Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 062
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Минавам само да ви кажа"здравейте", защото време много нямам.
Иначе сме добре и предимно времемто ни минава в хранене. Отвикнала съм да кърмя някого по 6-7 пъти на ден, а и понеже нямам много кърма понякога едно ядене ни отнема час-час и половина.
Сонята е добре -миналата седмица беше на антибиотик, но сега е на ясла. Ходи с голямо желание и само се моля да е здрава, за да ходи, че не иска да седи при бабите и е голяма драма.

Много ми се иска да прочета темата, защото виждам, че сте обсъждали интересни теми. За мъжете само ще спомена, че чак сега с второто дете разбирам как грижата з аСоня е бола 90% моя-сега мъжа ми се запознава с дрехите й, навиците й на хранене, игра и всички свързано с нея. Чудя се как сме го докарали дотам, но май не сме единствените. Но пък виждам, че колкото повече се грижи за нея, толкова повече се сближават и връзката става по-друга. Мъжа ми винаги много ми е помагал с домакинската работа-предимно той чисти и мие чинии, но детето е бил мой приоритет. Айде стига.

Аз съм "за" коледна среща и ако нямате претенции за друг клуб мога да се разходя с бебето до "барбарони " и да запазя дата и час за коледно парти.
На кудкудяк срещата няма да мога да дойда, но ще чакам д авидя какво сте решили.

Целувки на всички.

# 241
Ей Рени, Hug да нацелуваш малкия бонбон и кака му, пък и някоя снимка ако пуснеш няма да се обидим Wink
Аз съм за съботно-неделна среща

# 242
  • София
Иначе сме добре и предимно времемто ни минава в хранене. Отвикнала съм да кърмя някого по 6-7 пъти на ден, а и понеже нямам много кърма понякога едно ядене ни отнема час-час и половина.
Рени, като дълго кърмила не мога да не вметна, че 6-7 пъти са недостатъчни за толкова малко бебе. Предлагай по-често и лактацията ти ще се завиши  Peace

# 243
здравейте и от мене Hug
Днеска го заведохме на ясла и голям рев цял ден/до обед, неискал да облича после пижамата искал да си ходи и пак рев  Tired и го взех и заспа моментално. Направо незнам кво да го правя Tired
Вени вие в нова детска ли сте, как го премести
Аз междувременно си търся работа и така ми се ходи вече, обаче нищо не намирам ако някой чуе нещо да свирка  Peace
за коледната среща с децата съм за  Peace, ще следя къде ще бъде

# 244
  • софия
привет и от мен

моята мома днес ще спи за първи път в яслата...да видим какво ще каже госпожата като я взема...нямам търпение да стане 16ч и да хукна към яслата Laughing

Смин, аз може да ви подкрепя на варненската НГ среща Wink Joy ако е другия месец

Пете и аз съм така с работата...чета обяви, пускам СВта ама още нищо Laughing

# 245
Смин, аз може да ви подкрепя на варненската НГ среща Wink Joy ако е другия месец

Спешъл за теб ще я направим другия месец де  Laughing Heart Eyes, Раче, вие няма ли да дойдете насам  Whistling

Рени, аз сега се обучавам за ЛЛЛ - между 10 и 12 кърмения е съвсем нормално да имаш на ден, може и повече, дори и през нощта, под час ли кърмиш или на поискване? За въпроси съм тук  Hug

# 246
И на мен ми е влезнала една муха. Искам да си видя племенника. Гледам цените на Уиз и се чудя дали да не отскочим през работната седмица да Варна за два дни. Ако пътуваме в понеделник и се върнем в сряда цените на билетите за трима отиване и връщане са 72 лв. Обаче да рискуваме със Симона да висим по летищата Confused То и с кола ако валне сняг пак не е за пътуване де. Мисля го.

# 247
  • София
Смини, за Коледа ще се прибираме, но едва ли ще остане време за срещичка. Но кой знае...

# 248
Янче, виж и таксите на Уиз-а...гледахме ги за Металика да ги ползваме, но са прекалено много...
Раче, 2 часа само де  Crossing Arms Whistling

# 249
  • София
Пете, приеха ни в градината по първо желание - освободиха се две места, Мати беше 4 чакащ, но две деца преди него не се записаха и последното място беше за нас.

Рени, давай гърдата, колкото често иска - поне в началото това му е майката, после ще се регулира, когато позакне.

Момичета, мен ме тресе! Две вечери ми се случва, първата пих вино и се стоплих, снощи не стана с вино, пих ефералган и се стоплих, но днес ме втресе още на обяд! Не съм вдигла повече от 37.8, малко ми е отнесено, даже снощи Лора ме накара да си меря температурата, защото аз нищо не чувствах да ми има и беше 37.6! С такава темп. си и легнах, сутринта бях добре, но до обяд само. Сега е 37.8, пих аналгин-хинин, колкото и да го отричат!

# 250
  • Варна
Аз съм за среща, може без деца Wink
Иначе ще гоня само ooooh!
Рени, аз пиех чай за лактация, но пък миставаше лошо от него. То в същност Смини е човека де Wink
Вени, няма да се даваш! Аз днес съм малко по-добре.

# 251
Смин, Л-тата не са ли 4?

Зас рещата - ако е вечерно, моля да е след 9.30. За деня - нека работещите кажат кога.

# 252
  • София
Смини, не кърмя под час, а когато поиска. Но нещо не му стига-храним се с часове и все е нервен и ненаял се. Като му дам добавка се кротва и заспива. Един ден го беше докарал до 9 часа без сън и само висене на циците. Нещо не издържам така.
Сега не е толкова лошо положението-нощем и сутрин сме само на кърма, а след обяд и вечер с 30 или 60 мл. добавка. Но тази нощ яде през 2 часа. едвам гледам.

# 253
Да се разпиша и аз  Grinning.
Аз съм и за двете срещи, само малко са ми проблем задимените заведения  Sick, много лошо ми става.

Вени, стискам палци да не се влошиш. Гледай да лежиш повече , пии парацетамол и витамини.

А по въпроса за сандвичите , Ема кара почти само на такива и всякакви други сухоежбини.  Много е капризна , почти никакво готвено не обича, само картофи на фурна и понякога пилешка супа. Гледам с всеки сандвич да яде кисело или прясно мляко и така. Лятото три месеца не хапна манджа  Rolling Eyes , то затова го беше закъсала. Винаги имаме готвено , защото мъжът ми само такова яде, не иска и това е. Вече не ме и притеснява това толкова, купувам предимно пълнозърнест хляб и гледам да разнообразявам .

Черапахова, дано се осъществи, добре звучи  Peace

Пете, дано намериш нещо подходящо.

# 254
  • софия
абе момичета..и каква стана тя сега...Рали водела малката в нашата ясла Laughing
абе Рали Hug днес ви видях като я взимахте от яслата и се качвахте в колата...ама ми стана неудобно да ти се обадя. аз точно отивах да взема Рая

Общи условия

Активация на акаунт