Иначе сме добре и предимно времемто ни минава в хранене. Отвикнала съм да кърмя някого по 6-7 пъти на ден, а и понеже нямам много кърма понякога едно ядене ни отнема час-час и половина.
Сонята е добре -миналата седмица беше на антибиотик, но сега е на ясла. Ходи с голямо желание и само се моля да е здрава, за да ходи, че не иска да седи при бабите и е голяма драма.
Много ми се иска да прочета темата, защото виждам, че сте обсъждали интересни теми. За мъжете само ще спомена, че чак сега с второто дете разбирам как грижата з аСоня е бола 90% моя-сега мъжа ми се запознава с дрехите й, навиците й на хранене, игра и всички свързано с нея. Чудя се как сме го докарали дотам, но май не сме единствените. Но пък виждам, че колкото повече се грижи за нея, толкова повече се сближават и връзката става по-друга. Мъжа ми винаги много ми е помагал с домакинската работа-предимно той чисти и мие чинии, но детето е бил мой приоритет. Айде стига.
Аз съм "за" коледна среща и ако нямате претенции за друг клуб мога да се разходя с бебето до "барбарони " и да запазя дата и час за коледно парти.
На кудкудяк срещата няма да мога да дойда, но ще чакам д авидя какво сте решили.
Целувки на всички.
да нацелуваш малкия бонбон и кака му, пък и някоя снимка ако пуснеш няма да се обидим 

и го взех и заспа моментално. Направо незнам кво да го правя
ако е другия месец
, Раче, вие няма ли да дойдете насам 

.
, много лошо ми става.