Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 722
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Дени, стискам палци бързо да се оправите - за пръв път чувам такава болест. То може и да сме я изкарали без да разберем, знам ли вече с тия вируси ми писна.

Много е хубаво името Ида - като от андерсеновите приказки...голяма романтичност носи в себе си...  Blush

FY, много тревожно звучи това, което си написала. Да не е вируса с повръщането и разстройството. Тогава децата са страшно отпуснати и вяли. Изследвахте ли за хепатит А, нали казваш, че е жълта... Пиши при първи новини.  Praynig Praynig Praynig

И Пилето нищо не пише, няма я на скайпа...  Sad

Ние сме горе-долу, каращи на крак хрема /всички без мен/, мъжа ми сигурно 15-ти ден се влачи, ама не ще да иде на лекар, Явор май го повтори вируса, но по-леко, а Гери е на границата преди хремата, но всячески се мъча да я пресека.  Whistling

Сега смятам да се завра вкъщи два дни и да не си подам носа навън, защото цяла седмица съм на работа и нещо ми се е задомошарило   chef  Mr. Green

Всички болнички и гипсирани дечица да оздравяват, а на мамите лек и приятен уикенд желая  dancing

# 196
И специално за Велизарчо да се оправя и стабилизира.   Praynig
Аз съм вдигнала всички лекарства в една огромна кутия високо над хладилника, защото Гергана имам чувството, че е пристрастена към хапчета - мре да смуче на Боарон дражетата, да гълта сиропи, Ефералгани и какво ли не. Дори и на по-гадните вкусове не отказва. 

Пак целувки  Hug

# 197
FY, пиши какво става със сладката Сиси...

Бях на работа следобяд, до преди малко и ми се наду главата... Излязла съм от форма... Влизам сега в банята, да се освежа и ще реша дали да дойда на срещата  Rolling Eyes.

# 198
Надявам се да си купонясвате някъде. Някой път ще се присъединя и аз.
В момента си имам моето си момиченце - пее, рисува, сърди се, но най-важното е че е живичка, а не отпусната като дробче. Като че ли и температурата я няма и се поти обилно. Кръвните и изледвания не са много хубави. Нашата докторка каза, че имаме бактериална инфекция, но не е ясно каква. Сигурно утре щяла да се прояви и тогава може да се каже и какво ще пием.  newsm78 /това и аз сигурно щях да го определя от кръвната картина/ Минахме през частната педиатърка да се застраховаме, тя въобще не се притесни и дори не искаше да гледа изследванията, а първо да я предгледа. Според нея детето изживява стрес от градината и за това на психична основа симулира разболяване. /в което не съм много сигурна с тези показатели, но ... / Важното е, че в момента сме добре, дано и така да бъдем. Стискайте палци всичко да е наред.
Охххх, току що ми звънна брат ми - дребния бил с 39,5, а ние не сме се виждали с него от един месец.  Sad
Хайде лека вечер и дано утрото е по-добро от вечерта.  Praynig

# 199
  • Варна
Руми, честита ти рожба! Нека ти донесе много усмивки, щастие и радостни мигове! Всичко най- най на цялото ви семейство!!!

Марто, Сиси и Велизар бързо да оздравяват!

Галюшка, да ти е жив и здрав мъжа, много да ви обича, глези и радва двете с Мариска!!!

Макси е вече по-добре, след антибиотика. До понеделник струва ми се, че ще е готов за ясла. Дано се задържи здрав. Мене са ме подгонили на работа.... не мога дъх да си поема, да не говорим, че снова като совалка между офиса и базата... таткото ни е командировка. Ей такива работи около нас....

Пожелавам приятна среща на мамчетата в София!
За Коледното във Варна - хайде да видим колко сме и да правим нещо... не че имам идея какво де  Rolling Eyes

Приятен уикенд на всички   bouquet

# 200
Руми, честита ви рожба! Само радости да ви носи, а на теб бързо възстановяване.

Галка, честит ти рожденник! Много да те глези и слуша!

