Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 724
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА РУМИ! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРЕКРАСНАТА ПРИНЦЕСА! ТАТИ И БАТИ ДА ПОМАГАТ МНОГО И ДА ВИ ГЛЕЗЯТ ПОДОБАВАЩО! ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ЗА ПРЕКРАСНОТО ИМЕ ИДА!

Стискам палци за скорошно оздравяване на малките юнаци! Praynig

Аз малко набързо, но ще ме извините. В скоро време повече Simple Smile!

# 181
  • Varna
Руми,да е живо и здраво малкото слънчице.

Да сложим и една закусчица.

# 182
Руми, да ти е жива и здрава малката ИДА! Да расте усмихната и щастлива!
На теб пожелавам бързо възстановяване и много помощ от таткото и баткото.
  Hug

# 183
Добро утро от мен, нескафето ми и парчето козунак.

Първо: Добре дошла на Ида! Да бъде здрава, умна, красива, да има прекрасни моменти в тази живот! Поздравления, Руми, за теб и цялото ти семейство! Браво!  Hug

Второ (и вече не толкова приятно) : Мартин е с вирусна мононуклеоза.
Ако ме питате каква точно е тази болест, мога да отговоря следното: вирусна, увеличават се дроба, далака и сливиците, подуват се лимфите, протича със симптомите на обикновена ангина - темп., гърло, хрема, отпадналост няколко дни), посел възстановителен период. Трябва да се пази диета, щадяща дроба. Не се лекува медикаментозно, просто минава. Веднъж добил имунитет към нея, няма да я изкара втори път.
Как се е заразил с нея?.. Загадка.. Нарича се "Болестта на целувката", т.е. трябва да обмениш слюнка или слуз с някого, за да хванеш вируса. В комбинация със слаба имунна защита (примерно след болест) и хоп! ето.
Та така. Аз съм в къщи, премина пика. Марто се чуства много добре - спи, яде, играе. Обаче точно, когато му беше лошо, станал следобед с температура, а свекърва ми го извела навън на пазара, щото му се пиел чай.. Като че ли в къщи няма чай.. Много гадно ми стана и подпалих колата да го прибирам, щото няма кво да се обяснявам.. Ега ти.. все не доразбрали хора, еййй... Та можете да ме разберете, че въпреки, че няма нужда от специални грижи вече, аз реших да остана с него. Свива ми се сърцето като си помисля за следващата седмица.. Искам да го оставя на майка ми, ама ще може чак след сряда. Нищо де.
Оф, то малко като излияние излезе моя пост, Извинявайте.

За довечера:  тъй като не изглежда лесно разпространим вируса, съм решила все пак да дойда на срещата. Обещавам да не ви целувам. Но ако някой се притеснява или е на мнение, че има опасност, моля нека ми каже тук или на лични. Наистина няма проблем и ми е необходимо друго мнение, за да взема правилно решение.

# 184
  • София
Дени,стискам палци Марто бързо да се възстанови!Аз лично не се притеснявам да те видя.Все пак не сте под карантина.
 За Велизарчо-решил да изпие едно хапче от бабините си за кръвно и сега кръвното му било много ниско 70/40,въпреки,че са му правили промивка на стомаха и клизма.Кати  каза,че вчера бил по-добре,но кръвното е още ниско,особено падало вечер.Надява се днес да ги пуснат да си ходят.

# 185
О, Дени много неприятно ми стана като прочетох за вас. стискам здраво палци всичко да минава леко и бързо! И се опитай да не се ядосваш на свекито... Hug

Руми името което сте избрали е страхотно - браво!
Дано скоро и Велизарчо да се оправя и друг път лекарствата на високоооо и у нас има чести скандали заради това с баба й.
Хубав уикенд пожелавам на всички и да ви почерпя с бонбонки и закусчица, че нашия тати е рожденник!

# 186
Много неприятно това с Велизарчо. Ей така за секунда става. Пак, че са го видели и знаят от какво е, а не да се чудят и "лекуват". Бързо да се възстановява.  Hug
Дени, как ще е загадка? Нямате ли си площадки, с катерушки, пясъчници, дърпащи се, прегръщащи се деца. Някой е кихнал по-наблизо и ... готово. Дано и Марти се възстанови бързо  Peace
FY, случи се така, че докато ти разглеждах снимките обсъждахме с колегите производите ли на плоскости и просто се изненадах от съвпадението. Искаме на Кроношпан да им продадем наша техника, те се дърпат, та така .... щеше да е много забавно, ако беше казала Техническия директор ми е съпруг/брат/баща и т.н. близък  Laughing
За апарата, новият е този: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos40d/ , но нямаме намерение да продаваме стария Canon S2, остава си само за мен  Laughing Новият ми е още доста сложен.
Люба, може и да си заминала вече, ама аз да то пожелая, да си изкарате страхотно, независимо от прогнозите за времето. В Родопите да бъде слънце, слънце!  Peace Момчета да се налудеят на воля, а ти да разпуснеш качествено  Wink

# 187
За апарата, новият е този: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos40d/ , но нямаме намерение да продаваме стария Canon S2, остава си само за мен  Laughing Новият ми е още доста сложен.

