", тя вече съвсем нарочно отново го наплю и той повиши тон и я тупна по дупето. Ема обаче като писна, реввввввв, да си тръгваме, да се махаме, нищо не помогна и тръгнахме. Една седмица след това го изживява и не иска да го вижда, като заспива се сеща, че вуйчо се сърди, че тя го е наплюла, че няма да играе вече с нея, че тя повече няма да прави така.
По този повод се сетих, за нашата ясла, с какво желание тръгна първия ден и какви истерии бяха после и как детето сподели, че едната леля и казала "че ще стои сама в мазето". Представям си какво е било в малката и главица. Много чувствителна или твърде пазена и аз вече не зная, много ли сбъркахме или просто е въпрос на характери.
Няма обща формула, за всички!
И да се похваля, направихме си ранен коледен подарък, подарихме си нов фотоапарат, доста сериозен и по повода обещавам по-често да се отчитам със снимки ... и надявам се хубави.
Приятен ден!

# 159
  • София
Ей, ако си мислите, че съм зачезнала и сте щастливи и доволни - Не не съм! Mr. Green /не се сърдя нямам време, на работа съм от понеделник и е една лудница  ooooh!/
За утре съм на линия. Пазарила съм 3 човека да гледат наследника.
При нас нищо ново. Стоян имаше алергичен пристъп на кашлица и вчера беше в къщи.
Руш, много неприятна случка сте имали. Стискам палци всичко да премине безболезнено и без много нерви.  Hug
Много готини снимки сте напускали. Анни, твоята е 1 номер едно. А Сиси е толкова сладка. Ние нови снимки нямаме затова от нас ще почакате.  Whistling
Това е лек ден, че през работно време мисля да скоча до пазара.
 Heart Eyes

# 160
Rush, много неприятно Sad Колко време ще стои с шината?
Калоян си беше счупил крачето и умрях от притеснение. 1 месец беше с гипс, който не можеше да се мокри и през това време не съм го къпала, само с мокри кърпички, не биваше и да стъпва. После сложихме пластмасов гипс за още един месец и тогава вече бях значително по-улеснена.
Струва ми се, че ръката е по-малкото зло, защото поне ще може да ходи детенцето (аз посмъртно не успявах да обясня на Калоян защо цял месец не трябва да ходи). Но пък ще ти е по-неудобно за обличането. Освен да му слагаш някакви дрехи с много широки ръкави  newsm78
И много го пази! да не падне пак и да не си нарани отново ръката. Стискам палци всичко да премине бързо и да нямаш много притеснения!

# 161
Ръш - много неприятно - ех тия деца не може да ги опази човек от самите тях..дано скоро се оправите.

Аз искам да ви кажа каква информация пратиха за Коледното парти:

В залата за малки деца наема на зала е 9 лв. на дете (капацитета на залата е максимум 35 деца) за двучасово парти ,в нея се включва наема на зала за 2 часа,какичка/ки в помощ на актьорите и покана за всеки гост.За да бъде организирано частно коледно парти имаме минимум от 10 деца ако децата са по малко от 10 се заплаща наем 90лв(като за десет деца). Извън този наем е програмата за децата.

За деца от 0 до 5 г. програма: Куклен театър 'Подаръците на Дядо Коледа'-времетраене-40мин, изпълнена от професионална актриса преоблечена като Снежанка, след завършване на приказката пристига Дядо коледа и поднася подаръци на децата. цена на програмата - 160 лв

Извън програмата и наема на залата, можете да поръчате по ваше желание  менюта за децата или Приказна коледна торта,кетъринг за родителите,видео и фотозаснемане.При желание от ваша страна ще ви пратя подробно меню на детските менюта,кетъринга за родителите и различните торти който предлгаме.
 Подаръците поднесени от Дядо Коледа могат да бъдат предварително донесени от родителите в клуба или символични подаръци за всяко дете осигурени от нас.

Понеже до сега желаещите са много малко а и от записалите се има някой който са под голям въпрос - моля за по голяма активност относно този въпрос за да се разбере как да действаме.
Обадете се на хора които виждате, а не пишат тук, поговорете за плановете на фирмата и семейството и споделете решението си с нас!
Както виждате има доста неща за доуточняване, а времето напредва!
Благодаря ви предварително!

# 162
  • София
Ванила, явно на интересно място работиш, сега Хелуинско парти, помня снимки и от някакъв ден на отворени врати, бяхте там с Миа. Благородно завиждам  Mr. Green

хехее, благодаря пастичка, наистина е интересно откъм социални контакти много да, англо-американското училище в панчарево е това. радвам се, че си забелязала, а онези снимки бяха от първия ден на отворени врати - барбекюто да.

ръш, прегръдки за вас, да изкарате колкото може по безпроблемно тоз гаден период на ограничения... Hug

# 163
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне 

# 164
Здравейте МАЙ-ски мами и пораснали калпазани!
Признавам си без бой, че съм от една супер неактивна мама тук последно време, но затова пък не ви забравям и винаги когато имам време чета и посещавам срещите. Сега да ви съобщя една прекрасна новина, което ще ми смекчи несериозното отношение по отношение на активмността ми в писането  Joy
Руми днес роди момиченце! newsm51ДА И Е ЧЕСТИТО - МНОГО ЗДРАВО, КРАСИВО, УМНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ! С БАТКО КОСИ ДА СА НЕРАЗДЕЛНИ И ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ! НА МАМА РУМИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО ЛЮБОВ ОТ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА И ТАТИ! 
Руми е добре (по думите на Борис, защото на Руми не и дават телефона в реанимацията), планово секцио е било, всичко е минало ОК. Малката принцеса е с размери 3,200 кг и 47 см.
За сега не са обявили официално името. Това е като инфо.
Сега на бързо: за Коледното парти - и ние с Никол живот и здраве сме на линия.
Ние сме добре - аз на работа, Никол тази седмица се гледа с баба си в къщи защото в детската градина сменят дограмата  #2gunfire, след като 2 месеца през лятото ни обясняваха, че ще почват ремонта и не приемат деца.
На всички бременни мами - успех, здраве и късмет на тях и малките мишоци!
Пак бързаммммммммммммммммм.
Целувки на всички от нас с Никол  Hug

Общи условия

Активация на акаунт