Снощи излизах по женски, а Динко по мъжки и оставихме Гоги у свекърва ми. Мислехме сутринта да го вземем и заведем на ДГ, но те настояха да го гледат днес през деня. И какво мислите ... оставих здраво и право дете, а заварвам Георги с хрема, кашлица, Т и конюнктивит.  Да не говорим, че смърдеше целия на меродия  Shocked. Свеки ми обяснява, че до обяд му нямало нищо и изведнъж като станал от сън почнал да кашля, а очите му станали червени чак аз като съм отишла /а аз го заварвам с кървясали очи и целите в гурели/. Хем гледам да не упреквам никого, щото видите ли като искам да излизам и да ми гледат детето, трябва да мълча, от друга страна - може ли пък да не мога да разчитам грам на тях. А това, да заведа Георги здрав там и да си го прибера болен, не се случва за първи път. Явно ще трябва да се самонакажа и да не излизам вече, а да си гледам детето.  Sad

Съжалявам, че ви се наоплаках така, ама ми е гадно. Точно тази седмица ще си имаме тати за двата почивни дни, правихме планове да пътуваме извън града и сега ще си седим вкъщи да се лекуваме.

Четох, че има много болни дечица - пожелавам им бързо оздравяване и им изпращам цялата си положителна енергия!

Боби, как е Гоги?

Весело прекарване на срещичката и хубав уикенд на всички!

# 201
Руми, честита ти дъщеричка! Да расте здрава и щастлива и много да ви радва!
Честита бременност на всички момичета, които са забременели наскоро. Дано бременността протече леко и без проблеми!
Галя, честит ти рожденик! Пожелавам и на трима ви всичко най-добро.

Аз искам да дойдем на Коледното парти. Само ще ви помоля да ми пишете на лични когато трябва да се прави нещо.
Добре, че Велизар е решил да изпие само 1 хапче. Аз едва опазвам нашите от Кристиан. А на тазманийския дявол пожелавам бързо да се възстанови и да продължава да щурее.

Ние сме добре. Малко болести, малко проблеми, но общо взето сме ок. Само че безгрижното ми седене пред компютъра приключи. Едва намирам време за най-важното.

Приятен ден на всички.

# 202
Как е Велизар? Как е Гоги? Моля се всички болнички да оздравяват бързо.
Честит рожденникна патерици, Галюшанка. Да ти е жив и здрав.
Ани благодая ти, че споделяш програмките от вашата ясла.  Голяма помощ си ми, ако можеш пиши и за следващата седмица Heart Eyes
Пастичка, честит апарат и да показваш по-често таланта си.
Приятно изкарване на Люба.

# 203
  • Велико Търново
ЧЕСТИТА РОЖБА НА РУМЯ!ПОЖЕЛАВАМ Н АМАЛКАТА ИДА ДА РАСТЕ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВИ И КЪСМЕТА ВСЕ ДА Е ДО НЕЯ!

НА ГАЛУШАНКА НА МИЛОТО КВО ДА МУ ПОЖЕЛАЯ  newsm78ЗЗДРВЕ,ЩАСТИЕ И ДА Е МНОГО ПОСЛУШЕН!

На всички болнички дечица пожелавам скорошно възстановяване Praynig

Девойки-купонджийки нещо се губите?Давайте бързо отчет Naughty

Лони,недей да се самонаказваш,бе мило от излизания.Знаеш ли колко е лесно да накажеш Динко Mr. Green
Ох,по този повод да ви се оплача от името на сеньора Чемширов-аз понеже още съм доста зле и го карам все на "легло" та гледането на Божа се дели между него и Рени.Снощи ще и капи Коларгол,обаче изтърва шишето с капки и то се разлива по пералня,паркет и килим ooooh! и го чувам как мърмори"Не може да ходиш на работа,да домакинстваш и дете да гледаш" Mr. GreenА викам си тихо на ума,не може бе,а милиони жени как го правят,че и дума не казват.
Божана вече е подстригана CrazyНа всички съобщава,че е на прическа и е много хубава.Снимки като се върнат от разходка с баща и ще пусна,че трябва да я снимам първо.

# 204
 cook Popcorn beer Wine Glass  party023  food002  food010
Да почерпя скромно че имам имен ден.
Хубава вечер на всички!
Болничките да оздравяват Praynig Hug

# 205
Гичо, Честит празник! Да си жива и здрава и щастлива!    bouquet  bouquet  bouquet

Девойки-купонджийки нещо се губите?Давайте бързо отчет Naughty

Ей ме, с първия отчет.
Една есенна вечер се сбраха няколко майки.. Точния брой беше 6, а Таня (която по чудо на чудесата успя да дойде също) е с набито око и отбеляза, че всеки път бройката оредява... Наистина на първата женска вечер бяхме две маси народ, а вчера бяхме в свободно разположение около една голяма.