ООО, Пастичка, Честито! Страхотен апарат! По снимките на семейството ви личи, че  много умеете да фотографирате. Аз съм силно на мнение, че това е талант и само хубав фотоапарат съвсем не е достатъчен. Сега с новият фотоапарат представям си какви снимки ще правите.. Ще следя с интерес. А какви допълнения си взехте? Обективи, грип? Моят мъж има 350D, ама аз не разбирам нищо от основните положения на фотографията, за да се възползвам от апарата, както трябва.

Еййй като стана дума за снимки, се сетих, че не съм ви показала моите от Милано.
Ето линкове за тези, които имат време за губене:
Общи снимки от Милано (не съм ги качила до край, ама карай): http://www.foto.bg/showgallery.php/cat/5861

Снимки от посещението на Боксовете на пистата Монца (преди състезанието на Ф1, само за силно заинтересовани, като Сами Кабрански (или поне беше преди 1 година): http://www.foto.bg/showgallery.php/cat/5862

Снимки от самото състезание (имахме готини места на стартовата/финалната права, точно където излизат от бокса, да ви кажа първо не можех да ги хвана в кадър, толкова бързо преминаваха, ама после се ориентирах по шума) (отново за силно заинтересовани): http://www.foto.bg/showgallery.php/cat/5863

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 10:16 от Д е н и

# 188
Да е жива и здрава малката Ида! Цветя за мама Руми!!!

Иночка мерси за кафето и закусчицата!

Стискам палци Марто и Велизарко да оздравеят скоро  Praynig Praynig
Марти също беше нагризал едни мои хапчета - Гинко-билоба - по едно време бях решила да си възстановя паметта... Случи се докато бях в тоалетната, качил се върху един шкаф- на който не му давам да се качва и ги намерил - отворил и държеше в ръка половин хапче, а те се трошат...  Shocked Полудях като го видях - така се развиках, че милото се уплаши много...

Не мога да обещая за тази вечер - но ще се постарая да дойда  Heart Eyes

Да ви е жив и здрав рожденника, Галюша! Много да ви слуша и да ви глези  Wink

Люба, весело и безпроблемно да си изкарате! Чакаме снимки!

# 189
  • Varna
 Шуши, моля, моля- днес ще съм от примерните домакини /цяла седмица ще почивам- та почваме със закуската Laughing/

# 190
Галюшана, честит ви рожденик!  smile3525
Весел празник ви желая и ... малко братче за хубавица Мариса!  smile3503 извини моите бременни хормони

Това с лекарствата е наистина много деликатен момент. Нашите стояха в кухненско шкафче, но започна да става доста привлекателно за Ема, затова в момента са в една кутия прибрани високо в гардероба ми. Уж временно, докато измисля къде да ги държа и така вече 4-5 месеца.
Хе хе  Дени, как ме изчетка  Laughing Laughing Laughing
Нашия татко преди много четеше как да снима. Сега с новата му играчка пак се е заровил в книги и нет. Да видим дали ще почне да прави шедьоври  Wink
Обектив Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM
Светкавица Canon Speedlite 580 EX II и си взе някакви филтри... ама какви  Rolling Eyes
Страхотно пътуване сте си направили  Peace Ще покажа болидите на колегите.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 11:14 от pasti4ka

# 191
  • София
Честита малка бебека на Руми! Да е много здрава и щастлива и да радва всички вкъщи. Много красиво име, дано и притежателката му да порасне истинска красавица!
Икати, бързо да ви изписват и лекарствата само на високо и ако може под ключ. Peace
Дени, да оздравява по-бързо малкият русокоско, а тебе те искам на срещата, обещавам че няма да те целувам.   bouquet

# 192
   Честита девойка на мама Руми! Името е прекрасно! Да ви е жива и здрава ,както и цялото ви семейство!

# 193
Гале, да ти е жив и здрав рожденика! Много да ви радва и глези и вие него! Wink
Дени, радвам се че, вече се оправяте. Ние с мъжо сме фенове на Формулата /особено той/ и сега разглеждаме заедно снимките.
Дано и кръвното на Велизар скоро се нормализира.
Пастичка, фотоапарата изглежда супер. Аз за сега клоня към Сони, но още не съм решила. Като избера модели ще поискам професионалното ви мнение. Иначе снимам от 4 клас със Смяна /баща ми се занимаваше непрофесионално/. Тъкмо почна да чета да се усъвършенствам и се затрупам с работа и задачки и после не ми остава време да продължа и да прилагам уменията си, така че за момента съм аматьор. /а може и талант да не ми достига/  Mr. Green А за Кроношпан ми драсни на лични. Мисля, че техническия директор е силно мой човек. Може да уредим нещо.  Wink
Момичета, стискайте палци, че Сиси от сутринта нещо не е добре. Почти няма температура (37,5), но е ужасно отпусната и страшно жълта и цял ден лежи и я унася. /щом заспа на стола в лекарския кабинет/. Пулса и също е много учестен. За сега нищо не са и открили - гърлото, гърдите чисти (правихме и снимка), черния дроб, слезката, бъбреците, всичко е в норма. Сега чакаме само да излязат кръвните изследвания и пак ще ходим до доктора. Силно съм притеснена, понеже тя с 39,5 ми танцуваше и пееше, а сега ....  newsm78 Tired
Хайде, до по-късно. Ще ви пиша как се  развиват нещата при нас.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 19:43 от FY

# 194
FY, какво казаха за Сиси?

Общи условия

Активация на акаунт