Пристигнахме с бодра стъпка и песен на уста, след като Таня заяви на Виктор, че няма да изтървем "пиячката", и заварихме Имар и Пейзи. Имар беше оборудвана с 1бр. дете, аз неправомерно я обвиних, че предава каузата, но тя ми отвърна, че просто сглабя схемата. След 5мин. Иван биде предаден на баща му. Състава се попълни от Анна и Недка и с това прииждането на хора свърши. (Всички, дето са от София или били в София по същото време веднага да се засрамят!).

И започна същинската част. И елате да видите как Българската Майка жули водка. Това единомислие не бе планирано, но определено се отрази добре на душевното ни състояние и зле на антиоксидантите. Смях, истории и обилна храна се отразяват добре на всеки. Моля, имайте го предвид следващият път, когато се чудите да дойдете или не. Имар първа осъзна това и заяви, че срещите ни трябва да бъдат два пъти месечно. Аз абсолютно я подкрепям. Тя толкова добре и без много шум се справя с организацията, че няма причина да се виждаме толкоз рядко. Недка беше много свежа, позитивна и с чуство за хумор, което особено се прояви, когато неуместно реши да наименова сервитьора "Младежо!" Анна изглежда страхотно и отвътре и отвън, а отглежда две деца! Пример ми е. Таня не говори много, но аз го отдавам на това, че с напредването на броя истории за яслите, косата й ставаше все по-бяла и по-бяла.. Пейзи тука може да не пише много, но да знаете, че на маса не е така мълчалива. Тихо, кротко и последователно разказва историите за Ради, а в тях имаше такива моменти, на които аз сигурно бих отдала особено значение, посредством интонация, но тя не изменяше на стила си хладно да приема нещата от живота. Точно тези истории вкарваха Таня в ням ужас. Ще илюстрирам с примера, че има вероятност някой на някого в яслата (лелка на дете или дете на дете) да вика "Чуфит".

Това е на кратко. На кратко за мен, защото се притеснявам да не прекаля с подробностите. Илюстрации очаквайте от Имар.

Целувки и се надявам скоро да е следващата сбирка.

# 206
  • Варна
Гичо, честит имен ден! Пожелавам ти само щастливи мигове с любимите същества!

# 207
Гичо, честит имен ден! Много здраве ви пожелавам и по-честичко да си имате тати, че знам как липсва!
Честито и на всички други именници!

Лони, недей да се самонаказваш,бе мило от излизания.Знаеш ли колко е лесно да накажеш Динко Mr. Green
То хубаво, ама него го няма през цялото време, както знаеш и няма как да го накажа. А въпросната вечер беше някаква луда случайност, че си е в Сливен. Допреди да започне да пътува нещата стояха така и не ми се налагаше да разчитам на баби. Но нали от около година се отглеждаме сами с Гоги и май затова ми тежи. Георги междувпрочем е по-добре, продължава да вдига Т, но поне вече не му се слепват очичките от гадния конюнктивит. Другата седмица ще си починем двамата вкъщи, пък може и да е за добро.

Ани, скоро си мислех за вас и как стоят нещата с баба ви Мими? Поизяснихте ли се?

Ирка къде се изгуби?

Лека ви нощ!

# 208
  • Пловдив
Честита дъщеричка на Руми!!! Да расте здравичка и щастлива малката Ида!!!

Честито и на именниците днес (то вече е вчера Embarassed)

Всички болни да оздравяват бързичко  Praynig

# 209
Добро утро,

Ето снимка на кафе, която символизира евентуална почерпка от моя страна:

Аз съм жена без работа и сутрин, оБед, вечер си вися във форума..
Всъщност моите двама съквартиранти още спят, а аз се черпя със спокойствие и кафе с мляко. Прерових форума за рецепти, обезта от желание да приготвя закуска, която се "приготвя", т.е. различно от "намазване", но нещо желанието ми за бъркане, бухане или месене изчезна и няма да го търся.

ДНес ми предстои почистване (на апартамент), смяна (на гуми) и още (вероятно) 2-3 изненадки от Съдбата (дано да са приятни).
Ами, както се казва, "Приятна почивка" в Неделя.
(Май стига съм си говорила сама..)

Общи условия

Активация на акаунт